Защо няма трета опция?
Например - само малко.
съгласна съм с теб, донякъде... 

е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.
Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“
клуб. 

Защо няма трета опция?
Например - само малко. 

радвам се, че си съгласна с мен, макар да е донякъде. 
А, за да има различни теми и то за съответните актьори значи има и различни мнения, в което няма нищо лошо, напротив е за предпочитане. Затова
и ще си пиша и чета само в темата. Не ми се иска да се получават излишни противоречия. Всеки е голям човек и има свое мнение, което отстоява.

БЛАГОДАРЯ за преведения епизод.

е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.
Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“
клуб. 

не ми вкарвай за пореден път думи, които не съм написала.

клуб. 

не ми вкарвай за пореден път думи, които не съм написала.

Мои нали може?

, Алекс
, Ассианита
, Ринка

ако има брак на този етап единствения вариант за това е да е фиктивен
е влязла в обяснителен режим по отношение на ДК и играта на Туба и Къванч и съответно какво ни показват тези първокласни актьори. Съжалявам, че някои мислите, че говорейки за това какво е показал Къванч в образа на Джес ,някои си мислите, че казаното се отнася за самия актьор- Дива
Но това не е така.
За мен актьорската игра е изкуство и колкото е по-добър един актьор/актриса, това се усеща в нюансите на изграждане на образите на героите.
А Туба и Къванч са първокласни актьори
и никога не съм преплитала образа на героите, които те изграждат със самите актьори
Виждаме постепенно с разгръщането на сюжета и задълбаването в образите, че "дървената Сюхан" всъщност е резервирана и не си показва емоциите лесно, защото не вярва на Джес 100% поради многото лъжи, които й беше казал. Ще й трябва време за да му повярва изцяло
За Джес - все още превлира желанието му да отмъсти на Тахсин чрез Сюхан над зараждащите се топли чувства в него към нея. Заинтригуван е от нея, харесва я, притичва й се на помощ, когато има нужда от него , виждаме колко е загрижен за нея, може би е влюбен на подсъзнателно ниво. Но не и на осъзнато.
И затова смятам, че един фиктивен брак, когато Сю се държи дистанцирано от Джес (много ще й е трудно това, ама тя има характер), той ще иска тя да му повярва истински. И тогава постепенно любовта му ще стане осъзната 
Уж влязох само да благодаря за превода
...благодаря ти...успокоих се...
Видях се в чудо ,четейки ,че Джес е измамник...
,демек много умело се прави на влюбен...а всъщност не е...

Препоръчани теми