Лежащи мами - 38

• 49 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Добре,аз пак да питам,а Магнерота в тези количества как ви действа на стомаха,не ви ли разхлабва? Много се притеснявам,че това допълнително предизвиква контракции или поне временно неразположение
С толкова лежане на мен нищо не ми дейсташе разхлабващо. А на теб толкова силно ли ти действа, че да ти прави контракции?

# 286
да,предупредиха ме,че ако ми действа разхлабващо на стомаха,може да предизвика контракции отново и сега като си стоя и се наблюдавам и всеки път като ми се доходи до едното място и умирам от страх,а от друга страна казаха да не се напъвам въобще,така че да се радвам че ми действа така и аз се чудя сега,да се радвам ли,не ли,добре ли съм Grinning

# 287
да,предупредиха ме,че ако ми действа разхлабващо на стомаха,може да предизвика контракции отново и сега като си стоя и се наблюдавам и всеки път като ми се доходи до едното място и умирам от страх,а от друга страна казаха да не се напъвам въобще,така че да се радвам че ми действа така и аз се чудя сега,да се радвам ли,не ли,добре ли съм Grinning
чак толкова разхлабващо, че да предизвика колики и контракции не съм чула на някой да му действа магнерота. Запомни, че винаги можеш да го смениш с друг магнезий, който да не те разхлабва прекалено много, ако с този така се получава.

# 288

И аз имам чувство че повече ми се втвърдява корема от магнерота...на стомаха не знам как ми действа..един ден съм с нормално ходене на другия ден малко се мъча...та утре ще го кажа на АГ-то и сигурно ще ме остави в болница за 2,3дена  newsm78 newsm78 ама каквото такова,всичко правим заради бебо  Hug Heart Eyes

# 289
дните при мен са различни вече и питам лекаря дали има друг вариант и той ми отговаря-или ти или бебето съжалявам...Много са гадни понякога

# 290
естествено правим всичко за бебчетата Simple Smile))))))) като усетя как мърда и си давам сметка че всичко си заслужава...

# 291
Мен този магнерот хич не ме разхлабва , а пия по 8 но ден  Laughing няма да му се разсърдя ако го прави чат пат

# 292
Момичета искам да попитам, ако някоя от вас е приемала Салбутамол - до кога се приема? Вече съм в 36-та седмица. Миналата седмица доктора ми каза да не го спирам, но забравих да го питам докога ще го пия.

# 293
ооо,това да е проблема,веднага ще ти дам рецептата за раздвижен стомах Grinning

# 294
Момичета искам да попитам, ако някоя от вас е приемала Салбутамол - до кога се приема? Вече съм в 36-та седмица. Миналата седмица доктора ми каза да не го спирам, но забравих да го питам докога ще го пия.
Лекаря знае най-добре според твоя случай. Може да иска до 38-ма да го пиеш.

# 295
Skabiela,как мина при лекаря?Има ли трето сакче??

# 296
Аз вчера си позволях едно доста дълго излизане от обяд до късните часове, бебка доста риташе и танцуваше  Grinning Grinning. Имам питане мога ли по някакав начин сама да си пусна микробиология ?

# 297
Аз вчера си позволях едно доста дълго излизане от обяд до късните часове, бебка доста риташе и танцуваше  Grinning Grinning. Имам питане мога ли по някакав начин сама да си пусна микробиология ?

И аз това се чудех,че доки е в отпуска  Laughing 

# 298
А защо искате да си пуснете микробиология,не са ли ви взимали скоро?

# 299
на мен скоро не са, а и аз имам малко разкритие и това е предпоставка бактериите да влязат навътре.

Общи условия

Активация на акаунт