Лежащи мами - 38

• 49 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз снощи прокървих.Ходих в майчин дом по спешност,бебета са добре,но доктора не може да разбере дали това което вижда е хематом или трети плоден сак без ембрион.Изобщо много се спекох сега си лежа и чакам всичко да отмине.
Каза ,че задължително ще ми направят серклаж и че биохимичния скрининг не важал за близнаци...Питам аз ,ко правя сега,ако всичко е наред и кървенето спре трябва да почна да се моля.бебета  да са здрави.....
Ей такива прекрасности при мен !

# 241
Значи тези дни не са розови хич.
Може да е просто лош период....ще чакаме да отмине.

За третия плоден сак....не трябваше ли вече да са видели ако имаше??

# 242
При спонтанният ми аборт,лекаря каза,че са два плодни сака и единият спрял да се развива.Изписаха ме с ужасен кръвоизлив,а на другия ден ме приеха по мое настояване пак.Другия лекар,който ме прие ми каза,че е е огромен хематом...много често бъркат.На сутринта вече бях с кюртаж Sad Почивай си много и настоявай на по-чести прегледи.Стискам ти палци.

# 243
Аз снощи прокървих.Ходих в майчин дом по спешност,бебета са добре,но доктора не може да разбере дали това което вижда е хематом или трети плоден сак без ембрион.Изобщо много се спекох сега си лежа и чакам всичко да отмине.
Каза ,че задължително ще ми направят серклаж и че биохимичния скрининг не важал за близнаци...Питам аз ,ко правя сега,ако всичко е наред и кървенето спре трябва да почна да се моля.бебета  да са здрави.....
Ей такива прекрасности при мен !
Защо да не важи скрининга? На мен ми направиха в 12 или 13 седмица не помня вече...аз имах в началото кървене вътре в матката от спукана киста която е неразвит трети сак,така ми казаха,така че лежи и гледай положително.Не си ли в болница сега с това кървене?

# 244
При близнаци не може да се изчисли правилно риска при скрининга.

# 245
Скрининга дори да не си го направиш, си направи съпровождащия ултразвуков преглед, най-добре при специалист по фетална морфология. Там измерват нухалната гънка, оглеждат разни органи и дава много повече информация от скрининга. И аз съм с близнаци, но правих БХС в 12-та седмица. По принцип нищо не ти пречи да те боднат един път, а ако не ти се дават пари в националната генетична лаборатория е безплатно изследването. Само си намери специалист по ФМ, който да те прегледа същия ден. Успех  Peace!

# 246
  • Варна
Фаталната морфология ще я направя ,за тива спор няма,но исках и генетичните изледвания да направя,има пренатест...скромните 1800 лв уф...
Кървенето по скоро е.едно кафяво зацапване,доктора реши че няма нищо застрашаващо за момента ,и за това не ме остави в болницата.Тъпото е че ехото на спешния няма доплер и за тва не можа.да.разбере какво е това нещо
На 14.02 . съм пак на преглед,надявам се всичко да се оправи.

# 247
Даа,тежка седмица за всички мами явно!Дръжте се момичета,по голяма част от пътя мина!Всеки ден си го напомням,но знаете как е,ден с ден не си прилича. Да ви питам,някакво схващане от лежането нямате ли?Направо освен всички останали неразположения,сега изпитвам в бутчетата адска болка и се будя да сменя страната чак!

# 248
Дааа....бутовете ме болят доста..особено левия  Laughing а със стягането как е при вас?

# 249
Скабиела, кой те прегледа, ако не е тайна в майчин дом?

# 250
Аз имам чувството на ляво ме боли корема като лежа, отколкото по гръб  Grinning

# 251
  • Варна
Друмев

# 252
Здравейте,момичета! На кратко...утре влизам в 27г.с. но напоследък корема доста ми се втвърдяваше,но нямам болки.В петък бях при моята АГ и казах за какво става въпрос,тя ми каза че това са контракций и то точно по време на прегледа корема ми стана пак корав.Изписа ми Магнерод 3х1 и витамини Огестан и ми каза че ако до понеделник(утре) не ми се успокои матката ще ме остави в болницата да лежа...проблема е че за тези 3 дни в които пия хапчетата имам чувство че корема ми се втвърдява по-често...има ли други с моя проблем?

# 253
Аз пия магнерот от 17г.с. .В 19 бях в болница заради втвърдяването,но дори и на системи пак го имах.Прибрах се вкъщи и 3 седмици нямах и сега пак се появи.Лично на мен мисля,че не ми влияят много лекарствата.Но без тях предполагам ще е по-зле.

# 254
Аз докато бях в болницата на системи с магнезии, първата вечер имах доста втвърдявания и дори болки, зная че е необходимо време докато магнезия се натрупа в организма.

Общи условия

Активация на акаунт