"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 4

• 76 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Аз не съм гласувала.  Flutter Защо няма трета опция? newsm78 Например - само малко.  newsm43

# 451
Скрит текст:
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun #CesurveGüzel #kivanctuba #cesursühan
Месут Яр, в своих статьях отметил, что самыми обсуждаемыми актерами прошлой недели, среди мужчин - Киванч Татлытуг( около 8000 новостей) и среди женщин -Туба Бюйюкюстюн.

# 452
Димана  Hug съгласна съм с теб, донякъде... Laughing
Не ги разбирам феновете на Киво, ей толкова ми липсва да разбера...  Laughing

Адмирации към Къванч, че ни заблуди, и всички го помислихме за влюбен...
Все пак нещо не достигаше... Чудехме се защо не се усеща химията така, както сме свикнали в другите проекти на Туба - просто се лее от екрана. Всички в темата пишеха - хубави актьори, но нещо не достига - драматургия ли, плам ли от страна на Киво... Стигна се до критики в соц. мрежи, че присъствието на Башак на снимките му пречи да се отпусне.  Laughing
Доста озадачаващо при тези професионалисти...
Докато в 10 епизод се наложи на създателите да отговорят подобаващо  - за няколко мин ни показаха мечтата на Сюхан, и, о, чудо...
Всички се смаяхме от страхотната химия, страст и романтика, която ни лъхна от екрана!  Mr. Green
Социалните мрежи, медиите, феновете...
И аз, и другите го написахме в темата, но явно не сме били ясни  ooooh!
Оказа се, че студенината, липсата на химия, липсата на усещане за любов е била абсолютно преднамерена!  И Киво е отличен професионалист и  е успял да ни го покаже! Защо не са доволни неговите фенки, нямам понятие! newsm78
Те не правят ли разлика между Джесур и Къванч? Явно - не! Crossing Arms
В момента Джесур лъже явно и нагло, може да си харесва Сюханче, но не можем да говорим за любов от негова страна! Той просто методично я „влюбва“ в себе си.  Peace
Не казвам, че е безразличен. Напротив. Привлечен е силно, харесва я и като жена, и като личност, но е толкова обсебен от отмъщението, че всичко друго му е на втори план.
Иначе той не е лош като човек, но си има приоритети като всеки.  Peace
Странно ми е, че сме останали неразбрани.  Sad
И това, че може да вземе Еми днес беше споменато, и беше сериозно, да не забрави да спомене кой му е партнирал. Wink
Може би ние, в темата, сме си виновни. Създали сме си начин на общуване, където се преплитат ирония, сериозност, майтап и аналогии... И си се разбираме отлично! /Е, понякога се налага да се обясняваме и помежду си, ама рядко! Mr. Green/
Може би Дива  Hug е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.  Peace Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“  Wink клуб. newsm47
Все пак, както казва Джесур, думата „елитен“ ми дава надежда!  smile3503 newsm47 newsm48
Майтапя се.  ooooh! ooooh! ooooh!

ПП двете коли - която кара Киво, и която е съсипана от катастрофата, са различни

Като идея за скандал - тъпо.  Mr. Green
Ама защо да не спретнем по този повод една реклама... Лошо няма!  Wink

Много ми харесва това, които си написала и съм съгласна с теб  bouquet

Гласувах с да, само защото така ми се иска, но най-вероятно ни е раничко за това.

# 453
Кога да очакваме преведения епизод?

# 454
Аз не съм гласувала.  Flutter Защо няма трета опция? newsm78 Например - само малко.  newsm43

Ох, Селфи, падам от смях с твоята трета опция за гласуване - само малко да се оженят! Peace Joy bouquet

Лина, Hugрадвам се, че си съгласна с мен, макар да е донякъде. Peace
Но, не мисля да противопоставям темите. Просто днес ми хрумна да  погледна и взех отношение.
Бях се зарекла да не го правя, ама, ей на, погледнах. ooooh! Peace А, за да има различни теми и то за съответните актьори значи има и различни мнения, в което няма нищо лошо, напротив е за предпочитане. Затова smile3505 и ще си пиша и чета само в темата. Не ми се иска да се получават излишни противоречия. Всеки е голям човек и има свое мнение, което отстоява.
Не съм била фенка нито на Къванч, нито на Туба, но в момента съм фен на сериала и ги харесвам много. Красиви са и стоят много добре един до друг във всякакъв смисъл, като визирам само героите им и как пресъздават персонажите си. Аз съм един субект и разбира се, мисля субективно, следвайки обективното от сериала.
Харесвам Едже Йоренч и Али Билгин като тандем на сценарист и режисьор. Много им се кефя как разказват и показват историята в развитие, чрез ретроспекция и ни държат в напрежение до следващото развитие с настоящо и спомен.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 18:44 от Dimana-nova1

# 455
# 456
Привет!
Позволете да предложа своя версия, приемете го като шега и забавление. Изхождам от стихотворението на Луи Арагон
Скрит текст:
Човекът нищо не владее Нито сила
ни слабост ни сърце Разтваря вдигнал ръст
ръце но сянката си вижда паднал кръст
и щастието не докосва даже с пръст
Животът ни стена е всичко разделила

на тоя свят любов щастлива няма

Животът е войник останал без патрони
за друга участ бил е на света роден
защо в зорите да се буди всеки ден
щом вечер пада на безделието в плен
Живот признай го сам и стига сълзи рони

О моя обич о любов ти моя рана
ранена птица аз те нося в свойта гръд
извръщат взор след нас и думите шептят
които сплитах сам по дългия ни път
преди във взора ти да срещнат гибел ранна

Отлита времето уви не се повтаря
и нека двете ни сърца ридаят с жал
без мъка кой ли тук прочувствено е пял
и кой за трепета в гръдта не е скърбял
и сълзи не е лял с ридаеща китара

Не няма тук любов която не проклина
не няма тук любов кръвта да не смрази
не няма тук любов без мъки и сълзи
не няма тук любов без всичко да срази
дори и любовта към моята родина
но ние с тебе пак обичаме се двама

Ще има фиктивен брак. Двамата ще извървят дълъг път, докато си повярват. Джес ще бъде разоръжен от любовта на Сю и всички сълзи, проклятия, планове за отмъщение, ще бъдат изтрити от любовта.  Grinning

# 457

Рина, Лили, Алекс, Асианита, , Hug БЛАГОДАРЯ за преведения епизод.  newsm51 txtloves
Неуморни сте и създавате голяма радост на нас, гледащите този красив и дързък сериал.

# 458
  • AMS
....
Странно ми е, че сме останали неразбрани.  Sad
И това, че може да вземе Еми днес беше споменато, и беше сериозно, да не забрави да спомене кой му е партнирал. Wink
Може би ние, в темата, сме си виновни. Създали сме си начин на общуване, където се преплитат ирония, сериозност, майтап и аналогии... И си се разбираме отлично! /Е, понякога се налага да се обясняваме и помежду си, ама рядко! Mr. Green/
Може би Дива  Hug е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.  Peace Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“  Wink клуб. newsm47
Все пак, както казва Джесур, думата „елитен“ ми дава надежда!  smile3503 newsm47 newsm48
Майтапя се.  ooooh! ooooh! ooooh!

Нямах намерения да пиша днес, но на провокацията няма как да не отговоря.
Лина  Outta Joint Naughty не ми вкарвай за пореден път думи, които не съм написала.
Какъв елит, какви пет лева?
Да, признавам, че сте  шлайфани в провокациите,
но това няма нищо общо с понятието за елит.
Когато интелигентността се използва по този провокативен начин,
съвсем не е елитно, а е махленско.
Моля,  да не използвате мои постове, гифчета и каквото и да било,
за да доказвате тезите си.
Още повече, да си добавяте нещо, което не съм написала,
или най-малкото не се отнася за случая.
Ако искате да обсъждате Дръзки и Красиви го правете тук открито, а не от засада.
Едва ли Туба би харесала такива нападки към Къванч
и едва ли би харесала този йезуитски стил, да се пише за героя, а да се отнася за артиста.
Честно си признавам, че върлите фенки винаги са ми разваляли удоволствието
от обсъждането на доста проекти.
И сега не е изключение, да се правят опити, да ме откажат да пиша.
Не ми е странно, че не съм разбрана.
То, за разбирането трябва, да има желание и от двете страни.
Не търся и място да се вписвам в такива картинки.

