The 100- тема II

• 51 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нали в миналия сезон обясняваха, че си боядисва косата с някакви берита Simple Smile Сигурно и сега така.
Аз най-накрая изгледах първият епизод от новия сезон и честно казано ми е ок.

# 346
Аз сега го изгледах сезона и нямаше нищо за боята,но може и да съм придремнала.

Ако съм докрай честна Blush В някой от новите епизоди събираха с момичето плодове и даваха сцена как Кларк и маже с нещо косата.
То е ясно,че не е намерила тубичка Палете в останките на кулата както намери протеиново десертче.

# 347
  • София
Чстно не знам дали го обясняваха/показваха вътре в самия сериал или го обясниха в някакво интервю/статия нещо си там, но понеже и аз тогава се чудех, та помня намери се отговор идещ по един или друг начин от създателите на шоуто.

# 348
  • София
Оф, дано Октавия се опомни в най-скоро време, че е мъка да я гледам такава.
А Кейн какво е очаквал, наивник.

# 349
  • Вестерос
Днес гледах 1,2,3,4 епизод. В първи с Мади събираха плодове и тя й каза, че си боядисва косата с тях.

Значиии втората ми любимка Октавия ме дразни яко. Любимката ми пък Клрак не може да преживее някак си, че не командва тя парада.

За новичките аз разбрах, че са били 100 години в крайоспийл и са се събудили сега, така ли? Че те нашите (скайкру) от 10 години някъде са си на земята.

Сега гледам 5 епизод, имам чувството, че съм пропуснала един, а сякаш гледах и 4. Кога новите се качиха при Мърфи и Рейвън? Къде са Монти и ко?

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 22:33 от Tiffany А

# 350
Diavolo,Октавия трябва да преживее някакъв огромен катарзис,за да се промени.
И мен ме дразни,но отчитам,че това е бил начина да оцелеят през годините.
Видяхме,обаче,че имаше разговор между двама от бункера,които си говориха,че сега не е най-подходящия момент.
За какво?Вероятно за бунт. Нещата ще се променят,вече са свободни и няма нужда да се обединяват.Пък и не мисля,че обединението на племената е силно.Всеки чака изгоден момент.

Тиф,Монти е долу на земята с гаджето,приятелаката на Кларк и бившата на Мърфи.
Те се разделиха.Бел и Кларк отидоха при бункера,а другите се криеха.

Качиха се когато почнаха другите да се събуждат.В един момент просто дадоха как тръгнаха с кораба.Малко не е измислено както трябва.

# 351
  • Вестерос
Точно, че не е измислено и сега Монти и ко са с Мади, а не са давали Кларк да ги запознава. Не показаха как са взели Рейвън и Мърфи и са ги свалили долу-нищо. Теглих наново 4 серия, нищо не съм пропуснала...

# 352
На мен ми е чудно какво толкова е станало. Спомена се някаква мрачна година. И тия двамата като говориха с Еко споменаха, че са правили нещо ужасно.

# 353
  • Вестерос
Това в 6 епизод ли? Аз имам чувството, че корабът с другите миньори, който не може да открие Рейвън, ще се появи накрая.

Това са книжките The 100
Day 21
Homecoming
Rebellion

Някой чел ли ги е? Има ли ги на бг?

# 354
В 6-ти, да.
Ама за мрачната година споменаха и в предишен епизод, но не помня кой.

# 355
  • Вестерос
В четвърти го каза Октавия.

Тъкмо изгледах 5-ти. Октавия накрая как гледаше Еко Grinning

# 356
  • София
Кларк не ги е запознавала с Мади, но им каза къде да се намерят взаимно. За Рейвън и Мърфи мен пък изобщо не ми липсваше, че не са дали подробно как ги смъкват от  космоса към земята - явно е, че като се събудиха онез 200+ са ги заловили, тръгвайки с кораба си на там, ясно, че са им ги предали и са се върнали на Земята... какво повече  да го гледаме това.
Но понеже гледам с половин око, това за мрачната година съм го пропуснала.

# 357
  • Вестерос
Аз не гледам с половин око и ги гледах в един ден, така на куп ти оставя усещане, че си изтървал епизод. При положение, че досега такова прескачане нямаше.

# 358
Ако ме бяха отървали от Мърфи както от Джаспър цена няма да имаха Innocent

Октавия не очакваше да види Ехо.Още по-малко да се целува с братчето и.

Още не съм гледала 6 еп.

# 359
  • Варна
Аз пък си мисля, че са се хранили с труповете от арената. Никъде не се споменава какво са ги правили тия трупове. Все пак са се намирали в бункер и не вярвам да са ги погребвали, или да са ги оставяли там да им  мирише.

Общи условия

Активация на акаунт