Лежащи мами - 38

• 49 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Защо го пиете тоя утрогестан само да товари черния дроб...аз до колкото знам действието му е по-добро като е вагинално,ама не съм лекар все пак  Grinning

# 391
  • Варна
Дaри,в нaчaлото го пиех....сегa вече си го слaгaм във влaгaлищет
Кaжи ти и бебоците кaк сте?

# 392
Момичета а спазмалгон може ли да се пие и ще има ли ефект, питам т.к. имам вкъщи.

# 393
Нямаш ли папаверин или нош па?С тоя спазмалгон малко имам съмнения.Нека другите да кажат,че не съм мн наясно

# 394
alisya123 , не съм съвсем наясно, но за болки съм чувала, че момичетата приемат Но-шпа, Папаверин, Бусколизин. Не мисля, че от един прием ще стане нещо, но ако имаш възможност вземи нещо от изброените. Дори за Бусколизина в листовката пишело, че не е препоръчителен в първите 3 месеца.

# 395
Дaри,в нaчaлото го пиех....сегa вече си го слaгaм във влaгaлищет
Кaжи ти и бебоците кaк сте?
Тежко ми е едвам ставам до тоалета и да ям..ноо ще издържа аз  Grinning

# 396
Благодаря, по принцип си пия Но шпа, но питах т.к. имах и спазмалгон вкъщи

# 397
Бусколизин и спазмалгон - по-внимателно. Пробвайте но-шпа на ампули - боцццц в дупето....и всички болежки минават!

# 398
Бусколизин и спазмалгон - по-внимателно. Пробвайте но-шпа на ампули - боцццц в дупето....и всички болежки минават!
Минава който го хваща  Laughing друго си е конската доза инжекция два папаверина с едно но шпа...  #Crazy

# 399
Минава който го хваща  Laughing друго си е конската доза инжекция два папаверина с едно но шпа...  #Crazy
Бееее, ти сяяяяя.....недей ги обезкуражава...давай да им казваме, че инжекциите вършат страхотна работа, за да имат вяра... а с вяра половината болка ще е заминала....

# 400
Аз просто с обезболяващите съм скарана преди и аулин ме държеше много малко

# 401
  • Варна
На мен пък доктора ми каза ,че може и спазмалгон....ако болките са силни по_ добре да отпуснеш гладката мускулатура
Аз лично я карам на бусколизин,както казах при мен нош па не действа

П.с който е казал ,че гаденето продължава до 12 г.с .....лъъъжеееее. Laughing

# 402
А мен до доста късно ми се гадеше и повръщах..то май при всеки е различно.От гадене минах на директно на брутални киселини  Laughing

# 403
  • София
И моето гадене продължи по-дълго,до към 14-15 седмица.
С първата ми бременност пиех Утрогестан максимална доза,бях като дрогирана,смениха ми го с Дуфастон.
С рази нищо не съм пила,опитахме се в 19'седмица да укротим шийката с Утрогестан,ама не стана и.ми го.спряха.

Исках да ви питам ,нали като мерят тоновете и има и една диаграма с контракции,над каква стойност се водят опасни,знае ли  някой?

# 404
На мен пък доктора ми каза ,че може и спазмалгон....ако болките са силни по_ добре да отпуснеш гладката мускулатура
Аз лично я карам на бусколизин,както казах при мен нош па не действа

П.с който е казал ,че гаденето продължава до 12 г.с .....лъъъжеееее. Laughing

И аз повръщах до към 15-16г.с....после започна да ми пада кръвното и припадах и сега вече 29г.с сме с киселини  Laughing успокоявам се че лека-полека времето минава  baby_neutral bouquet

Общи условия

Активация на акаунт