Лидл-97-Мразовита

• 76 274
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
[b]Черимоя се оказа интересен плод[/b] [/color] Peace
Laughing Глей ти    Hug

hahaha Joy Joy И аз
Аз за другата седмица сега гледах и съм набелязала пак доста неща.

Ама сте хитри и изобретателни как, все пак, да се "запишете" в новата тема, признавам. Wink

Като стана въпрос за масло не разбрах, това от днес, британското, все пак, добро ли е?
Аз едно не мога да разбера- на какво основание българското масло, излиза по-скъпо, в повечето случаи или на същата цена / често и без да е намалено вносното/ като ирландско, немско, британско.?? #Cussing out

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 09:40 от Nil desperandum!

# 61
5 страници  Rolling Eyes

Тета, по въпроса ти от миналата тема - и във френската пускаха, но не беше на 100% осолено, а беше с кристалчета морска сол. Мнооого беше хубаво. Ирландско осолено не съм взимала.

# 62
И аз не можах да разбера кое масло хвалите - британското от тази седмица или ирландското от другата?

# 63
  • Русе
Апарата за кръвно, майка ми го има от февруари 2012 г. След около година се повреди, замениха и го с нов, след още една година пак се повреди - пак и дадоха нов. Писала съм тук за тези неща Wink Последния го ползва вече две години. Сега иска да и купя, че ако и се повреди този, да си имала резерва. Щото гаранцията изтече вече и няма да и дадат нов  Laughing Мери точно Peace

Преди малко ММ ходи в ЛИДЛ до болницата(Русе). Имало стоки, но пак бил опразнен. Тепърва започвали за зареждат. От промоционалните хранителни купи всичко, което си бях набелязала. Само крем сирене няма класическо, та се наложи да вземе от зеленото, да не е без хич.

И аз не можах да разбера кое масло хвалите - британското от тази седмица или ирландското от другата?
Ирландското от другата седмица. И на снимка го имаше показано ooooh!

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 10:01 от viki_1974

# 64
Запис в темата. Да кажа че от дълго време чакам да пуснат сиви дънки есмара , е няма и няма...

# 65
  • Варна
Здравейте! От известно време чета темата и е доста полезна. Благодаря на всички, които споделят!

Някой с прясно инфо за зарежданията във варненските магазини? Чета, че имало проблеми. Искам да си взема от мокрите универсални кърпи (които ползвам отдавна и съм изключително доволна, а сега имат кутия), от влажната тоалетна хартия (по същите причини) и още някои неща от XXL седмицата.

Най-удобен ми е магазинът на "Мир", но ако кажете, че някъде е по-добре заредено, ще отида там.

# 66
Благодаря за темата bouquet

В миналата имаше мнения за електронния термометър - този за телесна температура, не за помещения Simple Smile - че не мери точно. Някой ползвал ли го е по-дълго, да сподели трайни впечатления? Голям зор е да измеря дребното с нормален термометър, няма шанс да седи кротко достатъчно дълго и съм хвърлила око на този, докато още го има..

Също, някъде в Пловдив има ли останала сауна за лице? От сума време съм се тръшнала болна и не успявам да стигна, а исках да взема за подарък Sad

Относно коментираните круши - напоследък не съм взимала, но от лятото насам често купувам и винаги са вкусни. Авокадото също е много добро, като престои няколко дни. Замразената сьомга за сметка на това е отвратителна - суха и безвкусна..

И малко оф-топик по дискусия от предишната тема - понеже някой писа, че няма как да се разнасят грамадните лидлски пакети, мокра тоалетна хартия в еднократни пакетчета има в ДМ. Далеч не излиза евтино и не е за ежедневно домашно ползване, но е удобно да си имаш в чантата за когато се наложи Peace

# 67
  • Велико Търново
В миналата имаше мнения за електронния термометър - този за телесна температура, не за помещения Simple Smile - че не мери точно. Някой ползвал ли го е по-дълго, да сподели трайни впечатления? Голям зор е да измеря дребното с нормален термометър, няма шанс да седи кротко достатъчно дълго и съм хвърлила око на този, докато още го има..

Не съм доволна, имаме го от година и нещо. Не мери вярно и отдавна се каня да го хвърля. Сменяхме батерия и същото.

# 68
Пух в Кичука снощи мернах една синя фуния, стърчеше от отворена кутия  Crazy та мисля, че има
Също, някъде в Пловдив има ли останала сауна за лице? От сума време съм се тръшнала болна и не успявам да стигна, а исках да взема за подарък Sad

На влизане в магазина, зад втората врата имаше такава локва вода от разтопен сняг, предполагам Sick Никой не си прави труда да подсуши. Това само в България може да се случи, сигурна съм!

# 69
  • Перник
...
На влизане в магазина, зад втората врата имаше такава локва вода от разтопен сняг, предполагам Sick Никой не си прави труда да подсуши. Това само в България може да се случи, сигурна съм!

При нас миналата седмица в магазина имаше направо сняг. Да не ви обяснявам колко хлъзгави бяха станали плочките. Ама и ние сме си виновни - всички си изтупват снега вътре, а не преди да влязат.

# 70
scrye, mama irina - благодаря ви bouquet

# 71
Чак сега му дойде реда на ирландското масло от предната промоция и много ми хареса. Тъкмо сега ще заредя пак  Mr. Green

Иначе от новата брошура си харесах само чорапи с дните от седмицата  Mr. Green Rolling Eyes

# 72
  • София
Правих торта и пробвах течната сметана в малката червена картонена опаковка. Страхотна! Украсих с ягоди и комбинацията е... божествена...
Ползвах и готовите блатове на Лидл, не са лоши.

От новата брошура ще гледам за мъжките потници. Ама защо по 3, бе хора и защо в един и същи цвят. Искам да взема по един - черен и сив... newsm78

По принцип ме интересуват дамските бикини, но след 2 разочарования, вече май само ще гледам...

# 73
Аз също съм ужасно разочарована от едни бикини, някакви безшевни бяха, толкова лигава материя няма, въобще не стоят, просто се навиват надолу  Mr. Green Директно за кофата  Naughty

Сутиените също ми изглеждат прекалено тънки, безформени, аз обичам друг тип явно, не съм фен на големи подплънки, но тия нищо нямат  newsm78 И с това непробване ще има да се разхождам  Crazy

# 74
  • София
Ей не съм се записвала при вас отдавна, че нещо не ме грабваха последните седмици в Лидл. Но вчера обиколихме малко. Младосткия Лидл ( на Москов)  в 18:30 беше ад, нямаше едно място за паркиране та се пренасочихме към Дружбенския. Там винаги всичко в изобилие Simple Smile. Та забърсах от XXL седмицата спагети, стъклен буркан с бонбони, много са вкусни, за малкия пантофи но са ужасни, миришат на китайско магазинче и са супер тънки, за мен една много симпатична блузка на райета с черно и бежово, сок от портокал от XXL ей това чудо нямаше отваряне!

За другата седмица и аз се точа на маслото, изпуснах го миналия път, спомням си че teta го хвалеше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт