Лидл-97-Мразовита

• 76 192
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
  • have faith and be patient ..
имам различни партиди бельо от лидл - едните 5бр. черни - ами скъсвам ги от носене , пране и сушилня - не са мръднали .. други - пак 5 бр, но цветни - бели , коралови и бордо май бяха - ами сори ама ластиците им се разпирдушиниха и то още в началото , а те уж са ми по-новите .. явно има разлика от гащи   и гащи  Mr. Green

# 376
  • Русе
имам различни партиди бельо от лидл - едните 5бр. черни - ами скъсвам ги от носене , пране и сушилня - не са мръднали .. други - пак 5 бр, но цветни - бели , коралови и бордо май бяха - ами сори ама ластиците им се разпирдушиниха и то още в началото , а те уж са ми по-новите .. явно има разлика от гащи  и гащи  Mr. Green
Може да са произведени в различни фабрики. Peace

# 377
Аз се сещам и за друг начин за размекване на масло, ако на някой му допадне Simple Smile
Режете си колкото ви трябва, стопляте вода в чаша, например в микровълновата. Изхвърляте водата, леко забърсвате чашата (тя си стои затоплена) и "захлюпвате" маслото с нея за около минутка.  Peace

# 378
Simple Smile здравейте! От цялата одисея купих мъжки потници. ММ си ги избра и хареса.
Филето от сьомгова Пъстърва не ми хареса на вид. Иначе исках утре риба да е в менюто.
Гъби Шитаке съм купувала пресни - режеш и готвиш. Много ароматни и хубави. Не винаги има обаче.
Масло купувам само Президент от известно време и стои леко твърдо дори извън хладилник. Мажа на топла филийка и се разтапя. Ползвам и в сосове с загряване.
Другата седмица ще има джегингс, туника и блузи. Дрехи за по-големи деца - рокля.

# 379
Преди година си бях взимала пакет сини и сиви и не са мръднали, а ги пера на 60 градуса, 800 оборота центрофуга. Сега ще ги видим и прасковените  Laughing
Вчера ме отрязаха за цветовете, но все пак опитах  Joy И все пак не си тръгнахме с празни ръце. Взех комплекта сини и сиви бикини, които случайно изрових  Rolling Eyes ММ взе 2 опаковки чорапи (черни без надписи на дните от седмицата и от другите различни цветове в кутия), сиви потници и 2 опаковки гащури, че и той е доволен от тях (има от предишни пускания)  Stop

Така... между другото попаднах на страхотни кексчета с парчета шоколад вътре (та да запълня по-добре гащите  Laughing )

# 380
Кои са тези кексчета,от топлата витрина ли?

# 381

Не, 6бр. в пакет. Бяха при английските сладки, но май са от американската "серия", не се загледах в надписите хаха. В момента не мога да намеря снимка

# 382
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, бихте ри ме насочили кой от зехтините не горчи?

# 383
  • софия
Какво е положението с бельото дали са се изчерпали нещата, днес не мога да стигна, удобни са ми магазините в Студентски град и Раковска, моля някой ако има впечатления да сподели.
Детските пижами само горнища ли са newsm78

# 384
  • Стара Загора
при нас имаше и долнища, около 8 лв мисля струваха

# 385
Да, имаше бархетни долнища за деца и при нас...за момчета специално гледах. Peace

# 386
Връщам се от магазина на бул. Вардар в София. За пореден път се убеждавам, че този магазин се подчинява на някаква различна логика. Имаше от светите гащи за всички  Shocked Най-много стрингс, най-малко бяха останали от бикините. Но всякакви цветове и размери. Някой по-назад питаше за батутите. Е, в магазина на Вардар имаше поне 5. За сметка на това пък бяха останали 4-5 бурканчета със свинско  Tired Не че не взех, де...

# 387
  • София

Не, 6бр. в пакет. Бяха при английските сладки, но май са от американската "серия", не се загледах в надписите хаха. В момента не мога да намеря снимка

Аз отдавна ги знам и ги купувам, само че им казваме мъфини. То пак същото де. Харесвам повече белите, но и шоколадовите не са лоши.

# 388
Тези ли са:
Скрит текст:
Никога не съм купувала от тях, но ще взема за проба.

# 389
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?
Това, което ядох, не беше солено.

Общи условия

Активация на акаунт