The 100- тема II

• 51 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Кои? Тия у гората или в селото?  Laughing

# 571
  • Вестерос
У селото, тези у гората ще се окажат добрите сигурно Grinning

# 572
Знаех си аз  Twisted Evil

# 573
Дежа ву. Аман от черна кръв и чипирани. Толкова ли нещо ново не можаха да измислят. Пак дивите, пак Маунт уедъровци. Ще го гледам от скука, ама все едно и също само декора сменен.

# 574
И аз не мога да повярвам, че
Скрит текст:
Кларк прави секс с мъж.
Белами я гледаше много влажно, докато танцуваше.
Ама няма да я бъде тяхната.
Малко ми идва повече с тоя негов ревлив имидж.
През цялото време беше ясно, че "много хубаво не е на хубаво" в това село с тия цветенца и воалчета.
Аз първо мислех, че някакви извънземни ползват хората за хостове. Ама явно е модификация на флейм-а, затова им трябва черната кръв.
Повтарят се нещата, да. Обаче винаги съм "за" чуждопланетни декори. Ще ми е интересно да дадат от живота
в гората, в местната извънземна среда.
Иначе още от сега предвкусвам разбишкването на райското кътче с дейното участие на Кларк.
Не че "освобождаването" на хората там има някакъв смисъл предвид факта, че те си живеят прекрасно, само някакви 0,005% дават фира (и то май не съвсем, просто съзнанията им са потиснати). Предполагам, че докато си изясняват отношенията, ще предизвикат поредния апокалипсис.
.

# 575
Мм да, ще я унищожат и тази планета няколко пъти и ще търсят някоя нова.

Чакам аз Диоза да роди, че голяма бременност изкара, има-няма 300 години Joy

# 576
Диоза е железарка. Кара мотор през пресечена местност в напреднала бременност. Като роди, ще скъса пъпната връв със зъби и ще изтреби още десетина врагове, докато кърми бебето.
Не разбрах
Скрит текст:
какво значение имат двете луни за имплантирането на праймовете.
Тоя Гейбриъл беше гаджето на дъщерята на краля, която се засели в Кларк. Дали той е въпросният Старец? Колкото и да е специалист генетик, все пак 200 години не са малко. Освен да ползва някаква криокамера. И какви бяха тия негови деца, дето не знаеха дали е жив или не и се чудеха дали ще говори с тях...
Иначе Рейвън се уреди с гадже.
На Кларк явно й стигат толкова мъже по сценарий, време е за следващата женска любов.

# 577
Защо в скрит текст, като серията е излязла? Да на Кларк любовниците не оживяват дълго, то и на Рейвън. Сефте с пусната коса, до сега все на конска опашка беше. Не знам. На мен толкова повтарящ се сюжет не че грабва. То ще се бият и съюзяват, предават, бият, съюзяват. Кларк е била с чип и си е запазвала същността, подозирам че може да се преструва. Иначе вече и чипове са вадили, и Али са побеждавали, за сега не чакам да ме изненадат с нещо, което е жалко.

# 578
Да на Кларк любовниците не оживяват дълго

Тогава защо Кларк просто не изчука враговете си и сериала да приключи  Joy

# 579
Да на Кларк любовниците не оживяват дълго

Тогава защо Кларк просто не изчука враговете си и сериала да приключи  Joy
Simple Smile) това е добро.то и жените де. В който се влюби, не оцелява. Ма то много не оцеляха, нещо като игра на тронове.

# 580
Рейвън и Еко с тия червила са особено естествени. Рейвън ми се струва заслабнала и с уголемени устни. Но може и да е просто ефект. А Октавия все я чивтосват с тъмнички.

# 581
А за „естествените” къдрици пък да не отварям дума...

# 582
  • Варна
А Октавия все я чивтосват с тъмнички.
Ами нали казват, че тъмничките мъже имали някои неща, които били по големи  Mr. Green

# 583
Фафлчките в корена за обем най има ги харесвам Simple Smile) Октавия и с едни изрисувани вежди и мигли. Сериал за тийнове. Мулата на Октавия хубав беше.

# 584
  • Разпиляна във въображението
Изгледах.

Този път не знам Кларк дали ще се е запазила. Дъщерята веднага започна да си дърпа косата. Освен ако не се разиграе слюжет като в "Скитница" - и двете да са "будни".

Не помня много добре и в подробности историята с Бека. Мислих, че това с пламъка си е когато тя каца на земята след като Али взривява всичко. Както и черната кръв. А как така е изпратила тези на мисията, има я черната кръв и чипа с паметта?

Общи условия

Активация на акаунт