The 100- тема II

• 51 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е, чак пък толкова, брррр  Shocked

Абе майката на Кларк май не се е излекувала от онова нещо в главата. Кларк успя и нали даде инструкции какво да направи Абигейл, ама май нещо не се е получило или пък не знам и аз, то ако беше така щеше да е мъртва. Ама защо е посегнала към наркотиците. Има много бели нишки нещо, не ни дават всичко случило се в бункера. Ще има флашбеци 100%

# 361
Дяволо, какво и имаше на майката на Кларк?  newsm78

# 362
  • Вестерос
Не беше ли някакъв тумор?

# 363
  • Варна
И аз не помня много за Аби. Май беше като на Рейвън  newsm78

# 364
Мисля,че тежката година е свързана с бунт.Когато Октавия говори с Купър (татуирана на челото) последната  и припомни за някакво предателство.Вероятно с тежки последици,но няма как всички загинали да са жертви на арената.

# 365
  • Вестерос
Най-вероятно.

# 366
  • София
пердателството го видяхме, когато онези се заключиха при фермата...

# 367
  • Варна
пердателството го видяхме, когато онези се заключиха при фермата...
И аз мисля, че за това говореха.

# 368
  • София
Дяволо, какво и имаше на майката на Кларк?  newsm78

Тя и Рейвън имаше същото. Остатъчен ефект в главата (нещо като тумор, нещо като мозъчен кръвоизлив) от изкуствения интелект - A.L.I.E. / Becca в сезон 3.
Рейвън намери начин да се спаси и даде инструкции същото да направи и Абигейл.
Не Кларк, а Рейвън мисля, че беше. Кларк имаше друг проблем, с изкуствената черна кръв от стволовите клетки на Луна.

# 369
  • София
Пък според мен майката на Кларк се е излекувала, само че се е пристрастила към лекарствата.

# 370
  • София
Може, може. Аз и това вметнах, просто нищо не ни казаха/показаха от нея. Но така е логично да.

# 371
  • Разпиляна във въображението
Едва снощи изгледах шести епизод. Октавия продължава да ме дразни, а сега и малката започва. Донякъде и Кларк има вина, че е обрисувала всички в някаква страхотна романтична светлина, но шестте години в бункера са направили Октавия почти психопатка. Както се усмихва така и може да забие нож в малкото гръбче на хлапето. Буквално върви по трупове. От друга страна времето не е достатъчно, за да направи всички едно и бруталността й е необходима. 

# 372
  • BG
Ама защо е посегнала към наркотиците.
Е, как защо, 6г в този бункер, без никаква надежда за спасение и при положение, че като лекар има достъп до всички лекарства, колко му е. Grinning
Аз не мисля, че Октавия ще навреди на момичето с черна кръв, защото и каза, че знае какво е да се криеш от всички, а това поне Октавия го помни много добре. Освен това все още може да мисли логично
Скрит текст:
ако беше оставила всички дезертьори живи да се доберат до кораба, това би било наистина съмнително, а онази хич не е глупава.

# 373
  • Вестерос
Днес не беше ли серията

# 374
  • София
кога трябва да излезе 7-ма серия?

Общи условия

Активация на акаунт