Благодаря за постовете на останалите в темата!!!

Лили, Ринка, Ассианита, Алекс,
Благодаря за преведената сериая!!!

# 459
# 460
# 461
Благодаря за преведения епизод!  Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Скрит текст:
....
Странно ми е, че сме останали неразбрани.  Sad
Може би Дива  Hug е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.  Peace Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“  Wink клуб. newsm47
Все пак, както казва Джесур, думата „елитен“ ми дава надежда!  smile3503 newsm47 newsm48
Майтапя се.  ooooh! ooooh! ooooh!

Нямах намерения да пиша днес, но на провокацията няма как да не отговоря.
Лина  Outta Joint Naughty не ми вкарвай за пореден път думи, които не съм написала.
Какъв елит, какви пет лева?
Да, признавам, че сте  шлайфани в провокациите,
но това няма нищо общо с понятието за елит.
Когато интелигентността се използва по този провокативен начин,
съвсем не е елитно, а е махленско.
Моля,  да не използвате мои постове, гифчета и каквото и да било,
за да доказвате тезите си.
Още повече, да си добавяте нещо, което не съм написала,
или най-малкото не се отнася за случая.
Ако искате да обсъждате Дръзки и Красиви го правете тук открито, а не от засада.
Едва ли Туба би харесала такива нападки към Къванч
и едва ли би харесала този йезуитски стил, да се пише за героя, а да се отнася за артиста.
Честно си признавам, че върлите фенки винаги са ми разваляли удоволствието
от обсъждането на доста проекти.
И сега не е изключение, да се правят опити, да ме откажат да пиша.
Не ми е странно, че не съм разбрана.
То, за разбирането трябва, да има желание и от двете страни.
Не търся и място да се вписвам в такива картинки.

Благодаря за постовете на останалите в темата!!!

Лили, Ринка, Ассианита, Алекс,
Благодаря за преведената сериая!!!

Дива  Hug
Скрит текст:
не се вкарвай във филми.
Когато се говори за актьора става въпрос за него, когато се говори за героя е друго.  Peace
Разделяй нещата, моля!
Елитния клуб го писа и в нашата тема, а го четох и на друго място, но спазвам забраната да не ползвам твои цитати за доказателства. Peace Мои нали може?
Цитирам си поста от 20.01. когато говоря по този въпрос и искам да видя йезуитското и обидното за Киво.
Благодаря за определението махленка. Не се обиждам. Вече съм ти казвала, че всички които пишат във форум Романтични сериали са на едно ниво - гледат и обсъждат сапунки, а не Достоевски. Mr. Green
А също предлагам да пренесем битката на друго място. Избери форум, място и оръжие.
Няма да занимаваме всички.
Не достатъчно махленско!
Здравейте!  Hug
Снощи сме имали прекрасна снимка! Ще я сложа в малко по-друг вариант!  Hug

От ИГ на Туба. Благодари за прекрасния тоалет.  Laughing
https://www.instagram.com/p/BPemP89hgEG/
Още снощи, на онлайна, харесах епизода, и това е за първи път, от както е почнал сериала, да харесам епизод на он лайна.
Тази сутрин изгледах с руски субове - ето тук- https://vk.com/feed?z=video-48619406_456239633%2F656760b5652939c … t_-48619406_31094, и мога да кажа - доволна съм!  Sunglasses
Разбира се, имаше моменти изсмукани от пръстите, но като цяло беше много, много добре! Peace
Целувката беше страстна!  Joy
Сега разбирам, защо не им се получаваше преди - просто Джесур не е достатъчно влюбен - заинтригуван, очарован, привлечен - да, но, все пак тя не е на първо място в приоритетите му, което не може да се нарече любов, и дори - влюбеност.  Peace
И това е търсено преднамерено. Peace
Когато Сю си представяше целувката - беше страстна, защото беше във въображението й.
Джесурчик се оказа измамник, какъвто дори Тбей не е!  Joy Joy Joy
Знам, че това ще се промени, той ще се влюби истински, но тогава доказването на любовта му (разбира се, пред мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) ще бъде доста тежко. Naughty
Когато му се наложи да избира кого да спаси - Сюхан или майка си, и избере Сюхан - ще му повярвам!  Naughty Naughty Naughty
А дотогава за мен  ще си остане измамник!  Crossing Arms
За играта на актьорите няма да говоря.
Тбей, Мехрибан, Адалет и Сюхан за мен са най-, най-...
Сега разбирам, че и Джесур си играе добре ролята - просто е такава - преструва се, а това води до разколебаване и да изглежда, че не играе добре. А не е така. Полека, лека свиквам с маниера на игра и го приемам по-лесно. В този епизод много ми хареса. Имаше граница между мазненето и истината, и това се отрази добре на образа.

