The 100- тема II

• 51 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Вестерос
Ще има друг сезон, да.

# 451
  • BG
Здрасти, изгледах и аз последните 3 еп., дали защото ги гледах на куп, но ми бяха много интересни. Ту Кларк ме дразнеше, ту Октавия, ту Мади, но накрая все правеха по нещо, което ме караше да ги харесвам отново. Финалът е адски неочакван, не ми беше хрумвало, че ще пренесат действието на друга планета. Тя обаче ( поне от далечината, която видяхме) изглежда много различно. Стори ми се като че ли има гористи месности, които се редуват с такива с сивкави мъглявини, и с две Слънца в добавък, пък какви ли обитатели ще ни покажат, нямам търпение за следващия сезон.
Жалко за Земята, но това правим и ние в реалността за съжаление, унищожаваме я малко по малко, без да се замисляме и вероятно един ден художествената измислица ще се превърне в реалност.
Актьорът, който играе Маккриъри не играе ли и във Викингите, един от двама братя?
И всъщност какво по-точно беше Елигий 3? Нещо ми се губи, някакъв проучвателен кораб ли?

# 452
Май да, друг кораб.
Абе то и този е Елигий, ама кой номер е не помня  Laughing

# 453
  • Вестерос
Изгледах финала. Поревах си накрая. Мисля, че много добре го измислиха. Такъв край за Монти някак си очаквах. Излезе героят в случая. Финалът беше чудесен и за край на сериала. Ще чакам с нетърпение следващия сезон.

# 454
От видеото на Монти и аз си поплаках. Много хубав край. За решението на Монти се иска много сила, ще ми липсва в следващия сезон. А там... Нова планета, кой знае какво и кой ги чака, нови изпитания и нови битки. Пак ще е интересно.

# 455
Честно казано не съм чакала с особен интерес всеки следващ сезон.
Но този финал ме разби и чакам с нетърпение.

# 456
  • Разпиляна във въображението
Едва сега изгледах финала. Лелеее, когато отброяваха секундите до излитането и си помислих, че Кларк ще вземе отново да се жертва и да застане до Белами. Направо ме заболяха зъбите от стискане. А финалът! Страхотен! Не очаквах такова нещо Simple Smile Последният кадър ми напълни душата. Това е нещо, което чакам от толкова време

И да вземат да направят един "нормален" сезон с повече епизоди, защото в тези имаше доста пълнежи и изобщо не разбрах кога почна и кога свърши.

# 457
Изгледах финала.Иеее Smiley
Мисля,че това е най-добрия завършек на сезон.Вълнуващ,емоционален,неочакван,тъжен и все пак ни загатват за нещо ново и интересно.
Това беше единственият им шанс да оцелеят,но ще си пренесат проблемите на ново място и ще се сблъскват с непознати такива.Дано Монти се окаже прав и че не те носят разрухата. Много ми хареса посланието му - човешко.

Като се замисля беше си логично да потърсят нов дом или край на сериала. Така става по-интересно.

Каква ли ще е новата прическа на Кларк в  5 сезон?

# 458
Ще се срещнат с някое вече организирано общество от предишната експедиция. Нали е бил загубен контакта с тях преди да се случи първата катастрофа. Не си спомням колко години бяха минали в сериала, но по книгата са 300 - достатъчни, за да се направят доста неща.

# 459
  • Вестерос
В сериала бяха минали 100 мисля от катастрофата на земята, сега  бяха замразени 125 години. Елиас са излетели преди катастрофата, значи към 250 , но и те са спали, тъй че при тях развитието на новото място може да е 100 само

# 460

Обърках се Blush,но вероятно няма значение точния брой години.И 6 год. да бяха казали щях да им повярвам. Joy

По-интересно ми е какво ще намерят там и как ще е организирано обществото.Определено ще е по-различно от това,което откриха на Земята. Някаква дуктатурка да е,да спасяват горките хора.

# 461
  • Вестерос
Мен ми е интересна обстановката там, флора, фауна Simple Smile

# 462
Че те са половин група диваци и половин група затворници. Голяма демокрация ще спретнат.

# 463
  • София
мен пък ми е интересно какви бяха тея като урагани дето се виждаха, двете слънца. Иначе финала беше наистина добър, причината е била че са го направили и като series finale и е като season finale, понеже не са били сигурни че ще има 6ти сезон

този кораб май не беше със затворници, така че там са учени, наследници на учени т.е

# 464
Анархия ще е,не демокрация и Бел ще е виновен. Smiling Imp

И се сетих да попитам дали  Диоза е  в хибернация?

Общи условия

Активация на акаунт