Лежащи мами - 38

• 49 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Всеки ден съм така,и с другите ми бременностти беше по същия начин.
Абе на вас нпш па действа ли ви?...при мен все едно ям тик так ,никаква файда

# 271
На мен не ми действа мисля......според мен подсъзнателно си мисля,че действа и така Grinning  Така си мечтая да ми дадат хапче и да заспя и да се събудя за раждането.

# 272
  • Варна
Хахаха,аз си мечтая същото....ама ако може и раждането да проспа.
Знаеш ли,само вечер когато успея да заспя (става дума за час два,да не си помислиш че спя много хахахай)не ме боли.Чудя се тези болки дали не са от нерви(дъщеря ми е такова диво хлапе ,че ми спира тока,а баткото е перде и аз много се изнервям от факта)
Утре съм на лекар ,дано всичко е наред и бебетата да не са повече от две хахайа

# 273
Утре може ли да попиташ доктора за тези тип менструални болки?Моя е в чужбина за седмица и не искам да му звъня  baby_neutral  Но да ти кажа нервите и притеснението много влияят.Спокойствие трябва,но е трудно.

# 274
Тежест постоянно изпитвам,всеки ден или всеки момент в който се поколебая за нещо и се почва!Иначе спрях но шпа-то!Адски ме дразнят тези таблетки,грам не ми помагат и само си мисля че ми разтройват стомаха и нова вълна тревоги!Магнерота си пиете нали?

# 275
Магнерота 4х2 пия и салбутамол 4х1.Не знам....то с тях имам оплаквяния,ако не ги пиех и не знам

# 276
  • Варна
Магнезия помага ,но действа с натрупване.Аз още не пия трябва още да напредна в седмиците.
Нош па ...нали ви казах изобщо не.ме.докосва
Мен друго ме притеснява липсата на генепрал,тва лекарство.ми.помогна да докарам почти до.финала и двете ми бременности.

# 277
Аз като съм с по-сериозни болки ми бият инжекции два папаверина и едно но шпа и определено е много по-добре,ама пък после как болят задните части от тея инжекции няма да ви обяснявам  Laughing в 34 седмица съм аз и сега няколко дена бях с такива гадни болки и тежест (плюс контракции) и малко инжекции и кормагнезин на системи ме пооправи

# 278
Голям герой си ти!

# 279
Момичета на мен ми увеличиха магнерота на 4х1....в сряда пак сме на преглед и ако сме същата работа ще полежим малко в болницата..

# 280
Влизай в болница ако трябва не се шашкай аз вече сама си отивам и искам да ме приемат...

# 281
Влизай в болница ако трябва не се шашкай аз вече сама си отивам и искам да ме приемат...
А помниш ли как се дърпаше в началото, а?

# 282
Помня,помня Simple Smile но вече там ми е по-спокойно от вкъщи..

# 283
Помня,помня Simple Smile но вече там ми е по-спокойно от вкъщи..
И аз бях така!

# 284
Добре,аз пак да питам,а Магнерота в тези количества как ви действа на стомаха,не ви ли разхлабва? Много се притеснявам,че това допълнително предизвиква контракции или поне временно неразположение

Общи условия

Активация на акаунт