Малко ми е свръх  емоционалността на Корхан. Много го харесвах отначало, но прекалено е експанзивна играта му, натрапващи се и пресилени чувства дори за душевно болен. Някак актьора не успява да намери мярката.  Peace
Всичко това е мое мнение, разбира се. Вашето може да е друго.  Peace

Ако не знаех, никога не бих предположила, че това са актьори от турски сериал! Браво!  Peace

Приятен ден ви желая!   Hug

# 462
Ринка Hug Лили Hug Алекс Hug Асианита Hug,благодаря за преведения епизод!

# 463
Здравейте Дръзки Красавици

Лили  newsm51, Алекс  newsm51, Ассианита  newsm51, Ринка newsm51
БЛАГОДАРЯ ВИ за труда, момичета!

В анкетата гласувах с "да". Въпреки, че варианта за 3 опция на Селфи Laughing с "малко женени" много повече ми допада hahaha
Валентина Peace ако има брак на този етап единствения вариант за това е да е фиктивен

Днес Линка Hug е влязла в обяснителен режим по отношение на ДК и играта на Туба и Къванч и съответно какво ни показват тези първокласни актьори. Съжалявам, че някои мислите, че говорейки за това какво е показал Къванч в образа на Джес ,някои си мислите, че  казаното се отнася за самия актьор- Дива Hug Но това не е така. Naughty За мен актьорската игра е изкуство и колкото е по-добър един актьор/актриса, това се усеща в нюансите на изграждане на образите на героите. Peace А Туба и Къванч са първокласни актьори yes  и никога не съм преплитала образа на героите, които те изграждат със самите актьори  Peace Виждаме постепенно с разгръщането на сюжета и задълбаването в образите, че "дървената Сюхан" всъщност е резервирана и не си показва емоциите лесно, защото не вярва на Джес 100% поради многото лъжи, които й беше казал. Ще й трябва време за да му повярва изцяло Peace  За Джес - все още превлира  желанието му да отмъсти на Тахсин чрез Сюхан над зараждащите се топли чувства в него към нея. Заинтригуван е от нея, харесва я, притичва й се на помощ, когато има нужда от него , виждаме колко е загрижен за нея, може би е влюбен на подсъзнателно ниво.  Но не и на осъзнато.  Naughty  И затова смятам, че един фиктивен брак, когато Сю се държи дистанцирано от Джес (много ще й е трудно това, ама тя има характер), той ще иска тя да му повярва истински. И тогава постепенно любовта му ще стане осъзната Peace

Малко дълго стана Embarassed Сори  Peace Уж влязох само да благодаря за превода Laughing

Димана, Звезди Hug Hug

Отивам да си гледам преведения епизод, че ми се изтегли вече Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 21:44 от kanti

# 464
Цитат
Ще й трябва време за да му повярва изцяло Peace  За Джес - все още превлира  желанието му да отмъсти на Тахсин чрез Сюхан над зараждащите се топли чувства в него към нея. Заинтригуван е от нея, харесва я, притичва й се на помощ, когато има нужда от него , виждаме колко е загрижен за нея, може би е влюбен на подсъзнателно ниво.  Но не и на осъзнато.  Naughty

Ох...Канти  Hug...благодаря ти...успокоих се...  bowuu Peace Joy Joy Joy Видях се в чудо ,четейки ,че Джес е измамник...  Rolling Eyes Naughty  Joy,демек много умело се прави на влюбен...а всъщност не е... ooooh! #Crazy

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на преводачките! newsm10 newsm20

ЛилиАлексАссианитаРинка

Общи условия

Активация на акаунт