The 100- тема II

• 51 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 435

Пилотчето нищо му няма. Жив е и се мляска с Рейвън  Laughing
Така,така Heart любов да има.Двамата много ги мислех.Едвам заспивах от напрежение дали ще им се получи.

# 436
  • Разпиляна във въображението
Не влизах в темата, защото едва вчера успях да изгледам епизодите.
О отнесе много лоши думи, когато драсна клечката на фермата. Водорасли и дръвчета отидоха на кино. Вярно, че щеше да мине много време, докато успеят изобщо да направят нещо и за облагородят земята, но палежът беше брутален. Стана ми тъжно за Индра.
Манди вече не ме дразни. Мисля, че думите й към Кларк, че се срамува от нея са за този момент - където избра нея, а изостави приятелите си.
Дразни не дразни, продължавам да съм си фен на Кларк и вярвам, че ще оправи нещата. Мърфи също ме кефи. Непредвидим е и всеки път ме изненадва с решенията си.

ММ започна да чете 100-те. Вчера заяви, че погледнал финала и се оказало, че била за първите няколко епизода на първи сезон - накрая идвали земляните. Вечерта намерих книгата върху купчинката ми за четене Simple Smile

# 437
  • Вестерос
Те май са няколко книги

# 438
Да, знам.

# 439
  • София
От много хора съм чувал, че сериала е много по-добър от книгите.
Същото касае и вампирските саги/сериали (ДнВ и Истинска кръв).

Изгледал 12 епизод

Скрит текст:
Кларк най-накрая поумня. Не че не беше очаквано. Абсолютно предвидимо. Да видим дали в последния епизод ще умре някой главен герой. Иначе съмнява ли се някой в победата на нашите?
Октавия и тя се събуди окончателно. Май Кейн умря. Не е 100% сигурно, но залагам на това. Няма да ми липсва, въпреки че беше добър. ''Съвестта'' му много пъти е играела лоша шега за нашите. Ако някой свитне и майката на Кларк ще му стисна ръката.

# 440
В GR рейтингът хич не е добър, както и коментарите. Затова и не се захванах на английски, а книгата на български я заех от библиотеката, за да не се мина Simple Smile

# 441
  • Варна
Не съм гледала последния епизод, но гледах две клипчета в ютуб и доколкото разбрах
Скрит текст:
Белами, Кларк и Мади са били в хибернация доста години и като се будят ги посреща сина на Монти и Харпър. Гледат някакво видео, където Монти е много стар с бяла коса. Белами и Кларк гледат земята от  космоса и се прегръщат. 
Не отговарям за неточности.

# 442
  • Вестерос
Ако това е краят на сезон... Защо? WTF!

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 11:16 от Tiffany А

# 443
Не съм гледала финала и не чета спойлерите, но идвам да кажа, че съм разочарована от книгата.

# 444
  • Варна
Разчуствах се от това клипче  Cry
Скрит текст:

# 445
Интересни последни 10 минути. Следващия сезон ще има извънземни.

# 446
Изключително интересен епизод. Въобще не очаквах такова развитие. Скучаеш цял сезон и накрая бам  Laughing
Скрит текст:
Надявам се Кларк да е убила Макриъри. Голям идиот. Ама то хората са си идиоти повечето.
Пак унищожиха планетата.Е, намериха друга. Имат време да съсипят и тази.
Дано да има следващ сезон. Съвсем ми стана интересно. Сега Елигий 3 сигурно ще срещнат, а може и извънземни.

# 447
  • София
На мен пък края ми се видя супер тъп.
Напров не знам ще гледам ли следваещия сезон (гледам в imdb е отбелязано, че трябва ад има такъв догодина).

# 448
  • София
Много емоционален и силен епизод. Непрекъснато бях на тръни до самият финал да не убият някой от любимците ми.
Ето това е финал на сезон, тук даже си плачеше за финал и на шоуто, ама да видим дали някой ден няма да съжаляваме, че не свършиха така...

Скрит текст:
RIP Монти! И Харпър! Отиде си най-човечният и най-добрият от всичките, истинският герой. Много ми е гадно и ще липсва много. А какъв тандем бяха навремето с Джаспър, ех.
Но пък си отиде по начин, по който той сам си избра, поживяха си с Харпър, хем е тъжно, хем красиво.
Не очаквах това с другата планета, направо бях шокиран. Мислех си, че за 125 г. Земята ще се оправи, по-точно долината... И сега какво, друга планета?! ШОК.  Shocked Какво ли ще има там и изобщо едно такова продължение води до още безброй сезони. Не знам каква е идеята в дългосрочен план. Цялата идея на шоуто досега беше да се спаси човечеството на Земята, но явно хората доунищожиха майката Земя и сега ще отиваме да рушим и чужди планети.  Confused
Дали Земята е вече тотално зачеркната страница, какво ли ще намерят на новата планета? Остатъците от Елигий, хора, извънземни, животни? WOW.
Дано Макриъри е убит, ако е жив ще е уникална простотия от страна на Кларк. За Кейн също не се знае, може да има търкания и с актьора и от неговото решение да зависи дали ще го върнат към живот или убият. Важното е, че Мърфи е жив, хаха.  Laughing Wink
Абе много добър финал. Оная разсипия Джуди Плек да се учи как се пише сценарий за последен епизод. Пача безполезна!  ooooh!

# 449
Дяволо, Монти беше най-човечния от всички. Не му беше мястото сред толкоз луди  Laughing
Щом в имдб пише следващ сезон, ще има. Дано де.
Коя беше Плек? Оназ дето направи ДВ и Оригинал ли?
Скрит текст:
Едвам ги гледах Дневниците. Само заради Ленчето. Нали е наше момиче.
А вчера гледах епизода където Хейли се спомина. Гадост.
Влязох и в коментари под торента. Че те май измират накрая.
Аз веднъж го писах това. Да измрат всички и да се свършва  Joy

Абе с този финал много хляб сега има вече.
Ако е последен сезон финала е супер. Ако не е, още по-супер.

Общи условия

Активация на акаунт