Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Може ли да помоля за мнения за микродермабразиото от лилд. Вече мина време и трябва да има резултати от използващите го.  Mr. Green

# 256
  • Бургас
Аз съм изключително доволна от уреда и резултатите, които постигам с него. Използвам го веднъж на 8 -9 дни, за 5 минути минавам цялото лице - бързо  и
лесно. Веднага след процедурата лицето ми е зачервено, но в рамките на 20 - 30 минути се успокоява. Кожата ми е добре почистена и освежена, порите малко се посвиха и тенът ми е по-бистър и равен. Забелязвам обаче, че главите са за смяна, износват се относително бързо, цената им е много ниска, но аз имам проблем с плащането към техния сайт и още не съм успяла да поръчам нови. Като цяло съм очарована от уреда до такава степен, че бих закупила и почистващата им четка, ако я пуснат в България.

# 257
И аз съм много доволна, резултата е видим. Правя процедури и на мъжа ми и при него виждам по-гладка и хубава кожа  Simple Smile Ползваме го веднъж седмично вечер, не минавам само веднъж както са указанията, а повтарям много пъти и то с грубата приставка на втора степен. При мен минавам и шия и деколте.
Филтрите ги пера, не съм пробвала да поръчвам от сайта.
Четката Санитас я имаше в Лидъл, но аз нещо не можах да я подкарам и я върнах. Сигурно ще я има пак, и микродермабразиото сигурно. Те пускат едни и същи продукти периодично.

# 258
  • Пловдив
може ли линк за поръчка на  резервните глави на Микродермабразиото от Лидл  bouquet

# 259

Смятам да взема и една шпатула. При функция почистване с какво я ползвате? Може ли с някакъв измиващ гел или подобно за по-добър ефект, тук обаче как се разбира кое е на водна основа?
Дано не ми звучат много тъпо въпросите, но уреди сама не съм ползвала до сега Simple Smile

Можеш да ползваш само вода /розова вода или флорална също/. Лицето се пръска и се минава с уреда. Разгледай клипчета в ютуб и ще ти стане ясно. Почистващи средства от рода на измиващ гел, пяна и т.н. не са нужни, шпатулата работи на съвсем различен принцип от четките за лице да речем. Можеш да ползваш и контактен гел, но водата само си върши идеална работа. Виж в първият пост под снимката на шпатулата съм дала линк на руски, как се използва стъпка по стъпка  Peace. Всички модели шпатули работят на този принцип, не е задължително да купуваш същата.

# 260
Зори, много благодаря. Изобщо съм пропуснала, че първата страница е редактирана така добре, а уж отдавна чета темата.  Hug
Ще разгледам подробно инфото за шпатулата, тъкмо и точно такава съм харесала Simple Smile

# 261
  • Пловдив
 bouquet за отзивите за микродермабразиото

# 262
  • Бургас
може ли линк за поръчка на  резервните глави на Микродермабразиото от Лидл  bouquet

https://shop.sanitas-online.de/bg/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE … D0%B5%D1%82%D0%BE

Ще бъда благодарна да разбера дали някой е направил успешна поръчка. На мен ми отказа плащането независимо от това, че опитах с три различни карти и от два различни компютъра. Писах им, че не мога да платя и ми се обади жена, която говореше много лош български за да ми каже, че не въвеждам правилно кода на картата, но очевидно не е това.

# 263
Зори, много благодаря. Изобщо съм пропуснала, че първата страница е редактирана така добре, а уж отдавна чета темата.  Hug
Ще разгледам подробно инфото за шпатулата, тъкмо и точно такава съм харесала Simple Smile

Няма проблем  Hug , нали целта ни е една и съща - да ставаме хубави  Mr. Green.
Ето и едно клипче за шпатулата, много добре визуализира целия процес :

https://www.youtube.com/watch?v=soYORkf1_Wg

# 264
  • Пловдив

https://shop.sanitas-online.de/bg/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE … D0%B5%D1%82%D0%BE

Ще бъда благодарна да разбера дали някой е направил успешна поръчка. На мен ми отказа плащането независимо от това, че опитах с три различни карти и от два различни компютъра. Писах им, че не мога да платя и ми се обади жена, която говореше много лош български за да ми каже, че не въвеждам правилно кода на картата, но очевидно не е това.

Ами НЕ не успях и аз  Cry
излизаме ми някакво съобщение - The payment REFUSED by Adyen ?????? newsm78

нещо сме прецакани пак в БГ - не приемат плащания явно от тук или с БГ карти??????

# 265
  • София
Зори, чета но нещо явно пропускам, откъде си купи ултразвуковата шпатула, че ми е влязла "муха" и искам да се сдобия с такъв уред? Предварително благодаря! bouquet

# 266
Ще ти пиша на лични, за да не звучи като реклама, защото е от БГ сайт и съм пускала линка в темата вече.  Иначе същите /както и много други модели/ ги има В Алито за 50-60 лв. ако ти се чака. За мен времето беше основен фактор, затова я поръчах от тук  Peace.

# 267
  • Пловдив
Зори, пусни сайта в скрит текс, и аз искам да го погледна  Hug

# 268
На 13-та страница го има линка  Hug.

Скрит текст:
От тук :

http://chervenkovtrade.com/козметични-уреди/ултразвук/Улразуков-пилинг-фриматор-шпатула-екран

Трябва да се копира целия линк и да се пусне в браузъра, че нещо не излиза иначе.

# 269
  • Бургас

Ами НЕ не успях и аз  Cry
излизаме ми някакво съобщение - The payment REFUSED by Adyen ?????? newsm78

нещо сме прецакани пак в БГ - не приемат плащания явно от тук или с БГ карти??????

И на мен това съобщение ми дава, ще им пиша пак значи.

Общи условия

Активация на акаунт