Лидл-97-Мразовита

• 76 295
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Къде ги гледате тези туники? Тези спортните суитчъри ме блазнят, но толкова пари за нещо, което на 10-тата минута ще хвърля на тренировка, няма как да дам  Thinking

Кой е чили сосът, който препоръчвате? А соев сос?

# 541
  • София
На солната лампа какво й е ценното, освен че е красива?
Йонизатори на въздуха са.
Не пише колко килограма са. Това има значение в колко голяма стая ще се поставят.

# 542
На солната лампа какво й е ценното, освен че е красива?

Солта има антибактериално, антиалергично, противовъзпалително действие. Уж пречиства въздуха и неутрализира електромагнитните влияния. Сега друг е въпроса тази лампа в Лидъл от каква сол е. Поне на цвят го докарва като хималайската. Но като цена ме устройва.    Peace

# 543
Много благодаря  bouquet Ще си взема  Laughing

# 544
Къде ги гледате тези туники?

В брошурата, от четвъртък са. Като дълга блуза, с по-дълга задница са Peace
На стр.17 са...долу вдясно.

# 545
Купих си от Лидл миналата седмица перилен препарат концентрат

Гледах една влогърка в youtube че много го хвали и цената ме привлече допълнително. Въпроса ми е някой ползвал ли го е ? И как го ползвате? Как се разрежда?

# 546
  • Sofia
Аз си харесах кокосово масло на много прилична цена, дънки и клинове за децата, а от четвъртък - сутиен и вълнени стелки. За лампата и аз се чудя. Мъжът ми е с астма и добре ще му се отрази да му я сложа до главата през нощта. Силно ли свети, някой знае ли?  newsm78

# 547
Купих си от Лидл миналата седмица перилен препарат концентрат

Гледах една влогърка в youtube че много го хвали и цената ме привлече допълнително. Въпроса ми е някой ползвал ли го е ? И как го ползвате? Как се разрежда?

Слага се просто по-малко количество от него, мисля, не се разрежда. Виж много добре какви са указаните дози на опаковката и се придържай към тях.
За бяло е, нали? За бяло пране по-добре прах за бяло, ама карай...

# 548
  • Стара Загора
Аз си харесах кокосово масло на много прилична цена,.... За лампата и аз се чудя.  Силно ли свети, някой знае ли?  
15w пише, че е лампата.

# 549

teta75
пишеше за цветно. Аз лично не купувам различни препарати за бяло , тъмно , цветно вълна и подобни. Купувам един препарат за цветно пране и с него пера всичко просто на различни програми.  Rolling Eyes smile3505
Ще прочета как се разрежда( ако въобще се прави ) и колко се сипва. После ще докладвам.

# 550
Лилавото беше май за цветно. Ако е за цветно, винаги, ама винаги пише колор. Ако не пише, значи е за бяло Peace

Имах омекотител концентрат едно време-от него просто се слагаше половин капачка около 20 мл. Не се разреждаше! Предполагам и с този гел ще е същото по аналогия. Но спазвай дозите Peace

Черно и цветно е едно и също. Черното също е цвят като другите, така че се пере с препарат за цветно, а не за черно Naughty Аз имам само прахове за бяло и прахове за цветно.

# 551
  • Sofia
Аз пък пера бялото с цветното с препарат за бяло, а черното отделно с препарат за черно. Препарат за цветно не ползвам. А Чисто бяла пералня никога не мога да събера, нямаме почти нищо бяло.

# 552

Този е за цветно. Актив е за бяло.
 Гледайте и търсете надпис  color - ако го има, е за цветно, ако го няма-за бяло Naughty Основно правило е това и няма да сбъркате никога и да се чудите.

# 553
Тази туба гел за пране, която е на снимката горе е за бяло, този за цветно е с лилави шарки върху тубата.
Аз не съм очарована от този за бяло.
А имате ли мнение за кухненския робот от 45 лв, който е на последната страница.
Препарата за черно е за черно и ми е развалял цветно пране, направи цветовете като ако някоя тъмна дреха пусне боя.
редактирам, коментирам първата снимка, бяло и зелено

# 554
  • Варна
Аз си харесах кокосово масло на много прилична цена,.... За лампата и аз се чудя.  Силно ли свети, някой знае ли?  
15w пише, че е лампата.
Имам такава лампа от миналата година. Прави приятна декоративна светлина, за четене например не става  Peace

Общи условия

Активация на акаунт