Лежащи мами - 38

• 49 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Моля ви споделете мнение,че се побърквам вече както споменах по горе имам страшни болки в кръста и първо пих нош па 3х2 ,но не минаваше и от четвъртък до днес бях приета в болница ,правиха ми изследвания всичко е наред ,вливаха системи и малко ме пооблекчи ,но тъкмо ме изписаха и болките пак започват с пълна сила боли ме много и след топъл душ и нош па малко ме пооблекчава ,но за 30 мин и отново..
В 6 месец съм ,възможно ли е да е ишиас или нещо подобно понеже четох в нета че симптомите му са подобни .Незнам ако някой е минал през това или има мнение моля да го изкаже .
Благодаря!

# 436
Момичета, вие къде се следите и лекарите, които ви следят специалисти рискова бременност ли са?

# 437
  • София
Момичета, вие къде се следите и лекарите, които ви следят специалисти рискова бременност ли са?
Д-р Сигридов ме следи мен.Ако не беше той отдавна да съм останала без бебче.

Миналата бременност ми я следеше д-р Савова от Щерев ин витро специалист,макар и да бях забременяла естествено.Приключи в края на пети,месец,излишно е да казвам колко тежко го понесох.

Така че,търсете си специалисти по рискова бременност,не обикновено АГ.

# 438
Ще търся и аз специалист рискова, че вече ще полудея, толкова съм объркана, че не знам на къде да хвана...

# 439
Dar_ya  честита двойна радост. Бързо възстановяване и всички вкъщи. Как са момичетата?
Да Ви кажа аз имаше един момент когато също пих спазмалгон и нош па и ги редувах през 2ч, за да спра кървене в началото на бременността. Слава богу детето е добре и сладко спинка до мен сега.
Кураж, почивайте си, че после няма. То последния месец няма сън, сега ядем на 3ч.

# 440
Моля ви споделете мнение,че се побърквам вече както споменах по горе имам страшни болки в кръста и първо пих нош па 3х2 ,но не минаваше и от четвъртък до днес бях приета в болница ,правиха ми изследвания всичко е наред ,вливаха системи и малко ме пооблекчи ,но тъкмо ме изписаха и болките пак започват с пълна сила боли ме много и след топъл душ и нош па малко ме пооблекчава ,но за 30 мин и отново..
В 6 месец съм ,възможно ли е да е ишиас или нещо подобно понеже четох в нета че симптомите му са подобни .Незнам ако някой е минал през това или има мнение моля да го изкаже .
Благодаря!
Връщай се в болницата щом са толпва силни болките. Ако си в София само в майчин дом. Никъде другаде. И щом си забелявала, че е от топлия душ да се надяваме, че вече няма да се къпеш с топла вода, а с по-хладка.

# 441
Днес бях на преглед и с бебчо всичко е наред, за бодежите които имам нищо не ми казаха. Накарах АГ да ми измери шийката и тя е 24мм, а преди е била 26м/28мм, според вас скъсила ли се е или различните лекари по различен начин я измерят  Simple Smile

# 442
При разлика от 2 мм не може да се говори за скъсяване.

# 443
И аз бях онзи ден.Шийката е 4.6....при контракция се скъсява до 4.1.Малката е 970гр. и официално от днес сме 7 месец.Втвърдявания пак получавам понякога...старая се да мисля положително.Вие как сте момичета??Алисия това е минимална разлика- според мен е колкото предния път шийката-демек няма скъсяване от последния преглед.

# 444
Момичетааа,  помагайте. Ако може да ме насочите.
Бременна съм, в 17 г.с. от три дни имам зацапване. За менн това е абсолютен ужас, тъй като вече имам един мисед.
Прегледа не показа проблем, нито в бебчо, нито нещо другаде. Изписаха ми магнерот и папаверин. Течението лекоо избледня вчера, но днес пак си е тъмно оранжево. За всички ни е ясно, че не е нормално. Сега след два часа съм на преглед отново, даже и при втори лекар ще ида и при трети ако трябва.
Може ли някой да ми каже какви изследвания мога да поискам? Нещо за хормони и кои...ще съм благодарна ако ме насочите.  Praynig

# 445
Здравей....мисля,че няма какво да пускаш.Освен да приемаш прогестеронов препарат?Дуфастон?Утрогестан?

# 446
заради миседа мже да се пуснат вродени тромбофилий. кървенето може и да е от шийката нека я погледнат за полипи. при мен кървенето беше от отлепване и все още ниско разположена плацента в 16г.с. ми спряха секса, т.к. веднъж кървенето се получи на сутринта след полов контакт.

# 447
Благодаря ви!
Не е от плацентата явно, гледаха я всичко беше добре.и секс не сме правили почти две седмици... не знам вече.
Сега отивам при лекаря си, запазих чсс при още един..

# 448
Благодаря ви!
Не е от плацентата явно, гледаха я всичко беше добре.и секс не сме правили почти две седмици... не знам вече.
Сега отивам при лекаря си, запазих чсс при още един..

Аз получих кървене в 14 седмица след вземане на секрет за микробиология. Същата вечер беше 2-3 капки, сутринта като станах беше доста обилно ... какъв ужас преживях. Според жената която ме прие в болница вземането на секрет и кървенето било съвпадение ... така и не ми казаха от какво точно е било. Можело да е от ръбче на плацентата ... така и не разбрах. Аз съм с отрицателен резус фактор, говорих с една жена, тя каза че и двете и бременности са били по-тежки и в последствие се оказва, че децата са взели положителния резус фактор на баща си. Ужасно е, моето АГ ме уверява че ако кръвта е тъмна и е зацапване няма нужда от притеснение, но то няма как да не се притесняваш!

# 449
  • София
Ново 20 от мен .... увеличени околоплодни води ми откриха на феталната морфология преди два дни.
Изстреляха ме да се изследвам за гестационен диабет - нямам , изследвах един куп инфекции със заплетени имена ( Ебщайн бар,цитомегаловирус и.т.н. и.т.н.) - нямам настояща инфекция,карала съм ги в миналото без да разбера.Бебето е гледани от ТРИМА специалиста по фетална морфология,две от които се водят за светила.Малформации няма.Накрая просто заключиха че при някои жени се случвало.
 А сега не стига че имам контракции от пети месец,ами и от преразтягането на матката просто става нещо страааашно ooooh!
И въпреки че нямам гестационен диабет ,пак съм на диета.Днес влизам в 32 седмица и,продължаваме ден за ден да се борим,пък колкото-толкова.Не издържам направо,както един доктор каза,събрала съм в себе си целия учебник по патологична бременност.

punkerchick    ,по това време плацентата се качва нагоре и може да си кръвнала и от това.Ние мислим винаги,най-лошото като майки,нормално.
  alisya123    , 2-3 см не е никакво отклонение,може да е от апаратоте,лекарите,позата ти по време на прегледа (да,тя е една,ама нали понякога сме по свити,друг път сядаме по на ръба на стола (ох как го обясних,разбра ме ...)) иии възможно е и да ти се е пишкало ,това също дава отражение.

Общи условия

Активация на акаунт