ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Снимките и колажите, с които феновете придружават данните за рейтинга в туитър.

Joy

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:55 от varna_2

# 211
Налучквайки... Embarassed, струва ми се, че Йълдъз я отпращат от Измир, защото я замесиха в клопката на Леон. От което намазва докторчето де, което също трябва да бъде спасявано. newsm78

# 212
Налучквайки... Embarassed, струва ми се, че Йълдъз я отпращат от Измир, защото я замесиха в клопката на Леон. От което намазва докторчето де, което също трябва да бъде спасявано. newsm78

А Азизе знае ли, че Йълдъз предаде бележката на Леон?

Не можах да гледам внимателно всичко и се зачудих откъде се взе това заминаване на Йълдъз с бъдещия й мъж в Анадола?

# 213

От туитър

Зрителите поставят на върха този, който наистина заслужава. Въпреки всички опити за очерняне,  сериалът заема много добро място в рейтингите.

Скрит текст:
eysanney ‏@eysanney  27m27 minutes ago
More
 Seyircide hakedeni zirveye çıkarıyor. Vatanım Sensin tüm karalama çabalarına rağmen çok güzel bir yer edindi

ВС е на първо място в трите категории. Много съм щастлив, че предпочитанията на зрителите са за точно такъв тип проект.

Скрит текст:
Aykan ‏@aykanadrenalin  46m
Perşembe reytinglerinde 3 grupta da zirvede Vatanım Sensin var. Çok mutlu etti beni böylebir yapımın tercih edilmesi

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:47 от varna_2

# 214
Докторчето извика Азизе, като изпрати съобщение по онова малкото момченце. Каза и, че заминава за Анадола и годеницата му трябва да тръгне с него, като преди това трябва да стане никях ли как му казват , нещо от рода/сигурно да станат законни съпрузи пред ходжата/.
Поне така го разбрах.

След поведението на Азизе снощи, имам усещането, че тя скоро няма да допусне Джевдет до себе си. Само като я докосне подскача, все едно, че е ужилена. Отделно дето всички от семейството се държат като нея. Тя е заблудена, добре, Али Кемал също научи някакви подробности, свидетел е как Джевдет го измоли за информация, помилва го в самото начало на сериала и не само....Той като мъж не се ли усъмни? Но както виждам и Тефик в тази серия не тръгна да души, както се очакваше след репликата на Азизе, че Хасан и каза онези неща за съпруга и. Тефик, който ни го представят като хитър, лицемерен и пр.. Ами Хасибето, мълчи и гледа като скала. Нейното майчино сърце нищо ли не и подсказва?!

С две думи - само гърците се съмняват в лоялността на Джевдет.
Другите са заблудени и тъпи. Не усещат, не подозират, не търсят, не следят

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:48 от Mydream

# 215

Здравейте Hug
Рейтингът е много добър Peace  

Сценаристите завъртяха образа на Джевдет в един омагьосан кръг, дано скоро излезе от него Rolling Eyes
Какъв смисъл имаше саможертвата му- да работи за Ешреф- а Ешреф кого представлява... ще се окаже накрая господин Никой... ще знаят ли истинските патриоти , че Джевдет е техен човек, но дори и да узнаят, с каква изпълнена мисия ще отиде при тях Thinking  в много непредвидима ситуация се намира Джевдет Crossing Arms

Оръжието ще отиде при Ататюрк, но трябваше да го платят, а Джевдет без пари щеше да им го предаде, ако сценаристите бяха позволили да го намери навреме...а може би нарочно направиха така, защото, ако Джевдет  го беше намерил, оръжието щеше да попадне в ръцете на Ешреф, а не се знае той как ще постъпи с него, дори и да беше го предал на републиканците, щеше да си припише заслугата....
Изобщо Джевдет е предаван от всички- от Тефик, от Ешреф,  Азизе и семейството са против него... голямата борба за оцеляване и доказване кой е , какъв е , предстои...

Тефик- рано е да го занулят- най- много да избяга в нелегалност и да продължава да мъти водата на Джевдет Thinking

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:57 от Lilims

# 216
Докторчето извика Азизе, като изпрати съобщение по онова малкото момченце. Каза и, че заминава за Анадола и годеницата му трябва да тръгне с него, като преди това трябва да стане никях ли как му казват , нещо от рода/сигурно да станат законни съпрузи пред ходжата/.
Поне така го разбрах.

А, ясно. Затова значи трябва да се мести в Анадола. То няма да стане, естествено. Нещо ще се случи.

Също и гадният Тефик пак ще се измъкне с нещо. Но не знам как.

Добре, че поне Джевдет се самопокани и самонастани в къщата на Азизе.  Mr. Green Дано не си тръгва.  Joy

.............................

Цитат
Изобщо Джевдет е предаван от всички- от Тефик, от Ешреф,  Азизе и семейството са против него... голямата борба за оцеляване и доказване кой е , какъв е , предстои...

newsm10

Аз затова като трябваше да обрисуваме с думи героите писах за него "самотен".

...............................

А Тефик като нищо може сега, когато е хванат натясно от Джевдет, да го заплаши с онова, което му каза Азизе.

..........................

И аз не разбрах защо завъртяха историята с оръжието така. Може би като го изгледам по-внимателно ще разбера.  В турския форум няма изненадани, не го коментират като нещо странно. Има само ядосани на Азизе.  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 11:55 от varna_2

# 217
Ама идването на Джевдет окончателно ли е?

Ако е така, много се радвам. Дано стои там и им покаже местата.
Ааааааа, бактън вече от майки и свекърви. Това било, онова било, гит бурда, не знам какво...
Много ги трае дори. Не виждат ли колко е самотен и тъжен?
Дори да си ляга на леглото, какво е това спане по диваните... Joy Joy Joy
Мазньо настанен на първа линия на масата, а Джево на канапетата ще спи....
Дано Ефталия успее да каже нещо преди Тефо да и спре тока отново, няма да я убие,
но ще я държи в подчинение, то е ясно.

Честно казано, не вярвам, че Джевдет ще остане в къщата. То там стана змиярник. Студено някак си.
А и нали трябва да е от трудно по-трудно.

# 218

Ами аз така разбрах, Джевдет каза че ще бъде при тях.

Той няма да ги остави. Тя и Азизе каза на Тефик, когато за пореден път я кандърдисваше да я отведе с децата далеч оттук, че Джевдет никога няма да ги остави.

# 219
  • Split
Ja se bojim da će Azize iskočiti iz sanduka sa oružjem i udariti Dževdeta po glavi da bi spasila Tevfika... Joy Joy Joy

Jako mi je žao Eftalije. Ona je pametna žena, ne bih voljela da je Tevfik ubije.

# 220
  • В тъмната гора.
Не се чувствах добре снощи и пропуснах серията, днес ще я гледам.
Относно коментара, че Азизе ще се помири с Джевдет чак в последната серия, само ще припомня какво чудо беше в "1001 нощ". Идеше ми да взема една неокастрена и  Close

# 221
Поредната кална статия

Приканвам RTÜK /турският СЕМ/  да си изпълни задълженията

В "Ти си моята родина"

-  народът е смятан за нищо
- развиват някакви теории за хуманизъм
- представят гърците в добра светлина, показват ги като толерантни, представят нещата така, сякаш всички етноси са се борили заедно срещу окупацията
- подчертават, че националната ни култура не е важна
- в този сериал не е ясно кой е предател и кой патриот
- турски офицер има за любовница гръцка певица, дъщерята на "предателя" е влюбена в гръцки офицер, осъдено на смърт момиче е помилвано от гръцкия министър-председател
- показват нещата така сякаш онези, които хвърлиха око на земите ни и поругаха честта ни не са извършвали зверства и убийства, а ги показват като едни невинни и цивилизовани хора
- опитват се да изместят важността на това да бъдеш турчин с пропаганда на ценността да бъдеш хуманист; а с приказките за хуманизъм само ни отдалечават от нашата турска същност и исляма

Ако народът продължи да гледа този сериал, няма да може да различи истинските герои. Ще бъде на страната на предателите и ще кълне онези, които ги залавят. Няма да разбира онези, които казват истината.

Приканвам RTÜK /турският СЕМ/  да си изпълни задълженията

http://haberiniz.com.tr/kose-yazisi/379584/rtuk-goreve-vatanim-s … met-zaimoglu.html

# 222
Ja se bojim da će Azize iskočiti iz sanduka sa oružjem i udariti Dževdeta po glavi da bi spasila Tevfika... Joy Joy Joy

Jako mi je žao Eftalije. Ona je pametna žena, ne bih voljela da je Tevfik ubije.

"Страхувам се, че Азизе ще изскочи от някои от сандъците с оръжие и ще удари Джевдет по главата, за да спаси Тефик."

Права си!  Grinning Grinning

Или, даже и да й каже Ефталия нещо лошо за Тефик, ще започне да го защитава.  Mr. Green

Не се бой. Нищо няма да й се случи на Ефталия. Тя е сред основните герои.

.............................

Тефича в режим "ни лук ял, ни лук мирисал".  Joy
На мен ми е много комичен в тези сцени, когато се прави на света вода ненапита.

А, забравих да кажа, че и ние имахме горещи сцени.
50 нюанса сиво.  Само камшик й липсваше на Ефталия.  rotfImao

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 12:54 от varna_2

# 223
Цитат
- развиват някакви теории за хуманизъм
Е, не се удържаха...  hahaha

# 224
Сега обърнах внимание на рейтинга на сериала на Енгин и Фахрие.
15-то място, 2-3 процента рейтинг.

Много съжалявам за Тимур Савджъ. Той ми е най-симпатичен от всички по-известни продуценти. Разбира се и мъжът на Хатидже Шендил Бурак, но той е още начинаещ. И исках Халит отново да работи с него.

"Великолепният век" си остана единственият хитов сериал на компанията на Тимур Савджъ. И нека да отбележа, че ВВ също стартира през януари, а не в началото на сезона.

............................

Халит!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт