Лежащи мами - 38

• 49 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз нямам....но от приятелки съм чувала ,че отиват на хирург и той ги маже и вътрешно и външно с някакво лекарство.Ако искаш питай Аг то си като ходиш или някое момиче ако знае някое кремче.Гледай манджички повече за хапваш.

# 211
Много неприятна работа,чета че трябва повечко движение да има..ха честито,движение единствено до ВЦ-то имам Grinning

# 212
Момичета,поредния въпрос от моя страна-с лежането хемороидите ви,ако естествено имате такива,не ви ли създават допълнителен дискомфорт?Правя си Смрадлика и се мажа 2 пъти на ден,но снощи нещо много ме стегнаха,ако са вътрешни не съм сигурна колко точно помагат компресите,идеи някой?
.                           Нина, имах проблеми с хемороидите още от началото на трети месец, понеже непрекъснато имах запек. Мазане с Проктогливенол много помага( зависи в кой месец си). Може да се прилага в третия триместър. Също чист лидокаин ако имаш много болки  Rolling Eyes

# 213
Благодаря Ина,мажа се и с двете,но ги редувам,че от 3тия месец не се трае,а знаеш ли след какъв период трябва да ги спра,че вече 2 месеца се мажа?!

# 214
  • Варна
Аз също съм с хемороиди,мажа с пайлес(или нещо такова) изобщо не ми помага.Аз си ги получих още от първото раждане ,и съм техен дългогодишен горд притежател.
Аз друг проблем имам ,ще пукна от глад ,каквото хапна го.повръщам....тез бебета с какво ше се хранят не знам.
Все съм имала гадене и повръщане ,ама такова чудо не съм виждала до сега.Смуках Емил,пих Спрайт,кво ли не пробвах...е,няма

# 215
На мен само вода ми помагаше и то поне три литра.

# 216
Аз първите три месеца не можех вода да пийна.Мразех я.Спасяваха ме принцесите с кашкавал  Laughing

# 217
Благодаря Ина,мажа се и с двете,но ги редувам,че от 3тия месец не се трае,а знаеш ли след какъв период трябва да ги спра,че вече 2 месеца се мажа?!
Мажеш известно време и с двете, а после само с лидокаина( той е безвреден). В седмия месец бях, когато моята док ми предписа Флебодия и от това получих голямо облекчение. Посъветвай се лекаря си ако можеш и ти да го пиеш. Това лекарство помага и за плацентата.  bouquet Дано да ти се успокоят хемороидите, че на тази болка, наред с другите болежки не се издържа  Sad

# 218
Здравейте,момичета! Лежа от декември, а съм едва в 18-та седмица. Непрекъснато се появяват нови проблеми. Изписаха ми Гинипрал, но имам налично съвсем малко количество. Имате ли представа откъде може да се намери, т.к. В България и въобще в Европа не се продава на таблетки?

# 219
Здравейте,момичета! Лежа от декември, а съм едва в 18-та седмица. Непрекъснато се появяват нови проблеми. Изписаха ми Гинипрал, но имам налично съвсем малко количество. Имате ли представа откъде може да се намери, т.к. В България и въобще в Европа не се продава на таблетки?

По горе един мъж също питаше. Имате ли нещо общо?

# 220
Здравей, Bimbaa, нямам общо с предходното питане.

# 221
Аз само не мога да разбера защо лекарите продължават да го изписват гинипрала,знам че е най-ефикасния но все пак го няма никъде само тук там ако някой има по някое блистерче...дали няма някъде наистина да се продава щом го изписват редовно..

# 222
Мерси отново Ина,правя си и компресите и се мажа,така поне имам причина да се поразтъпча Grinning неприятно,но съм готова през всичко да премина за всяко едно ритниче което получавам...простете,днес съм любовно настроена Simple Smile

# 223
Аз само не мога да разбера защо лекарите продължават да го изписват гинипрала,знам че е най-ефикасния но все пак го няма никъде само тук там ако някой има по някое блистерче...дали няма някъде наистина да се продава щом го изписват редовно..
Защото е изпитано лекарство, което върши чудеса. И защото до май месец 2016 го имаше в Русия и лесно се намираше и лекарите си караха по инерция. След година като разберет, че и пукнато хапче няма ще спрат да го изписват.

# 224
Здравейте бъдещи мамчета!  Доста трудничко се възстановявам от операцията и затова се включвам чак сега. И така след повече от три месеца лежане с контракции и дни пълни с тревога, сега мога да се похваля с едно малко сладко и здраво момченце! Затова, момичета, не губете надежда, стискам палци на всички, целта е достижима!

Общи условия

Активация на акаунт