The 100- тема II

• 51 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • The point of no return
Не можах да изгледам 8-ми епизод - страшно много се ядосах на Кларк и Белами и го зарязах. Писна ми Кларк да определя кой ще живее и кой не, правейки се, че е за благото на мнозинството, а реално е водена от чист егоизъм и лична изгода.

Кейн много хубаво й го рекна на Диоза - същото се отнася и за Кларк. Ако се наложи да пожертва Мади, за да оцелее групата ще го стори ли? Иначе като нищо бастиса Фин и сума ти народ покрай него, че чак седи и гледа как се мъчат, за да е сигурна. Stop
А Монти, който пък уж има нещо нормално останало в него, просто трябваше да не отваря вратата, а не да мрънка и да се жалва при свършен факт.

Не че оправдавам Октавия, напълно се е издухала, но на Кларк планчетата взеха да ми лазят по нервите.
Тотално опропастиха и образа на Аби. Мърфи и онази неговата и те не знаят за какво се карат.  Whistling

# 391
Аз пък се ядосах на Белами.
Що не взема да жертва сестра си за общото благо. Нали уж смъртта на един, ще спаси всички. Точно смъртта на Октавия ще сложи край на войната. Не че Диоза не заслужава да умре.
Това което сториха с Купър беше отвратително.
Не че не си го заслужаваше. Точно тя си експериментираше и зарязаваше с червеите хора.
А Кларк както беше уж силно възмутена, взе че направи точно това.
За Аби съм съгласна. На нищо я направиха. Но добре са я докарали така сбръчкана. Точно като наркоманка. А каква хубава жена беше.

# 392
  • Варна
Аз съм с две серии назад и като ви чета ме отчайвате  ooooh!

# 393
  • София
Аз само последната не съм гледала, но честно казано до тук нямам някакви проблеми със сюжета, не се отчайвай Simple Smile

# 394
Кларк ме разочарова, въобще не мислех, че е възможно да даде такава идея.
Смърта на О не я одобрявам, но идеята на Белами е много добра. Дано не се обърне срещу него. Жал ми е за Рейвън, биха могли да са добра двойка с Шоу.
Монти, ооо Монти дано не му съсипят образа като на Джаспър.

# 395
  • BG
Скрит текст:
Ами О. по-добра ли е от Кларк? Вместо да очовечи диваците, тя стана дивачка. Тези червеи, ако ги пусне в долината, дали няма да я опустошат, каква е гаранцията? Можеше да приеме условията на Диоза и по-нататък да мисли как да и вземе властта, да не говорим за жертвите от една евентуална война, при положение, че това са последните оцелели на Земята, пълно безумие, заради личното его на О.

# 396
Абе и двете са за убиване  Laughing

# 397
Мисля си, че ако Кларк беше на мястото на О в бункера, нямаше да оцелее. И всички щяха да са подивели канибали като онези, които живееха в тунелите на Маунт Уедър.
Но с това не твърдя, че О е по-добрата, а само, че намери решение на проблема. Вярно много крайно решение, но пък станаха единни и оцеляха.

# 398
  • София
Ох, както винаги голяма каша стана. Това си е запазена марка на шоуто. Не знаеш вече кой с кого е и за какво се бори.  Grinning
Бесен съм на Кларк и Белами!!  #Cussing out
Рейвън и тя, алоуу как така ще го убиваш пилотчето ве!
Диоза и Кейн ми се видяха най-точните от всички.
Ще настане истинска каша сега, уфф. А когато О се събуди от 'комата' не ми се мисли. Дано накрая О, Белами и Кларк се разберат и станат отново от 100-те, че ми писна вече с тия диващини. Диоза също иска мир, толкова ли не могат да се разберат баси.
Следващата серия ще е лудница, като гледах трейлъра. Но за съжаление епизод ще има чак на 10 юли, на 3 юли няма да има, може би заради 4 юли, знам ли и аз. Писна ми вече с тези непрекъснати паузи и тук и в Древните.  ooooh!

# 399
Всички ме дразнят.
Мади,сестра ми,майка ми,мир,долината ... незнам си какво.Всеки дърпа за своето и го представя за колективно благо.
Да се избиват и да останат 100 човека,че поне да е коректно заглавието.

# 400

Да се избиват и да останат 100 човека,че поне да е коректно заглавието.

Joy Joy Много си права  Joy

# 401
  • Варна
Ми то както намаля населението с всеки сезон накрая ще останат само Белами и Кларк. Белким тогава се вземат щото трябва да спасяваме човечеството  Whistling

# 402
Ми то както намаля населението с всеки сезон накрая ще останат само Белами и Кларк. Белким тогава се вземат щото трябва да спасяваме човечеството  Whistling
О,не Scream Ако Бел и Кларк го играят Адам и Ева до никъде няма да го докарат.
Той ще страда за сестраси,тя за Маси,двамата за всички остана ли.
Бел ще и прости след 3 години (нали на Ехо и трябваха толкова,за да и прости),на Кларк поне 6г. и може да се избият преди да стигнат до спасяването.
По-добре Монти и приятелка.Ще си стоят в бункера и ще хапват водорасли и може да измислят клониране на хора чрез нова технология.

# 403
  • Разпиляна във въображението
Едва снощи успях да гледам серията.

Не разбирам защо се ядосвате на Белами и Кларк. Постъпват както винаги  - защитават близките си, 100-те.

Рейвън защо така се извъртя за смъртта на пилота? Че тя Аби сама си е виновна за лекарствата. Диоза просто използва слабостта й, за да си спаси хората.

О тръгва напред с главата без много да го мисли. Поне да имаха план, ако долината не оживее след червеите какво ще прави, как ще си храни хората?

Според мен Диоза и сподвижници вече ще сменят плочата. Ще трябва да се съюзява с другите, за да се разправя със собствените врагове в своя лагер.

# 404
  • София
Слаб епизод.
Кларк счупи тъпомера.
Абе имам усещането, че никой не е с всичкия си. Сценаристите са в някаква тотална криза на идеи този сезон и се чудят какво да измислят, за да е интересно, а вместо това само дразнят още повече феновете си с неадекватните постъпки на главните герои.

Общи условия

Активация на акаунт