Лежащи мами - 38

• 49 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Дано мине само с това....да няма други проблеми  Praynig

# 256
Аз имам чувството на ляво ме боли корема като лежа, отколкото по гръб  Grinning
И аз бях така,повече ме болеше корема когато лежах на лявата страна.
Относно болките,родих преди месец и още ме болят бутовете,кръста и краката. Лесно няма момичета! Наслаждавайте се на лежането докато ви се е паднало,че после и да искате няма Naughty

# 257
Да родя живо и здраво дете,а нека да не спя въобще.Пожелавам на всички в тази тема да страдат от такова безсъние  bouquet

# 258
Цвете,ти в коя седмица си вече?

# 259
24 седмица накрая.Има още много ,но не губя кураж.Ние бяхме заедно нали?

# 260
Цвете, по-полека с тия пожелание, че е голяма мъка не спането.

# 261
Цвете, по-полека с тия пожелание, че е голяма мъка не спането.
Ахаа... Съгласна съм с теб Бимба. Когато бях бременна страдах от безсъние, а сега умииирам за сън, обаче няма кой да ме остави да спя.  Wink  Laughing

# 262
По-добре да не спя заедно с здраво бебе,отколкото да спя с разбито сърце от липсата му или по-лошо-загубата му.  Praynig

# 263
Цвете, не това имах предвид. Просто гледай сега да поспиваш повече колкото можеш разбира се, че после и да има кой да гледа бебето ти няма да можеш така хубаво да се отпуснеш.
А не спането на една майка задължително се отразява на бебето. И то, и майката, и всички около тях стават нервни. Затова момичета, на всички ви пожелавам здрави бебета на термин и спокойна бременност.

# 264
Здравейте бъдещи мами! До скоро и аз бях от лежащите и много добре знам през какво минавате. Имам останали три опаковки гинипрл и ако някоя от вас има нужда с радост ще и ги дам.

# 265
 Точно така bimbaa!И аз това имах предвид,че докато имат възможността да се възползват от нея,а не да се оплаквам,че не мога да спя заради бебо,в никакъв случай! Разбира се,че безсънието ни е сладка мъка,мисля че всяка една майка би се подложила на всякаква саможертва заради децата си щом е решила да става МАЙКА!!! Пожелавам на всички ви живи и здрави дечица и сладки безсънни нощи Grinning

# 266
да, 23та съм аз вече,вървя след теб с малки крачки Simple Smile

# 267
Нина а аз вървя след теб 21г.с.  Grinning

# 268
Всеки ден ви следя момичета,давайте знак като сте тук и как сте Simple Smile

# 269
Аз днес имам тежест все едно преди цикъл...много ме плаши това.Пих нош па и папаверин.Не може ли да не боли нищо Grinning Някой друг с такива болки и някакво обяснение ? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт