90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 278
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Доволно си хапнах салатка от зеуце и моркови, варени картофи и малко бобена салата.
Сега отново си пръхтя от кеф, пийвам кайвенци и се чудя какво ли, аджеба, режимно, ще има довечера в гостилничката  newsm78
Demmy, ако ти се занимава ще ти изпратя една рецепта за торта "рафаело" с бисквити. Става много лесно и не се пече, а на вкуууууууус, леле, дръж се майко юнашка hahaha

# 421
Привет, привет  Hug
Стигнах да ви нагледам. Грабвам си кафенце  Heart Eyes

Днес много смахнат ден  Crazy в служебно отношение, но се наместиха нещата.
Скрит текст:
Трябва да избера дали да поема по един нов път, дали да хвана втори нов път или да остана на сегашното положение  newsm78 Имам да обмислям много плюсове и минуси. Честно казано не ми се започва наново всичко отначало. офффф .... искам спокойствие  Crossing Arms

Сега да отчета хапването
з. - праскови от компот
2з. - ябълки
о. - фъстъци
в. - чушки пълнени с леща и ориз

# 422
  • София
Дружинка,  Hug Hug Hug голяма сила сте да знаете:
Скрит текст:
минах теста с 25 верни от 30 въпроса ( да ви кажа хич не вярвах, само се молех да не съм с най- малко точки, а пък то  Laughing) От десет човека преминахме 5, бях първа за интервю, беше гадничко 5 човека комисия те изстискават и задават въпроси, борим се за три места. Сега ще чакам 10 дена да се изкажат, но каквото и да стане, аз съм много щастлива и доволна. Скоро не мисля да се явявам, че се уморих.Целувки на всички и благодаря, че ви имам Hug
Иринитка, да ти е живо и здравао мъжлето до теб, все така да те глези и гледа, ти заслужаваш!  bouquet Hug
Деми, Инжи, Мамексче, Курдов, Деси, Сиси и всички останали  Hug Hug
Вики  Hug Hug взимам си едно питие, ама не е кафе, малко да отпусна нервите и да дремна, че съм спала 2 часа.
Джулка,   Heart Eyes Heart Eyes сипвам си чаша червено да знаеш, пиши двойка и да спя спокойно Heart Eyes Heart Eyes
Ще  хапвам сиренце по шопски тази вечер и имам -600 след плодов, чуден ден днес, а уж в сряда не ми върви Laughing
Дописвам:
Номеbouquet каквото и да решиш ние ще ти стискаме палци. Кофти е да почваш от начало и да се доказваш, но пък ако плюсовете са повече от минусите, скачай момиче. Hug В крайна сметка работата трябва да носи удоволствие и да се ходи с удоволствие bouquet

# 423
  • Русе
Ааааа, и аз сакам таз рицептичка за Рафаело без печини....  Flutter
Демитуу,   Heart Eyes как пък на акъла не ти дойде магданозче, а тулумбичка?  Mr. Green  Joy  hahaha

Оооо, Стаситкеей мноуу арни съвети си дала на Сис.  Flutter  Heart Eyes
Шушиту наня, утивам да пушна кафенциту....  Whistling
Пак ша дойда....да спамя...  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

Ъ? Ко? Мноуу здравословен и наяждащ обяд, разкошшш.... Mr. Green  Naughty
А за пътищата, много не ги мисли, каквото ти казва сърцето, това направи.  Flutter

Джулка,   Heart Eyes Heart Eyes сипвам си чаша червено да знаеш, пиши двойка и да спя спокойно Heart Eyes Heart Eyes
Сега ли?  Laughing Давай, тряа са полее, но и вечерното меню мноу ша върви с него.  Whistling
И за другото много са радвам. Както казах, кот писано! Дано да е най-доброто за теб!  Heart Eyes Heart Eyes

# 424
Жулетке, съгласна си с мен, че и ти списваш там  hahaha Hug

НоМе, ама тези фъстъци са за варива, ти плодче ли си днес?  newsm78

# 425
Вангоби, радвам се, че е минало добре bouquet
Номе, избери това с повечето плюсове Hug
Иринита, искам и аз рецепта Mr. Green Какво стана с оризчето? newsm78 Laughing
Жули, хем спамиш, хем ни контролираш... Mr. Green hahaha
Варива сме днес, почнахме от 9-ти, Стаси Peace

# 426
Варива сме днес, почнахме от 9-ти, Стаси Peace
Много чета и аз днес  Mr. Green. Ами не видях на НоМе-то салатата от зеле и не съм догледала  Mr. Green.
НоМе, успех в каквото и да решиш да предприемеш.
Скрит текст:
А с какво се занимаваш сега?

# 427
  • Бургас
Dolce, оризчето било изсъхнало и не ми гопредложиха Mr. Green То и оризче оставаше да пъхна  Sick

хайдииии на Рафаелотооо, ни останаааа
Скрит текст:
ТОРТА РАФАЕЛО
Продукти за торта с диаметър 22 см:
320 г бисквити Роден край с масло (2 пакета и малко) или някакви меки бисквити.
прясно мляко за напояване
1-2 капачки Ром (по желание)

продукти за крема:
125 качествено размекнато масло
200 г бял шоколад
400 г заквасена сметана
200 мл сладкарска сметана
кората от 1/2 лимон
1 ванилия
100 г кокосови стърготини

за декорацията:
малко бита сметана
150-180 г кокосови стърготини

Започнете с крема. Стопете на водна баня маслото. Охладете го. Стопете на водна баня и белия шоколад и него го охладете, след това ги смесете. Добавете с лъжица на части заквасената сметана и разбъркайте добре с нея. Настържете лимоновата кора, добавете ванилията и кокоса. Накрая разбийте на сняг сметаната и внимателно я разбъркайте в крема, с помощта на шпатула. Не ползвайте миксер. Кремът е готов.

Пригответе си чиния с прясно мляко за напояване на бисквитите и извадете бутилка Ром.
Вземете подложка или поднос, в който ще поднесете тортата. Сложете ринга и фиксирайте диаметъра. Намажете малко от крема на дъното. Топнете бисквитите в прясното мляко и ги подредете плътно една до друга по дъното. Напръскайте с Ром.
Сложете пласт крем и отново ред, натопени в мляко бисквити, след това поръсете с Ром. Отново пласт крем, напоени бисквити с мляко и Ром и завършете тортата с крем. Заравнете и приберете тортата да стегне в хладилника за една нощ. Кремът стяга много добре. На сутринта прекарайте леко мокър, топъл нож по ръба на ринга и след това го отстранете. Заравнете с нож, ако е необходимо.

Разбийте малко сметана на сняг и сложете 1 голяма лъжица от нея в центъра на тортата.Украсете с 3 бонбона Рафаело, след това поръсете отстрани и по цялата торта обилно с кокос. Леко потупайте с ръце, за да се заглади. Тортата е готова!

# 428
Джулс пийнахме си кафенцето Hug Heart Eyes
Вангоби ние знаехме, че ще се представиш така newsm10 - а да стане това, което е най- добре за теб Hug Heart Eyes
Долче Hug -
Скрит текст:
Сготвих една тава, защото готвя основно в събота и неделя, за да има поне до сряда , да не се налага вечер след работа да го правя.ММ да ми е жив и здрав, голям мъж над 2 метра и си хапва добре, но нещо има проблеми със стомаха от неделя и затова не хапва боб.Също имаше предвидено да занеса и на мама, но и тя отказа, че и тя готвила повечко, че имаше гостенка миналата седмица.И така бобецът остана за мен, нооо аз го обичам.
НоМе  Hug Hug - сложно е.Аз винаги , когато съм изправена пред такъв избор ми коства много, защоото ненапразно съм зодия Везни, докато се решаааа Grinning.Но наистина ако плюсовете са повече - смело напред newsm10
И аз искам рецептата за тортичката Иринита  Hug - благодаря, видаях че си писала

# 429
Вангоби  smile3501 smile3501 smile3501 заслужаваш люкарство!  Joy Joy
Ей, един се престраши да си пийне и друго освен кафе.  Mr. Green Joy
Деми с тоз домашен фитнес скоро ще си отличник по свалени килца.  Grinning Hug
Ириниткеее и да съгрешиш режима довечера - разбираемо е.  Grinning Hug Hug
НоМе  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да вземеш най-доброто решение.  Hug Hug
Жулиетке пушни, пушни и язе пушнах.  hahaha Joy Hug Hug
Рафаелото става ли за утре?  newsm78

# 430
  • Пловдив
Иринитке, да ти е жив и здрав ЛО! Да се обичате и подкрепяте!  bouquet
Дай рецептата за Рафаело.  Twisted Evil
Долче, важното е, че сте се сетили навреме да проверите! Всичко ще е наред със записването.  bouquet
Кате, да ти е здраво момчето! Макар и със закъснение!
Жгмъци, оздравявай!  Hug
Вангоби, стискам палци още от вчера! Радвам се, че е минало добре!  Hug
НоМе, аз бих "скочила". Телец съм и обичам сигурността, но смятам, че професионалният път трябва понякога да се отклони от очакваното. Не е задължително да сменяш изцяло професията, просто трябва да направиш нещо ново, за да имаш стимул да се развиваш, да научиш нещо ново, да се срещашс различни хора. Имам близък, който дълги години работи като съдия. Сега е адвокат, който в свободното си време се е отдал на поезия, туризъм и винопроизводство.  Mr. Green Твърди, че адвокатската професия му дава свобода, че е по-независим, както и че разполага с повече свободно време за любимите занимания. Смята, че му е била необходима точно тази промяна не само заради хоби дейностите, но и заради възможността да е от другата страна. Peace
Съншайн, мъчно ми стана за момчето ти! Прегръщам те, знам, че не ти е лесно!  Hug

# 431
Здравейте група,

После ще се опитам да наваксвам с четенето
Сега отчитам - 2 кг ,след първата четворка:) Доволна съм

ХУбав ден от мен
Днес белтъчен ,не съм мислила оше

# 432
  • Оптимист по принуда
Вангобче, браво, гордеем се с теб. Hug Hug Hug bouquet
НоМе, каквото ти диктува онова чувство, под лъжичката  Hug
Иринитке, хубава рецепта, ша са прай. Най ме впечатли, че само Ромът е с главна буква, ей  Whistling Drunk Ама само туй е на почит  hahaha Тя и затова е такава хубава тортата, щото е с Ром разбираш ли  Joy Ром ли бе, да го опишеш. Добре, че знайм, че не е такъв Ром аджеба. Joy
АдорейшънHug

П.п извинете. И бисквитите Роден край са с гл.б. Peace

# 433
Благодаря ви, момичета.
Стаси, Долче, Деми, Жулс  Hug

Вангобче, браво.
Скрит текст:
За държавен служител ли кандидатстваш? Какви са въпросите горе долу?

Но ме, аз бих заложила на сигурността и спокойствието.
Успех, каквото и да решиш.

# 434
  • Бургас
Demmityyy, ууууу, мъ тоз мноу грозен, ма кака. Я, виж моя шугър
Скрит текст:

No Me, ако ще ти носи повече спокойствие, свобода и удовлетворение - скачай. Но ти си знаеш най-добре. Каквото каже шестото чувство.

Вангоби,
казАх ли ти, че ще ги разбиеш! Hug
Adoration, написала съм я, в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт