Лидл-97-Мразовита

• 76 218
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Точно това щях да публикувам, но ме изпревари Joy Joy
Скрит текст:
Жена споделя във форум:
- Моля ви се, помогнете, ям постоянно и не пълнея, какво да правя?
Отговор:
- Умри кучко!
Като не ми казвате как да направя свинския шницел, освен на тиган, ще го изхвърля съвсем скоро ... Crossing Arms Crossing Arms

# 301
Начукай едно хубаво месото, раирай го с ножа, овкуси го. Панирай го брашно-яйца-галета и в тигана. Друг начин аз не знам

# 302
Здравейте! Не знам дали е обсъждано, но да помрънкам за филето от дива сьомга с провансалски подправки от Deluxe-серията. Не е в текущия каталог, беше намалено на 12 или 13 лв. и изглеждаше много апетитно (е, макар и замразено)...
Обаче това май не е сьомга. Признавам, не разбирам от риба, не знам какъв вкус трябва да има дивата, но нито по мирис, нито по вкус, нито дори по цвят не приличаше на хубавото, розово филе от сьомга, което познавам (и което беше нарисувано). Подправките дойдоха твърде много за мен, е, въпрос на вкус, но все пак са доста тлъст слой! Единствено ми хареса нотката на лайм.
Да не би да съм уцелила лошо залежала стока?  newsm78 Накратко направо беше гадно и ще замине в коша, понеже вкъщи само аз ям риба.

# 303
Начукай едно хубаво месото, раирай го с ножа, овкуси го. Панирай го брашно-яйца-галета и в тигана. Друг начин аз не знам
Може и върху хартия за печене във фурната. Само напръскано с мазнина за вкус.

# 304
Точно това щях да публикувам, но ме изпревари Joy Joy
Скрит текст:
Жена споделя във форум:
- Моля ви се, помогнете, ям постоянно и не пълнея, какво да правя?
Отговор:
- Умри кучко!
Като не ми казвате как да направя свинския шницел, освен на тиган, ще го изхвърля съвсем скоро ... Crossing Arms Crossing Arms

Аз начуквам шницелите, посолявам, малко подправки по избор, редя в намазнена тава, отгоре поливам с малко олио, капвам малко вода и мятам във фурната.  Peace

# 305
Начукай хубаво, намажи с топено сирене и напълни с каквото искаш - гъби, краставички. После завий на руло и печи.

# 306
  • софия
Скрит текст:
Здравейте! Не знам дали е обсъждано, но да помрънкам за филето от дива сьомга с провансалски подправки от Deluxe-серията. Не е в текущия каталог, беше намалено на 12 или 13 лв. и изглеждаше много апетитно (е, макар и замразено)...
Обаче това май не е сьомга. Признавам, не разбирам от риба, не знам какъв вкус трябва да има дивата, но нито по мирис, нито по вкус, нито дори по цвят не приличаше на хубавото, розово филе от сьомга, което познавам (и което беше нарисувано). Подправките дойдоха твърде много за мен, е, въпрос на вкус, но все пак са доста тлъст слой! Единствено ми хареса нотката на лайм.
Да не би да съм уцелила лошо залежала стока?  newsm78 Накратко направо беше гадно и ще замине в коша, понеже вкъщи само аз ям риба.
Не си. Слоят подправки е толкова дебел и домиращ на вкус, че тази сьомга съм запомнила да не я купувам втори път. Бях купувала първия път, когато пуснаха, т.е. преди 2-3 г.

# 307
...А потниците мъжките са 100% памук  Peace
На каква цена са и в к-т ли вървят или единична бройка?

# 308
...А потниците мъжките са 100% памук  Peace
На каква цена са и в к-т ли вървят или единична бройка?
3бр за 15лв. Или само бели, или само сиви, или само черни

# 309
Здравейте, дамските потници с какъв състав са, някой дали има представа?

Интересно нещо са това био краставици през януари Simple Smile

# 310
  • София
Видяло се е, че ще чака пак за кутията за бижута, но се чудя дали някой е срещал конвектори останли още? Преди три седмици видях една купчинка някъде по Софииските лидъли, вчера обикаляхме доста и никъде не ги видях. Освен това на националния телефон ме одрязаха и за двете и за кутиите и за конвектора, че са изчерпани ... Ако някой види нещо от двете нека се обажда! Simple Smile

# 311
Момичета, можем ли да се оплачем по някакъв начин, че не са заредили от всички цветове в брошурата? Аз им писах във фейса, но малко като глас в пустиня. Яд ме е, защото исках от розовите и сините бикини  Crossing Arms

п.с. Писаха ми, че ще направят проверка и ще ми пишат пак. Ахааа...

И аз исках от розовите и сините. Отидох снощи в 20:50ч, даже на картинката бяха само 3 комплекта. Sad Взех прасковените.

За кои розови със сиво става въпрос? Прасковените ли или са други?

# 312
Аз взех тези, но ще ги заменя с розовите и сини, които исках. Писах им и ми отговориха, че ще ми пратят каквито искам в магазина в нашия град. Но ще чакам да се свържат с мен по телефона. Ако искате и вие им пишете, да се научат!
 Дори на ММ ще взема зелени, защото в брошурата ги има, а не ги бяха заредили. Ще върна каквото купих днес.

# 313
Аз взех тези, но ще ги заменя с розовите и сини, които исках. Писах им и ми отговориха, че ще ми пратят каквито искам в магазина в нашия град. Но ще чакам да се свържат с мен. Ако искате и вие им пишете, да се научат!

Да и аз тези си взех. Много са сладки  Laughing  Но искам и другите. На лично във фейсбук ли им писа или на мейла от сайта им?

# 314
  • shumen
Аз днеска ходих до Лидл,но потниците за момчета не ми харесаха.Много бяха изрязани и големи.
Взех за детето една тениска от 3.99 лв.,круши и от кексчетата 1.

Общи условия

Активация на акаунт