Лидл-97-Мразовита

• 76 181
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Днес взех шиацу възглавницата за врат -добра е ! Peace боб,ирландско масло,пак пилешки бутчета на промо!
Щях да взема и от белъото за мен и дъщеря ми,но с шиацу-то ми натежа сметката и го отложих Stop
Не препоръчвам шоколада за готвене XXL  Naughty абсолютна гадост  Sick провали ми домашната торта гараш за която инвестирах 4-5  часа лично време от уикенда и големи очаквания на цялото семейство за любимата торта  Tired ,много съм огорчена и ядосана сама на себе си-за 3-4 лв отгоре щях да си взема нормален истински шоколад   Whistling , а аз инвестирах 15лв за др съставки и постигнах ефекта на обикновенна паста,баси  Sick Whistling ooooh!
Писах аз за това, ама си ме пропуснала, за съжаление. Нищо общо няма този готварски шоколад с този от редовния асортимент, който и така си хапвах понякога. А големият е гаден на вкус Stop

И да кажа пък аз, че ГАЩИ не съм си купила! ГАЩИТЕ дори не съм запланувала да ходя да ги гледам! И не се изкуших и грам за ГАЩИ, въпреки че се споменаха 2-3 пъти като че ли досега hahaha

# 346
Ирландското не е ли от четвъртък? newsm78
Може, ама аз видях и взех, без да търся намаление.

# 347
Аз пък гащи взех, крушите забравих!  ooooh!
А като чета как ги хвалите, тюююю.................

# 348
  • Бургас
Миланда, ирландско в момента трябва да има 2 вида - нормално, което си е от редовния асортимент и солено, което си е от тематичната седмица. На теб кое от двете не ти хареса?

# 349

Това е соленото нали? От него взех...
Станах за смях с този Лидл, ден понеделник най- голямата лудница, телефоните не спират да звънят , имейли един след  друг, а аз си хванах чантата и хайде за гащи. В 2 на обяд в МИР Варна беше лудница, едвам сварих да взема за всички потници и гащи, че и от чорапите с дните на седмицата + тиган, ледениера , комплект за 1 помощ за кола, круши.. абе от всичко. ММ го взех да носи и за шофьор, ама то едно мрънкане, супер ме изнерви и незнам какво още сложих в тази количка от напрежение, че накрая се разделих с 215лв. сметка и като капак коментарите на ММ, че съм имала нова мания и подобни....И та тази нощ работя, щото през деня се мотах с гащите, та чак сега смогнах да видя какво сте писали...

# 350
Умирам вече с тия гащи. hahaha hahaha
Скрит текст:
Вчера ми звъни приятелка, искала гащи, но в техния Лидл свършили номерата, търча аз до нашия понеже ми е близо и за късмет и взех два комплекта, със здраве да си носите гащите. bowuu

И аз взех от ирландското масло, ако ще е намалено от четвъртък ще взема още няколко.
Момичета, търсих бадемовата торта, но не успях да я намеря, за късмет нямаше и никои от персонала, който да ми помогне, та днес ще ходя за това и картофени гофрети забравих, много искам да опитам тези два продукта.

# 351
Ивекс, бадемовата торта я видях в фризера, до сладоледите.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:29 от vasiris

# 352
Благодаря, и аз там търсих, явно съм я пропуснала, то с тия гащи. Blush

# 353
Миналата седмица си взех британското масло за 3,39 лв. Хареса ми. Направи ми впечатление, че до него имаше ирландско масло на редовна цена 3,44лв. Това същото, което ще купуваме на промоция ли е или друго?  Laughing

# 354
  • софия
Миналата седмица си взех британското масло за 3,39 лв. Хареса ми. Направи ми впечатление, че до него имаше ирландско масло на редовна цена 3,44лв. Това същото, което ще купуваме на промоция ли е или друго?  Laughing
Добре, де, точно 3 поста над твоя има снимка. Не споменавам снимките, които са пускани, откакто се обсъжда ирландското масло. Не можеш да сравниш 2 картинки?

# 355
То и аз се чудя кога ще приключи дискусията за Гащите. Tired Ще рече човек, че без гащи сте били до вчера....

# 356
  • София
Само ме дразните с тез гащури, значи.....Вчера и днес не можахда отида до Лидл. Успокоявам се, че имам черни от предното пускане и не съм доволна. М размер ми се видяха огромни и взех С, които са ми плитки и тесни. Нося си ги, де, ама не са ми удобни и им се разбридаха ластиците. Ама пък сега има много симпатични цветове....  Mr. Green
За да не е само спам с гащи, на мен много ми хареса предния път ирландското масло, пак ще взема.  Peace

# 357
Ще рече човек, че без гащи сте били до вчера....

Joy

Следващата тема да е "Лидл - 98 - Без гащи останахме!"

Някой обърнал ли е внимание какво ще има другата седмица? Нали слагат постери до касите...

# 358
Добре, де, точно 3 поста над твоя има снимка. Не споменавам снимките, които са пускани, откакто се обсъжда ирландското масло. Не можеш да сравниш 2 картинки?
На въпроса ти - не, не мога да сравня две картинки, защото не съм запаметила като картинка какво е точно маслото, а просто го отчетох в ума си, че е ирландско. Отчетох го като цена, че е близко до това на промоция в момента. Щом не ти се отговаря ОК, но не разбирам, защо изобщо се хабиш да начукваш нечие канче  Crazy

# 359
Защото често някой пита, без да си направи труда да прочете 2 стр назад. 

Общи условия

Активация на акаунт