ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 529
  • 729
  •   1
Отговори
# 435

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 08:46 от nadejda2639

# 436

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 01:55 от nadejda2639

# 437
Здравейте! Hug Hug

Да си пожелаем една чудесна и спокойна неделя, събрала в себе си любов,
красиви моменти и много усмивки! Heart Eyes Grinning

Благодаря за споделеното!!!

Берг в Нишанташъ - 27.01.2017г.

http://qmagazin.com/index.php/2017/01/29/berguzar-korel-bakin-dert-yandi/

Безгрижна и слънчева неделя! Hug

# 438
Привет!
Хел,  Hug!

Мирай от сета

Чакам с нетърпение да видя тези сцени.... Heart Eyes

Хубава неделя на всички! bouquet

# 439

Grinning Grinning

# 440
  • В тъмната гора.
Варничка и екип сигурно са заети с преводите и затова аз ще постна превода на днешните новини от статийката за Берг.
http://qmagazin.com/index.php/2017/01/29/berguzar-korel-bakin-dert-yandi/

Вижте от какво е притеснена Бергюзар Корел
Миналият ден Бергюзар Корел бе забелязана в Нишанташъ преди среща с приятелка.С червен панталон, розово палто, розови очила, хубата актриса привличаща всички погледи към себе си каза:” Студа много ми се отразява. Не съм издръжлива на струд, много съм зиморничава. Затова и така съм се облякла.”  Изразходва доста време на сета и затова напоследък не прекарва много време в кафенето си на Джинахгир – „Атмосферните условия, терора, състоянието на улиците, валутните колебания се отразяват на бизнеса” казва тя угрижена.
Представяща образа на Азизе в „Ти си моята родина” Бергюзар Корел сподели”Най-много от всичко на сета ме мъчи студеното време. Графика ни на работа с Халит позволява да отделяме достатъчно време за сина ни.” С удоволствие играещата образа на Азизе хубава актриса каза –„И аз и зрителите обичат Азизе. Високият рейтинг ни стимулира повече.”

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 13:46 от _Мishel_

# 441
Мишел,  Hug

Много ти благодаря!  bouquet

# 442
Здравейте Hug

Мишел bouquet благодаря за превода Hug
Още месец да издържат на студа- идва пролетта Wink
Хубаво е , че имат време и за Али, радвам се , че харесва проекта и обича героинята си Peace

Хелън bouquet за снимките Hug

# 443
Може ли да не си обичаш героя? Дори Онур  говори с любов за Тефик...Героят му първи е забелязал Азизе. Не стига, че му е била отнета, ами сега, когато прави всякакви усилия да си я върне, работата пак не става. Срамота! Joy Joy Joy Joy

И аз обичам Азизе! Heart Eyes Grinning А Берг -още повече! Grinning

Мишел, благодара за превода!  bouquet

# 444
Мишел,  Hug благодаря за превода! Flowers Rose

Една прекрасна снимка на Азизе Heart Eyes

# 445
Благодаря за превода!

Видеорепортаж с Берг

https://www.izlesene.com/video/berguzar-korel-roportaj-magazin-d … ocak-2017/9708510

# 446
Мишел  bouquet

От видеото с Берг

Получаваме много хубави коментари, затова сме много щастливи. Но е доста изморително, много студено. За всички екипи на сериали е доста тежък този период. Но когато в четвъртък видим на екрана колко хубаво се е получило или получим добри отзиви от зрителите забравяме за студа. Но сега наистина е доста труден период. Най-много ми тежи студът. Не съм човек, който издържа на студено време. Доста мръзнем по сетовете.

На снимачната площадка рядко се срещаме с Халит. Както и вие сте забелязали сигурно, ние нямаме много общи сцени. Освен това работят два екипа, така че и тук се налага да се разделяме. Снимачната площадка е много голяма. Не го виждам много често, макар че гримьорните ни са една до друга. Не е както си го представяхме, не сме заедно всяка една минута.

Часовете на работа се спазват много стриктно. Винаги имаме по два почивни дни на седмица. Али е на училище до вечерта. Много често идва на сета. Свикна доста с нашия режим. Имаме много повече възможност да прекарваме време с детето си от родителите, които работят по 8 часа на ден. Понякога се срещаме в 8 вечерта, друг път се прибираме в 3 следобед. Всяка сутрин задължително го изпращам аз на училище. Това е нещо, което не се променя.

Сцените и преживяванията на Азизе около Хилял и Йълдъз в последните серии доста ми се отразиха. Като вълнения, емоции. Забавлявам се с ролята на Азизе. Чрез нейния образ от мен излезе една съвсем различна жена. Обичам Азизе, мисля, че и на зрителите им харесва, получавам хубави коментари.

# 447
                        Варна, Hug благодаря за превода! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 15:08 от HELEN60

# 448
  • В тъмната гора.
Варна Hug

Еее, това вече е друго. След репортажа си е съвсем друго.
Според мен образа на Азизе няма да е задълго такъв, какъвто е в момента.

Не знам за вас, но на мен патриотичните сцени много ми влияят. Все си викам, че не става дума за българския народ, но то всеки народ под чужда окупация си прилича.

# 449
С фенка - от днес, 29.01.2017г. Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт