♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 51

• 62 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Привет момичета! Hug

# 481
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коте, какво да правя като кака ме кефи Outta Joint , затова и отделям нужното внимание Mr. Green

не ти завиждам  Mr. Green аз съм в добро психично здраве, защото се абстрахирам от нейното присъствие  hahaha hahaha hahaha

# 482

Данче  Hug Heart Eyes селфи ли е  Thinking Thinking не съм го виждала  Rolling Eyes ама иначе са чок татлъ  Crazy Crazy

# 483
  • Пловдив
Коте, взех го от туитър,на такова ми прилича.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 13:02 от dan4eto24

# 484
Като че ли не ми стигат другите, ама  ooooh! ooooh! Тъкмо подхващам и това - ново е, на 2 глава съм  Peace Peace

https://ficbook.net/readfic/5100013
Embarassed Embarassed EmbarassedБлагодаря на всички вас момичета, за всичко което споделяте в темата.Много време съм на балкона , просто не си падам по писането.Аз малко като оня виц - "Чукча не писател, чукча - читател".
Темпи благодаря за линковете към фен произведенията, много са зарибяващи. Намерих още един, затова се престраших да пиша....https://vk.com/dnevnikielbar280316

Emi Iva  welcome
слизай по-често от балкона  Peace не хапем  Wink
Благодаря, още свиквам с новите технологии, на години съм пораснала, на акъл още не BlushА вие сте мнооооого напред с материала.....Обаче ми носите много пологителни емоции, за което благодаря от сърце.
btw гледам само комедии, пробвах се с кара севдата, не ми се получава newsm78

# 485
emi iva, много често съм те засичала на балкона, жалко че сериала свърши и тогава се реши да слезеш при нас, още една гледна точка никога не е излишна, но по добре късно отколкото никога... Wink

Коте, вай как ме обиди Sick, то и аз със психиката съм добре, но съм си близне и ако аз не я харесвам другото ми аз е на противоположното мнение hahaha

# 486
emi iva, много често съм те засичала на балкона, жалко че сериала свърши и тогава се реши да слезеш при нас, още една гледна точка никога не е излишна, но по добре късно отколкото никога... Wink

Коте, вай как ме обиди Sick, то и аз със психиката съм добре, но съм си близне и ако аз не я харесвам другото ми аз е на противоположното мнение hahaha

Slawena, шапка ти свалям за чувството за хумор, което имаш - направо си талант bouquet
Доста време съм на балкона, едва смогвах да ви прочета вечер, през деня гледам болни родители.А и както казах, все още трудно се оправям с новите технологии.....нооо напредвам : Joy

# 487
Embarassed Embarassed EmbarassedБлагодаря на всички вас момичета, за всичко което споделяте в темата.Много време съм на балкона , просто не си падам по писането.Аз малко като оня виц - "Чукча не писател, чукча - читател".
Темпи благодаря за линковете към фен произведенията, много са зарибяващи. Намерих още един, затова се престраших да пиша....https://vk.com/dnevnikielbar280316

Добре дошла  Hug Hug

Относно рускините - тия дневници и ние с Котето ги четяхме, ама тъй като ги зарязаха недописани не съм ги пуснала тук  Peace Иначе и те са  Crazy Crazy

# 488
И да споделя, когато преди 10 години започнах да работя сегашната си работа се наложи да уча английски от а-то и то на почти ... години / и клавиатурата ми не ще да ги изпише чак Crazy/, така съжалясвах че вместо руски на времето е трябвало да уча англ, е добре че мама ми се караше повече, че не знам сега как щях да се наслаждавам на налудничевите писания на мамашите ... и не само това де....Айде сега да вървя да се трудя, че на Боре и Елка е лесна почивка на макс Crossing Arms

# 489
  • Пловдив
Това как го разбирате!?  newsm78

https://twitter.com/Kiralkaskdizii

# 490

На мен на фенски измислици ми прилича  Thinking  Thinking

# 491

Добре дошла  Hug Hug

Относно рускините - тия дневници и ние с Котето ги четяхме, ама тъй като ги зарязаха недописани не съм ги пуснала тук  Peace Иначе и те са  Crazy Crazy
То и вашето произведение беше много хубаво, запазила съм си го в лаптопа Grinning
Сега не мога нищо да гледам, след като така гадно ни прецакаха и закриха сериала....Дали ще разберем кой е виновен... newsm78

# 492

Добре дошла  Hug Hug

То и вашето произведение беше много хубаво, запазила съм си го в лаптопа Grinning
Сега не мога нищо да гледам, след като така гадно ни прецакаха и закриха сериала....Дали ще разберем кой е виновен... newsm78

Добре дошла  Hug Hug

Нещо обърках пак....исках само да кажа, че авторката на дневниците е почнала да пише, вчера добави 16 глава Wink

# 493

Славенче ама моля ти се не ми се обиждай  Praynig то ти е видно че си в добро психично здраве  Peace Wink. Щерката е близнак  Peace пък аз съм скорпи и съм вери дирекшън с нещата   Blush Blush

И да споделя, когато преди 10 години започнах да работя сегашната си работа се наложи да уча английски от а-то и то на почти ... години / и клавиатурата ми не ще да ги изпише чак Crazy/, така съжалясвах че вместо руски на времето е трябвало да уча англ, е добре че мама ми се караше повече, че не знам сега как щях да се наслаждавам на налудничевите писания на мамашите ... и не само това де....Айде сега да вървя да се трудя, че на Боре и Елка е лесна почивка на макс Crossing Arms

тяхната е лесна  Naughty ма ние да му мислим, по точно аз  Mr. Green Mr. Green че имама работа за цял китайски град  Whistling Whistling Whistling

относно руския аз ползвам безплатните услуги на чичко Гугъл  Blush че аз навремето имах възможност да уча руски, но пък избрах английския  Wink ...... и не съжелявам  Peace

# 494
Нещо обърках пак....исках само да кажа, че авторката на дневниците е почнала да пише, вчера добави 16 глава Wink

Аз пък си пазя тях  Peace така че явно и те ще са на дневен ред  ooooh! Тежко ми и горко  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт