Ама уви, бързо се освестих
До сега изкарах ама довечера ще е много гадно

/, а то какво стана мадам Чар и бетствие ходи да прави глинени фигурки с нейния лик / пази Боже да са за благотворителност
, ще са на загуба
/, а като гледам в какъв стил неизвестен са....Та Боре се занимава с менажерията, Елка се е изпокрила, другите се вясват из Зорлу да видим че са все още на линия...мога да си мрънкам на воля, но да не досаждам...

И на мен ми е криво и още не мога да свикна с липсата му
, много хубави са снимките зад кадър!
ще чакаме да ни зарадваш пак! Няма значение , че не ти спори писането, ще те осени музата!

Чакам с нетърпение 

, мрънках в темата, мрънках на работа, че заради разни главочи не мога да си приключа месеца, мрънках на биг бос , че проектите му не могат да се реализират скоро защото на хартия е едно, а в производтсвото е друго, мрънкам и у дома, но мм ме отряза тотално с мълчание
и дискавъри
, ама как обичам да мрънкам и е петък и няма Ашк, и всички са се изпокрили....Обаче не разбирам нещо, петък е Ашка се оттече, на който му липсва да го започва отначало / аз така направих, но нещо не ми стига времето/, по скоро на мен ми липсва дискусията тук... няма сериал и за днес и една страница не е изписана 

Препоръчани теми