Лежащи мами - 38

• 49 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ти си герой! Поздравления!

# 226
Честито бъдете живи и здрави! Несгодите се забравят като гушнете своето бебче.

# 227
Честито!!! Много да сте здрави,това е най важното! С какви размери се роди юнакът?

# 228
Благодаря! Малкият се роди 2450гр (при последен видеозон 2700гр), 49см. Свали само 50гр и след това започна да наддава. От вторник до неделя миналата седмица беше качил 200гр.
ay-se, вие как сте с малкия?

# 229
Искам да ви попитам-забранено ли е пътуването след направен серклаж?
Някой, който е бил със серклаж, а се е следил на място, различно от местоживеенето?
Аз съм от малък град, пътувах до София на 400 км. за прегледи и се питам сега след серклажа как да постъпим....
Благодаря!
Честито на родилите майчета, живи и здрави да са ви  дечицата!

# 230
Благодаря! Малкият се роди 2450гр (при последен видеозон 2700гр), 49см. Свали само 50гр и след това започна да наддава. От вторник до неделя миналата седмица беше качил 200гр.
ay-se, вие как сте с малкия?
Добре сме, много добре наддава моят юнак. Всички страхове останаха в минало,сега вече щастливо се гушкаме на топло вкъщи.

# 231
Някой, който е бил със серклаж, а се е следил на място, различно от местоживеенето?
Аз съм от малък град, пътувах до София на 400 км. за прегледи и се питам сега след серклажа как да постъпим....
Благодаря!
Съвсем ли няма на кого да се разчита там? В малките седмици може и са успявате да пътувате, но с напредване на бременността може да стане трудно. Моя съвет е, ако има как да е по-наблизо.

# 232
Здравейте,  лежащи мами! ❤️
Тъй като вече съм 34 седмица, се престраших да се отпусна и да ви драсна 2 реда, като ваша колежка. Simple Smile Поздравявам ви за упорството,  силата и героизма,  на които сте готови в името на живо и здраво ДЕТЕ!! Възхищавам ви се колко старателно се информирате,  консултирате и окуражавате една друга.  Само жена, минала по този път, ще ви разбере най-добре...
Аз полежах от 21 до 32 седмица след серклаж на горещо с пролабирал мехур и страховито къса шийка. С необходимата терапия и професионализма на др Сигридов,  който силно препоръчвам при подобни проблеми,  ето че вече дори съм на крака и пазарувам целодневно бебешки дрънкулки Simple Smile Бъдете щастливи майки със здрави бебета 😍

# 233
  • Стара Загора
Аз бях със серклаж и пътувах от време на време но не понече от 30-40 км. След всеки минал добре преглед и шийка добра си подарявах лека разходка пеш. При мен за щастие шийката не мръдна Simple Smile Пожелавам здраве на всички настоящи и бъдещи мами и колкото се може по-близо до термин!     
Благодаря!

# 234
  • около Варна
Здравейте,момичета! Лежа от декември, а съм едва в 18-та седмица. Непрекъснато се появяват нови проблеми. Изписаха ми Гинипрал, но имам налично съвсем малко количество. Имате ли представа откъде може да се намери, т.к. В България и въобще в Европа не се продава на таблетки?
Имам останала една опаковка гинипрал, срокът и на годност е до 10. 2016, ако ти върши работа мога да го изпратя.

# 235
2016 или 2017....?

# 236
  • около Варна
2016 година

# 237
2 седмици бях супер...и днес едно стягане  #2gunfire Sad лежа настрани,че по гръб става зле положението.В такива моменти толкова страх ме хваща.Иначе шийката си стой 3.2 .Вие как сте момичета??

# 238
Лежането трябва да е предомно на лявата страна. Като се лежи по гръб се увеличава натиска върху матката. Когато се лежи на дясно се притиска една от големите чернодробни вени, което също не е правилно.

# 239
И аз бях добре известно време,но от няколко дена са ме хванали гадни контракции и скоро ще се предавам... в 34 седмица съм ще гледам да удържа още малко ама вече ми е мнооого тежко а и ме удари здраво в нервичките

Общи условия

Активация на акаунт