, затова и отделям нужното внимание

селфи ли е
не съм го виждала

Тъкмо подхващам и това - ново е, на 2 глава съм

не хапем 
А вие сте мнооооого напред с материала.....Обаче ми носите много пологителни емоции, за което благодаря от сърце.

, то и аз със психиката съм добре, но съм си близне и ако аз не я харесвам другото ми аз е на противоположното мнение 

, то и аз със психиката съм добре, но съм си близне и ако аз не я харесвам другото ми аз е на противоположното мнение 

Иначе и те са
/, така съжалясвах че вместо руски на времето е трябвало да уча англ, е добре че мама ми се караше повече, че не знам сега как щях да се наслаждавам на налудничевите писания на мамашите ... и не само това де....Айде сега да вървя да се трудя, че на Боре и Елка е лесна почивка на макс 

Иначе и те са

Иначе и те са

Иначе и те са

то ти е видно че си в добро психично здраве
. Щерката е близнак
пък аз съм скорпи и съм вери дирекшън с нещата

/, така съжалясвах че вместо руски на времето е трябвало да уча англ, е добре че мама ми се караше повече, че не знам сега как щях да се наслаждавам на налудничевите писания на мамашите ... и не само това де....Айде сега да вървя да се трудя, че на Боре и Елка е лесна почивка на макс 
ма ние да му мислим, по точно аз

че аз навремето имах възможност да уча руски, но пък избрах английския
...... и не съжелявам

така че явно и те ще са на дневен ред
Тежко ми и горко
Препоръчани теми