Лидл-97-Мразовита

• 76 232
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Devil_Rose,много големички ми се видяха.Пак казвам,че аз изобщо не съм от дребните  Blush Laughing
Мацките,дето по принцип си носят S или XS.. според мен изобщо не могат да се класират за лидлските гащи  Thinking Peace

# 271
Сутринта в 8.00 в Лидъл в Люлин намаше хора. Взех си бикини, розови няколко нюанса и 1 бр. сиви ( розово и синьо нямаше)  Аз имам от същите, само че само бели (сега нямаше), от преди няколко месеца и съм много доволна. И чорапи взех- за мен и за детето. Харесват ми!  Peace
И едно кексче от XXL продуктите. Да се подсладим Mr. Green

# 272
Сутринта в 8.00 в Лидъл в Люлин намаше хора. Взех си бикини, розови няколко нюанса и 1 бр. сиви ( розово и синьо нямаше)  Аз имам от същите, само че само бели (сега нямаше), от преди няколко месеца и съм много доволна. И чорапи взех- за мен и за детето. Харесват ми!  Peace
И едно кексче от XXL продуктите. Да се подсладим Mr. Green

Внимателно с кексчето, да ни ви отеснеят гащурите Naughty Mr. Green

# 273
Както се каза по-горе, те са уголемени, а аз съм си взела L  Mr. Green Heart Eyes

# 274
Има мегдан значи Laughing

# 275
 Joy Joy
И аз взех две мраморни кексчета, само аз си ги ям, но хич не ме е зор, половината от единия вече замина. Blush

# 276
А така, после що дънките в Лидл са уголемени Wink

# 277
Здравейте. Аз ходих до Лидл и купих за мен бикини - прасковени, сиви и св. розови. Иначе си бях харесала сини и розови, но нямаше и много ме е яд! Не е честно! Излагат се!  newsm61
За ММ исках да взема слипове черни и зелени, но имаше само сини (тюркоаз). И за това ме хвана яд, че ще има едно, пък всъщност няма.   Rage
Мислих да си купя сутиени, но не са мой тип и се отказах.
Взех на ММ черни потници.

Дамското бельо е: бикини, боксерки и прашки, няма бразилски.

Купих и на малката един суитшърт с дебела вата за 8,40  newsm44

# 278
А така, после що дънките в Лидл са уголемени Wink

Те са според кексчетата и това колко са вкусни  Wink

Взех и аз бельо за всички, ще се мерим довечера на кого съм уцелила размерите и на кого не.
Добре, че нямах време да мина покрай сладките неща...
Разтворимо кафе да ми препоръчате?

# 279
Значи да разчитам, че като съм 1,64 см и 59-60 кила мога да вляза в S.

# 280
  • Русе
Разтворимо кафе да ми препоръчате?
Харесвам това. Не е толкова горчиво, някак си по-пивко е

# 281
Девил, да не те объркам, но от предни пускания аз си вземам М за бикини. Задницата ми определено не е голяма, приличен размер си е, но аз мразя тесни  и впъващи ме гащи. М-ките са ми съвсем ок...160/53 кг съм. От потниците съм за С. Имам и М-но са ми леко дълго-широчки и ме дразнят.
С уточнението, че тези не съм ги виждала .... някой да мери веднага и да дава инфо.

# 282
  • Русе
Девил, да не те объркам, но от предни пускания аз си вземам М за бикини. Задницата ми определено не е голяма, приличен размер си е, но аз мразя тесни  и впъващи ме гащи. М-ките са ми съвсем ок...160/53 кг съм. От потниците съм за С. Имам и М-но са ми леко дълго-широчки и ме дразнят.
С уточнението, че тези не съм ги виждала .... някой да мери веднага и да дава инфо.
Ее, че ти си колкот' мене, а все М панталони си купуваш. Аз в S-ки се нацеждам Thinking

# 283
Аз съм 176см и 58кг. и S са ми идеални, без да ми се впиват. М със сигурност щяха да си ми големи.

# 284
Еба си, к'ви сте манекенки Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт