The 100- тема II

• 51 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Тифче, сега си видях календара. Вчера е трябвало да има уж, но по план няма.
Другата сряда.

# 376
  • Вестерос
Еее почивка явно Sad

# 377
  • Разпиляна във въображението
Официално - освен, че О ме дразни, сега и малката се нарежда до нея. Неблагодарно същество. Заблудено, но Кларк откъде да знае, че О ще изперка до такава степен.

# 378
Вчера гледах.
Таз Октавия съвсем е изперкала.
Малката пикла също. Октавия е способна дори и брат си да убие. Какво и пречи да убие момиче с черна кръв, която може да я измести.

# 379
  • София
Сценаристите прекаляват значи.  Naughty
За какво съсипват така образа на Октавия. Все още съм оптимист за нея. Ако мислят да я убиват, то ще загубят много фенове според мен. Чудят се вече какво да измислят, ама така е като се правят по 15 сезона. Както и да е.
Хубав епизод, тепърва ще става мазало. Диоза ще става мама? Значи да очакваме нейно дълго и сериозно присъствие в шоуто. Няма да убият бременна или току-що станала майка и без това популярна и харесвана актриса. Дано само се разберат някак си с нашите.  Peace
Мади много ми харесва, вярвам че нищо лошо няма да и се случи. Тя е някакъв микс между Кларк и О.  Grinning

# 380
  • Разпиляна във въображението
Ще си имаме първото бебче Simple Smile Аз тая все още надежда за Кларк и Белами.

# 381
  • София
Мен О ме дразни още от първи сезон, та ... нищо ново...
има ли субтитри за новия епизод?

# 382
В адиктед има. Читави са.

# 383
  • София
мерси Simple Smile

# 384
И аз очаквах бебе,но определено не от тази майка.
Не съм гледала епизода,но прочетох горно мнение.

# 385
Кой ли е бащата?  Laughing

# 386
Като знаем,че винаги Белами е виновен за всичко Sweat не ми се мисли.

# 387
А неее, в този случай едва ли той е направил белята. Че кога  Laughing

# 388
  • BG
Сценаристите прекаляват значи.  Naughty
За какво съсипват така образа на Октавия.
Не само нейния, ами и този на Аби, направиха я деградирала наркоманка, а беше толкова кадърен лекар.
продължавам да мисля, че Октавия е добронамерена към Мади, а втората е прекалено нетърпелива да се докаже. това, което О. е намислила е гадно.

# 389
Изгледах епизода.
Мади е като всеки тийн и не слуша какво му се говори,а и има друга представа за Октавия от разказите на Кларк.
О. ще я използва колкото и до когато може. Исками се да я оправдая,чащото го прави за общото благо,за "малките" жертви,които са нужни,за да се спечели войната,по време на битка всичко е позволено,разделяй и владей...
Все повече е представена като антипод на Кларк,последната е готова да се пожертва за приятелите си,докато О. сякаш е забравила значението на тази дума. Интересно дали ще я убият накрая или ще се събуди,защото тезата "за приятелите" е основна в сериала.

Жалко за пилотчето и Рийвън,там моше ше да се случи нещо,ама сега ще е сърдит.Р. ще е сърдита на Ехо,а последната направи всичко,което трябваше да направи,но се оказа,че е напразно и няма да се възползват.

И каква ли е тази болест,която ги мъчи новичките?

Общи условия

Активация на акаунт