The 100- тема II

• 51 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
Реално в чиповете са съзнанията на онези, които са кацнали, които ни ги показаха в първа серия мисля,нали 🤔

# 586
  • Разпиляна във въображението
Май да, но без натрупване както е при командирите. Един чип - един човек.

# 587
  • Вестерос
Да, но при командирите основният човек си е и той там, не завзема всичко. Тези са ми малко като от старгейта

# 588
Трябва обаче да може да върнат Кларк, не ми се вярва да е умряла в истинския смисъл.

# 589
  • Вестерос
Не е умряла според мен, потисната е от доминантното съзнание.

# 590
Направи ми впечатление, че Дилайла каза на симпатягата с мотора „малкото ми момче”. Явно майка му е това.
Само не разбрах, дали искаха да сложат чипа на дъщерята в малката Роуз?

# 591
  • Вестерос
Според мен не се разбра, сякаш друг искаха да сложат в нея.

Но след като го направиха се разбра защо са с номера. Сега Клар нали е 6-тата или 7-мата, за 300 години бая са се извъртели гадюхите.

# 592
Ох, чета ви и ми стана интересно.
Пускам със смотаните букви от адиктет.
Тифче, честит аватар  Hug
Много убав  Grinning

# 593
Ааа не са смотани, с тях го изгледах тъкмо.

# 594
  • Разпиляна във въображението
Затова споменах "Скитница" - Стефани Майер. Там "хоста" беше силен и двете съжителстваха заедно. Тук обаче, поне за сега, Кларк я няма. Дъщерята беше палава. Ще видим какво ще се случи.

# 595
Намекваш, че най-после ще скочи на Белами ли?
Еко ще я одере жива.

Иначе в Роуз щяха да слагат дъщерята на онази Прайм-ка с косата на кичури, която ревеше на Краля. Имат някакъв списък, чакат си реда. И бавно им идва редът, защото рядко се раждат деца с черна кръв.

# 596
Изгледах и аз.
Абе искам си Кларк. Кой ще прави сега проблеми?  Laughing
И Рейвън няма с кого да се заяжда. И онзи противния, забравих му името. Дето беше натровен и с една змия го оправиха.
Много грозно постъпиха с Кларк.
Другите айде, явно доброволно го правят мисля. Промити мозъци. Някакви си искат вечно да живеят.
И имаше наглостта да и благодари за подаръка.
Алоууу, тя не се е съгласявала  #2gunfire

# 597
  • Вестерос
Противничкият е той , не противният Grinning Нали така му викаме и знаем за кой иде реч. Мърфи Grinning Grinning Grinning

Meрси Елорка :* Wink

Чак сега загрях, че онази , която мрънкаше , че иска дъщеря си, е мрънкала за чипа-дъщеря, а не за Алис момичето хост Grinning

# 598
Сигурна съм, че новата Кларк ще ги надроби едни, че още повече ще я намразят Grinning Нищо, че не е Кларк. Офф, Белами ще се побърка като разбере, отсега ми е жал за него.

# 599
Мърфи бе, вярно.  Laughing
Ако на малката сложат чип, как ще я кара с два чипа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт