Лидл-97-Мразовита

• 76 217
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Девил, да не те объркам, но от предни пускания аз си вземам М за бикини. Задницата ми определено не е голяма, приличен размер си е, но аз мразя тесни  и впъващи ме гащи. М-ките са ми съвсем ок...160/53 кг съм. От потниците съм за С. Имам и М-но са ми леко дълго-широчки и ме дразнят.
С уточнението, че тези не съм ги виждала .... някой да мери веднага и да дава инфо.
Ее, че ти си колкот' мене, а все М панталони си купуваш. Аз в S-ки се нацеждам Thinking

Панталони вземам С-ки бре. И 36 и 38 - зависи от умалението/уголемението.
Ама за гащите предпочитам М.

# 286
  • София
За бикините - аз нацелих комплект, в които има цвят, който е памук +полиестер и това е комбинацията със св. синьо  ooooh! Уж много внимавах, а и тук някой беше предупредил. Детските потници с тънки презрамки са уголемени доста според мен.

# 287
Гледах стринговете аз и имаше и с памук и с полиестер, не са памучни всичките да го имате предвид.

# 288
  • Бургас
Еба си, к'ви сте манекенки Crossing Arms
Нарочно се фукат, да ни комплексират  Joy
Гаднярки  Mr. Green

# 289
Е, те и еластан малко ще имат сигурно, иначе ако са 100 процента памук, ще мязат на бабешките гащи от едно време Mr. Green

като чорапите - ако са само памук, ще се смъкват..

# 290
  • Русе
Нямало е от потничетата с тънки презрамки Cry Имало само едни разпечатани 158/164. Накарах сина ми да вземе с широките презрамки. Нямало 134/140 в трите различни цвята, взе от тези, които са 2 розови и един сив  Confused
Довечера май ще мятам крачоли и аз до ЛИДЛ, че като си го знам какъв е разсеян, може и да не е видял. Надеждата умирала последна  Laughing

Еба си, к'ви сте манекенки Crossing Arms
Нарочно се фукат, да ни комплексират  Joy
Гаднярки  Mr. Green
Айде, сега, моля Ви се! Знаете ли какви лишения ми струва? ЕГН-то хич не ме слуша вече. Crossing Arms Laughing

# 291
Скрит текст:
Жена споделя във форум:
- Моля ви се, помогнете, ям постоянно и не пълнея, какво да правя?
Отговор:
- Умри кучко!

Аз сега погледнах моите. Прасковените и светло розовите бикини са памук и еластан, а сивите 1бр. са памук, еластан и полиестер.
И какво от това?  newsm78

# 292
какво е съотношението памук/полестер?
тези, които взех днес, всички са 95/5
при другите какво е?

# 293
Е, те и еластан малко ще имат сигурно, иначе ако са 100 процента памук, ще мязат на бабешките гащи от едно време Mr. Green

като чорапите - ако са само памук, ще се смъкват..

Разбира се. Joy Joy
Но предпочитам все пак съдържанието на памук да е повече.
Забравих да се похваля, взех и апликатора за грим, ще го пробвам утре, дано ми хареса.
Налага се да ходя отново до Кауфланд, та ще мина да взема още един комплект от мъжките боксерки, ако има останали номера.

bubanka, не се сещам за съдържанието, но мога да погледна като ида до Лидл по-късно, ако някой не се включи дотогава.

# 294
какво е съотношението памук/полестер?
тези, които взех днес, всички са 95/5
при другите какво е?
57% памук, 38% полиестер и 5% еластан.
Сивите и те са с полиестер

# 295
Разтворимо кафе да ми препоръчате?
Харесвам това. Не е толкова горчиво, някак си по-пивко е

bouquet Ще го пробвам. И имам късмет, че май е в постоянния асортимент, няма да го дебна.

Бельото е с различен състав, четете го, ако държите на повечко памук.  Peace

# 296
Момичета, можем ли да се оплачем по някакъв начин, че не са заредили от всички цветове в брошурата? Аз им писах във фейса, но малко като глас в пустиня. Яд ме е, защото исках от розовите и сините бикини  Crossing Arms

п.с. Писаха ми, че ще направят проверка и ще ми пишат пак. Ахааа...

# 297
  • софия
мъжки боксерки, детски потници с тънка презрамка, детски гащи, дамски боксерки - 95% памук и 5% еластан
стринг - 57% памук, 38% полиестер и 5% еластан.

# 298
  • София
Ааа, на мен докторката ми е казала само памук да нося.
 Sunglasses Аз всъщност едва се "докопах" до бельото, а дори успях купя за всеки от семйеството по нещо. Беше шпалир от гърбове на ровещи хора. Защо не си организират тези промоции по-нормално.
Така, че няма да се оплаквам от малко полиестер.

# 299
Слиповете (сини и сиви) са 95/5. А потниците мъжките са 100% памук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт