Кафеавтомат - заслужава ли си?

• 118 814
  • 822
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В смисъл?

# 526
Ами изглежда прилично

# 527
..

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:01 от petiaivanov

# 528

Smile Стана ми смешно....Виждам 17 пакета! Няма нищо. Общо взето разликата е в съотношението арабика:робуста (някои са чиста арабика),  от кой географски регион (почви, надморска височина, влажност на въздуха....) идва кафето и съответно какви аромати носи. Имат различна интензивност и някои видове са малко по-изпечени.
Ами изглежда прилично
Доста прилично даже, Агент!  Coffee  Наслаждавайте се на хубавото кафе.  Coffee

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 11:01 от petiaivanov

# 529
  • София
Обаче мъжът ми нещо пипа, чисти, сложи вода и днес пак на 4, кафето е по-дълго и с по-малко каймак.

# 530
Забравила си е настройките ако дълго време е била изключена - просто предположение Simple Smile

# 531
Четох, четох, та накрая се реших.
И аз да се похваля с
 https://www.philips.bg/c-p/EP5360_10/series-5000-fully-automatic … #see-all-benefits

# 532
Честита!

# 533
Моля за съвет от притежателите на KRUPS EA 8170. Как пригответе силно кафе с каймак? Нямам инструкции и ми е малко трудно да намеря перфектната настройка на мелене и интензитет.

# 534
Пробвай и с различни кафета, на автоматите не всички дават добър резултат.

# 535
Здравейте, някой има ли такъв автомат   

https://www.bosch-home.bg/productlist/coffee-machines/fully-auto … ticcoffeemachines

Сненям2 кафета откакто го купих-еспресото е ужасно а крема кафето е с много малко каймак.
Мелачката е на най-фино мелене, а като гледам какво изхвърлям в контернейчето- не ми се вижда да е ситно смляно!
Незнам дали е от машината или от кафето!
В упътването пише, че за по-добър каймак трябва да има по- високо съдържание на робуста.
Незнам къде бъркам😥
Моля за съвет 🤯

# 536

Здравейте,някой имал ли е такава кафемашина?какво мислите? Сега искам да си взема картичка за мляко и топинг и да си правя такова рисувано капучино.От къде мога да ги закупя.Благодаря.

# 537
Какво е рисувано мляко, ако иде рече за лате картинки, те се правят ръчно, не на автомат.

# 538
  • София

Здравейте,някой имал ли е такава кафемашина?какво мислите? Сега искам да си взема картичка за мляко и топинг и да си правя такова рисувано капучино.От къде мога да ги закупя.Благодаря.
Това е един от класическите модели на Делонги. Старичък модел е, но наистина е добра. Няма да съжалявате.
"Картичките" се казват шаблони за декорация на кафе - така ги потърсете в интернет.

# 539
Какво е рисувано мляко, ако иде рече за лате картинки, те се правят ръчно, не на автомат.
да,точно,аз искам да си купя металната каничка,която се слага за да направиш млякото на гъста пяна и евентуално топинг (сироп)някакъв за да може да  правя надписи върху капучиното,тъй като тая кана на машината,единственото хубаво което прави е да стопля млякото ,не върши много добра работа. Иначе кафето го прави добре .

Общи условия

Активация на акаунт