Лидл-97-Мразовита

• 76 250
  • 775
  •   1
Отговори
# 255

от дамските гащи освен бикини и боксери, които са показани в брошурата, имаше и трети вид - по картинката ми се сториха като бразилиани, не като прашки, но не съм сигурна

Точно такива искам, ако някой е взел нека пише  Praynig
Сутиените имат ли подплънки?

# 256
да, имат подплънки, но не са твърди и дебели /цялата чашка е еднакво плътна/, материята им е като другото долно бельо
предпочитам друг тип сутиени, иначе бих взела и за мен

материята не е 'лигава' - с високо съдържание на памук е, но на пипане има разлика с друго бельо, което е 100% памук

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 11:28 от bubanka

# 257
Здравейте!
Мъжките потници памчни ли са или поне с високо съдържание на памук? Днес не мога да мина през магазина.
От Дамските неща, ако някой е взел - лигава ли е материята?

# 258
Lemy, май да. Мисля, че покрай кетчупите, пестото и пастетите съм ги виждала. Довечера ще кажа със сигурност  Peace

# 259
От Дамските неща, ако някой е взел - лигава ли е материята?

Аз имам гащури и потници от предни пускания, не са лигави определено Peace

# 260
  • Русе
Здравейте!
Мъжките потници памчни ли са или поне с високо съдържание на памук? Днес не мога да мина през магазина.
Във вестника пише: "От 100% памук"

# 261
Какви био зеленчуци има в Лидл? Има ли пащърнак?

# 262
mariq91 не съм виждала Пащърнак в лидъл. В Кауфланд и Била - да, но не пише да е Био.
viki_1974 мерси, ще мина при първа възможност за бельото.
teta75  bouquet

# 263
Аз съм купувала пащърнак от Лидл. Био има банани, лимони, моркови. Май и домати.

# 264
Аз онзи ден взех пащърнак, но не е от био стоките

# 265
Голяма лудница беше, добрах се някак си до бельото, но нищо не харесах за мен, взех само боксерки за мм.
Искам да питам конската пастърма в постоянния ли асортимент е?
Взех месо и мармалад с портокали и някакъв боровинков сос.

# 266
  • Перник
Аз съм купувала пащърнак от Лидл. Био има банани, лимони, моркови. Май и домати.

Мисля, че и краставици има био.
При нас в събота си имаше кошници. Аз не ги ползвам - не са ми удобни,а  и пазарувам веднъж седмично, т.е. повече неща. Имаше доста намалени неща, вкл. фрезата за дърво, която мъжът ми купи за 79 лв. и до момента не е ползвал, сега е 64.
Кроасаните с масло ми харесаха.

# 267

от дамските гащи освен бикини и боксери, които са показани в брошурата, имаше и трети вид - по картинката ми се сториха като бразилиани, не като прашки, но не съм сигурна

Точно такива искам, ако някой е взел нека пише  Praynig
Сутиените имат ли подплънки?

Третия вид са прашки. Снощи си взех бикини. Имам и от предишни пускания и са страхотни.
Искам само да питам, ако някоя от вас е забелязала, дали има от розовите... мисля, че бяха 3бр сини, 2бр розови в опаковката. Снощи като отидох, на снимката над тях бяха показани само сини с бели, прасковени със 1бр. сиви и черни. леко разрових, но розови със сини нямаше  newsm78  Sad

# 268
  • Пловдив
Сутринта пратих ММ да иде за гащи  Mr. Green поръчах му комплекта с трите розови бикини,но каза,че такива нямало и ми взел оранжевите S-ки Crazy Тъй като му нямах много много доверие,реших че ще ида сама да си проверя,но в друг (на Ботев Стадиона)  Laughing и аз не видях.Разгледах уж много добре,но най-много имаше от комплекта с белите и розовите.Взех черни прашки S-ка,95% памук пише и на петте..Миналия път като имаше пак бикини си бях взела М,но ми са широчки.Бикините не съм ви видяла още,но прашките са ми много добре като размер.А не съм от дребните,даже хич...  Whistling
Аааа,имаше отворени М-ки бикини - много големи ми се видяха!

# 269
Тъкмо щях да питам за М размер да не са прекалено големи, Елънче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт