Лидл-97-Мразовита

• 76 235
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Аз минах вече, взех и едни гащи за всеки случай  Mr. Green
мислех да пропусна, но в Лидл Изток дори бяха намалени вече с 30%  Heart Eyes
мъх.. мерени и върнати  Whistling

# 511
Пълно беше.

# 512
  • have faith and be patient ..
Ами то доста мами казаха,  че детските панталони мисля са комплектовани с различни номера..  И то ко,  трябва там да късаш и да вадиш,  а и те нали са със силиконова връзка хванати?

# 513
Гледам от понеделник какво ще има. Пак азиатска седмица. Чудя се някой дали си е казал "урааа, азиатска седмица". Аз не познавам такива хора, а има много лидъл фанатици около мен.

И има пак спортни стоки. Надушиха, че се избиваме за клинове и пак. Ами пак ще ходя да се избивам за клинове. Евтини са и са супер качествени.

teta, свинското в буркан има захар, но посъдържание е под 0.5 гр. на 100 гр. Мазнини 14 гр., 17 гр. белтъчини. Това си спомням  newsm78

# 514
  • Пловдив
Хм...др.седмица суичъри за големи,с цип...тъкмо оня ден купих от ония дето им викат "яке" Crossing Arms

# 515
  • виртуално
Аз минах вече, взех и едни гащи за всеки случай  Mr. Green
мислех да пропусна, но в Лидл Изток дори бяха намалени вече с 30%  Heart Eyes
мъх.. мерени и върнати  Whistling

всичките кутии бяха запечатани, потници също имаше намалени  Peace

# 516
Ами то доста мами казаха,  че детските панталони мисля са комплектовани с различни номера..  И то ко,  трябва там да късаш и да вадиш,  а и те нали са със силиконова връзка хванати?
Аз лично много се дразня на разопаковането, въпреки че явно това е начина. За справка - в 8.00 кошовете вече бяха като след война заради отворени продукти (и, разбира се, захвърлени след това).

# 517
  • Бургас
Аз, аз се радвам на азиатската седмица. Много харесваме сладко-киселия сос, винаги зареждам по няколко буркана за зор заман, дето се вика, ако нямам много време за готвене някоя вечер. И кокосово мляко ще си взема, и разни други нещица. Другата седмица ще се разоря, добре че е седмицата на заплатата. Всичко от момичешките дрехи ми хареса, не знам кое по-напред ще купувам ooooh!
Брадата, мерси Hug Те май ще наблегнат на солените неща, имам бая голям списък какво трябва да им приготвя. Вафличките ще минат между другото явно, стига им тортата.

# 518
Аз съм "Ура' за Азиатската седмица - поне веднъж в месеца правя нещо тематично за разнообразие.
От другата седмица си харесах клиновете, тениските, джапанките ще погледна.
На картинка ми харесаха роклите и клиновете, дантеления сутиен.
Шредера за документи не го разконспирирах,но май е без е кофа?! Иначе за 25лв. за домашна употреба сигурно бива.

# 519
Без кофа е
В шатрите имаше много, по 10 лева, бая се чудих, ама не взех
И сега ще го подмина...
Харесах някои дрешляци, но няма да се бия за тях...

# 520
  • Бг-мама
Момичета свинското в буркан на промоция ли е или си е в постоянния асортимент. Да знам дали да ходя да го търся довечера. И ако е възможно да ми кажете цена марка да знам какво да търся. Благодаря и се извинявам ако е отговаряно на тези въпроси.

# 521
Шредера е екстра  Peace Ползвам го за лентички за квилинг. Ако имате познати, които се занимават с квилинг, кажете им, ще ви благодарят вечно.

Радвам се, че азиатската седмица има фенове. При нас редовно залежават нещата. За разлика от нещата в баварската седмица  Mr. Green

# 522
  • Варна
Свинското в буркан е PIKOK. От постоянния асортимент е, но в момента е на промо цена - вместо 3.49 е 2.59. Има три вида - свинско в собствен сос, свински джолан в собствен сос и свинско едро смляно в собствен сос. Редят го при месните консерви.

# 523
Аз днес няма как да се придвижа до Лидл, но в понеделник със сигурност съм там. Ще има от лампите от сол. От кога ги чакам. Предишния път, когато ги бяха пуснали, се чудих, чудих, но сега ще си взема със сигурност. И нещо азиатско може да забърша, малко да поразнообразим.
И в четвъртък ще има интересни неща, но вда пъти в седмицата ми е невъзможно придвижването. Sad

И с това свинскоооо, дето го говорите -ще го търся да го пробвам  Whistling

И за гащите да ви кажа, розовите и прасковените са ми в тон с чорапите  Joy

# 524
При нас свинското в стъклен буркан беше до касите.

Блеки, имам колежка...ще й докладвам за шредера и квилинга Peace

Отивам да гледам брошурата...

Общи условия

Активация на акаунт