Лежащи мами - 38

• 49 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Според моята лекарка това крие рискове от инфекции и  предизвиква контракции ... а като се има предвид моята чувствителна матка и на нея много не и се иска да прави, но ако се наложи ще правя Sad
Така е,права е,но понякога се налага.И моят доктор не искаше да слагаме ,ама накрая се наложи и добре че сложихме,явно наистина си ми е слаба шийката.
Ти имаш време де ,нека те наблюдават,на мен серклажа в 21 седмица ми го направиха.

# 421
Аз моя серклаж си го пожелах сама ,дооки каза, че не ми е нужен поне за сега вече съм в 15- та г.с  .Сега вземате да ме плашите с тея инфекций.

# 422
  • София
Аз моя серклаж си го пожелах сама ,дооки каза, че не ми е нужен поне за сега вече съм в 15- та г.с  .Сега вземате да ме плашите с тея инфекций.

Е то и без серклаж да си,пак може да си си предразположен към инфекции.Пускай честичко микробиологии и ако излезне нещо ще го лекувате.Важното е да се хване навреме

# 423
Ще видя какво ще каже на 9ти, аз сама не мога да взимам решения, не съм лекар и не разбирам. За това са те, да преценяват и да казват какво е най-доброто. Всеки ден се моля да мине без болки ... че като ме заболи и сърцето ми се свива Sad

# 424
Момичета,днес моите две душички решиха че вече не им се седи в корема Simple Smile и така...Стели и Гери следобяд проплакаха,а мама им още не и ясно на кой свят е !

# 425
Момичета,днес моите две душички решиха че вече не им се седи в корема Simple Smile и така...Стели и Гери следобяд проплакаха,а мама им още не и ясно на кой свят е !

Да са ти живи и здрави и мноооого да те радват!!! bouquet bouquet bouquet Heart Eyes

# 426
Бъдете живи и здрави и само хубави неща от тук нататък Simple Smile

# 427
  • София
Честито!!!Живи и здрави да са и мноооого да се гордеете с тях!

# 428

Мама герой си!!Да са ти живи и здрави...представям си какво щастие е сега!Здравето и късмета да са винаги с вашето семейство!

И моята мама днес имя рожден ден Simple Smile)(

# 429
Честити да са най-новите изстрадани и отлежани бебета Simple Smile много здрави и послушни да растат и мама и тати много да ги слушат Simple Smile

# 430
Времето минава бързо,но като го връщаш назад,иначе при мен седмиците от 5до 37 се влачеха,като охлюви,а ей го на,фръцла е вече на година и половина Simple Smile Успех с мътенето на всички лежащи,както не веднъж е казвано,тази тема е късметлийска

# 431
  • София
Аз не исках да го казвам,но да ... залежи ли се човек и седмиците стават месеци.
 Колко книги изчетах и колко филми изгледах.А когато ми беше най-притеснено и нито ми се четеше,нито гледаше нещо си оцветявах,да оцветявах от легнало положение една книжка за възрастни с картинки от океана.Много ме успокояваше самото ”драскане” по листа.

# 432
  • Варна
Дариии,толкова се радвам за вас момиче Hug Hug Hug

# 433
dar_ya, честита радост и от мен и то двойна радост. И ти и те сте герои!
Да са здрави принцесите и много да ви радват!

# 434
dar_ya честито ти двойна радост .

Общи условия

Активация на акаунт