ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 529
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за превода на резюмето, ВАРНА!  

Fatih Artman в ролята на Yüzbaşı Yakup   

Скрит текст:

Честит Трифон Зарезан!  bouquet

Красива и вдъхновена сряда за всички вас, дами! Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 12:22 от HELEN60

# 496

Ролята на майор Якуп ще се изпълнява от актьора Fatih Artman.

Действието се развива в Измир, така че не виждам как Джевдет ще се присъедини към Мустафа Кемал, чиято щаб-квартира е в Анкара, а действията първоначално главно в Анадола.

Явно ще остане с Ешреф.

# 497
Здравейте Hug

ВАРНА newsm51 благодаря за всички преводи Hug

И "Вероника" обича да се гмурка като Халит Grinning

Васко зад кадър Heart Eyes

# 498
Благодаря за преводите!

# 499
Точно в момента съм на вълна La La land с Ryan Gosling ve Emma Stone. Пуснах си го преди малко и сега гледам статия на турска журналистка, която изказва възхищението си от филма и пита защо в Турция не се правят мюзикъли.

Изрежда причините за това. Аз ще преведа само нещата, които нас ни интересуват

Можем да кажем, че ние почти нямаме актьори, които могат да пеят и танцуват хубаво. Първите, за които се сещам, са Халит Ергенч и Бергюзар Корел. Колко хубав би бил един  мюзикъл с тяхно участие!

И аз жадувам да видя Берг и Халит в нещо истински хубаво и стойностно. Наистина жадувам за хубави книги и филми. Турските сериали са просто тормоз за сетивата и интелекта. Всеки път, когато изгледам нещо красиво като La la land си давам сметка за това.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/ozyilmazel/2017/02/01/ … r-ruya-la-la-land

# 500
# 501
Две новини от сектора

Сема и Ейлем се връщат от март с ново дизи.
"Kara yazi" /"Черно писмо" или "Черна история"/  
Любовна драма.

Режисьор ще бъде Неслито , помощник-режисьор на КД и приятелка на Берг.  Кастът се подбира в момента.

В края на годината Сема и Ейлем направили и фирма със същото името. Първият си проект са продали на Канал Д.

.........................

Преди няколко месеца ТИМС на Тимур Савджъ и продуцентската компания на мъжа на Хатидже Шендил се обединиха. Първият си проект са продали на Стар ТВ. Ще бъде екшън-драма, свързана с ежедневието на специалните части, но на преден план ще бъдат поставени човешките истории.

# 502
                                            Зад кадър Grinning

# 503
# 504
Привет!
Благодаря на всички за споделеното  днес и специално на Варна за преводите и новините! bouquet bouquet bouquet

# 505

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 21:22 от HELEN60

# 506
ФРАГМАН

Дж: Кой си ти?
Я: Майор Якуп.
Вас: Имаме нов проблем. Майор Якуп. Сражавал се е в Чанаккале под командването на Мустафа Кемал.
Я: Освен Ешреф паша, още двама души знаят за мисията Ви в гръцката армия. Единият от тях съм аз.
Дж: А кой е другият?
Я: Мустафа Кемал паша.
Ставро: Турците се нуждаят от чудо, а чудесата отдавна напуснаха тези земи.
Еш: Или ще се погрижиш за сигурността на семейството си и ще се сражаваш с мен, или ще последваш Мустафа Кемал и ще бъдеш отстранен.
Я: И Вие ли мислите като Ешреф паша или вярвате на Мустафа Кемал?
Дж към Азизе: Това е последната ти кошмарна нощ. Последното страдание. Обещавам ти, утре и сърцето, и умът ти ще бъдат спокойни.
Писмо: Искам да знаете, че бих желал да Ви видя в моите редици, за да работим заедно в борбата за независимост в продължение на Вашата успешна мисия. Мустафа Кемал.

...................................

"Гигантска сделка на Канал Д"

Канал Д е продал ВС в Чили, Аржентина, Перу, Уругвай, Полша, Близкия изток, в балканските и централно-европейските страни.

http://www.televizyondizisi.com/kanal-dden-dev-anlasma/332815/59 … tm_medium=twitter

# 507
Варна bouquet

Хубаво са го продали сериала по света, но да поразвижат малко- да има и малко любов , а не само политика Mr. Green

Нали Ешреф стреля по Джевдет, защо да работи за него Close

И отново  заплашва със семейството... да го спечели с кауза , а не със заплахи Rolling Eyes
Предпочитам Джевдет да остане в Измир при гърците, но да работи за Кемал Ататюрк Peace

# 508
Варна bouquet

Хубаво са го продали сериала по света, но да поразвижат малко- да има и малко любов , а не само политика Mr. Green

Нали Ешреф стреля по Джевдет, защо да работи за него Close

И отново  заплашва със семейството... да го спечели с кауза , а не със заплахи Rolling Eyes
Предпочитам Джевдет да остане в Измир при гърците, но да работи за Кемал Ататюрк Peace

Много са чували латиносите за Ататюрк и войната с гърците. Има да мигат на парцали.  Joy

Не виждам как Джевдет може да работи за турците и да остане спокойно в Измир. Нали гърците ще го подгонят. Така че не ми е ясно за какво си иска старата униформа. Освен някаква носталгия да го е налегнала.

Тъй като гледам, май ще събира  домочадието на семеен съвет. Не ми се мисли какво може да стане, ако реши да им каже за мисията си. Я Йълдъз ще го издаде, когато пак нещо не стане на нейната, я Али Кемал ще се напие и ще изтърси нещо, я бабето с изветрелия си мозък ще се обърка и изпусне нещо, я някой друг.

# 509
Нищо чудно Джевдет да се върне окончателно при семейството си едва накрая на сезона, с който сериалът ще приключи. Честно казано, за първи път искам проект, свързан с Берг, да приключи с един сезон.
Толкова се радвах, че ще участват заедно в един сериал и екипът си върши работата чудесно, но това не е моят филм. Не е историята, която бих искала да гледам. Не е моята тема. Ешрефовци, Якуповци и пр., както е писала Варна, мигане на парцали и това е Joy Joy Joy
Всъщност за тях със сигурност не е така, това е много труд, при сурови зимни условия, реално от ноември до март те ще зъзнат на сета....Но пък си имат своята публика и това ги радва. А и хонорарите си струват труда. Наблюденията ми са, че след серията с екзекуцията на Хилял, която се провали, има прегряване в актьорите, най-вече в жените. Последната серия играха по инерция. Това е моето впечатление за Берг и Хилял. Йълдъз се справи като цяло. При мъжете е друго, ролите им са по-различни. Но това щъкане из къщята и някакво сватосване съвсем не беше вдъхновение за Берг.

От изгледаната серия, най-много ми хареса играта на Онур С.

Общи условия

Активация на акаунт