Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
TROSHKATA, пишеш че си поръчала и върнала шпатула, успя ли да я пробваш, за да видиш как работи и какъв е ефекта след използването и?
Иначе и аз съм много, много доволна от моята  Peace. Като се сетя колко време зачитах старата тема и се чудех и се отказвах...... ooooh!

# 301
  • софия
Не я пробвах ,отказах поръчката ,беше с 2 функции за 80 лв,тези от кит.сайт са с 4 функции за половината сума.

# 302
Ако е като тази на ТопШоп, функцията ТОНЕ даже не вкарва ампули, ами си е просто тонизиране и наистина няма никакъв смисъл от нея. Можеше да я вземеш и да я изпробваш как действа като почистване и после да я върнеш. Поне да видиш дали при таб би те устроило такъв вид почистване. При онлайн пазаруването имаш право да върнеш продукта до 14 дни  Peace. Но трябва да пазиш кутии, опаковки, бележки всичко в изряден вид.
Аз така бях се загледала в ултразвуковата златна лъжица, бях си я поръчала, изпробвах я но ТЯ НИЩО НЕ ПРАВИ!! И я върнах.

# 303
  • софия
Да Зори за нея става на въпрос.
Чудя се още и май ще поръчам и шпатула и дермабразио, ще ги редувам и това е.Ще станат 5 бр(четка,дермаролер,безиглена мезот.  и тези две )пък дано нещо да постигна.
Аз така и с косата имам проблеми -преса за :терапия,изправяне,къдрене,вафли от едно време ,ретро ,за плитки .И сега ме тормози тази кератиновата на Джойко но си е 300-400лв.Мъжът ми ще ме изхвърли някой ден.

# 304
Шпатулата ти е излишна, според мен, при този набор от уреди. Четката ти е за ежедневно почиставне, Ако вземеш дермабразиото то се ползва веднъж на 7-10 дни за основен пилинг, мезотерапията си я ползвай за ампули и лифтинг. Нямаш абсолютно никаква нужда от шпатула.  Peace
Аз имам шпатула и чакам мезотерапия. Исках и дермабразио, обаче смяната на части и пазаруването им от чужбина ме спря, защото не мога да пазарувам от чужди сайтове и трябва да търся все някой да го прави вместо мен. На този етап смятам да са ми достатъчни. Или най-много някакво уредче специално за целулит, но още събирам впечатления и мнения  Mr. Green

# 305
За целулит си действай с безиг.мезотерапия аз си я ползвам с две мазила за целулит,едното е гел, а другото крем всеки ден като ги редувам и на най-високата степен бая ми се зачервяват бедрата. Mr. Green

# 306
  • софия
Зори и моята козметичка това каза ,но пусти женски размисли и страсти .
За целулит ползвам вендузи и едно масло от Дивианка ,масажор тип вендуза (по мързеливо е),и сега дермаролер.Ще пробвам и мезотерапията.Там е много важен пилингът преди процедурите и пиенето на много вода.

# 307
  • софия
За целулит си действай с безиг.мезотерапия аз си я ползвам с две мазила за целулит,едното е гел, а другото крем всеки ден като ги редувам и на най-високата степен бая ми се зачервяват бедрата. Mr. Green
Кой е твоят апарат?Как го почистваш /дезинфекцираш ?

# 308
Процедурата дермабразио е подхояща за прилагане през месеците от октомври до март, докато почистването на лице с ултразвукова шпатула е всесезонно. Ако сега обмисляте покупка на уред за микродермабразио, то ще го ползвате след около 7 месеца.

# 309
За да не се повтарям на стр.19 съм написала кой е уреда,с мокра кърпа го почиствам.

# 310
Точно както казва Georgieva70 микродермабразиото се прави зимата и трябва да се слага слънцезащитен крем. Аз си правих микродермабразио миналата зима в клиника. Първо лицето се почиства с шпатулата, а след това ми минаваше с микродермабразиото, после маска и масаж с ампула. През 20-тина дни казаха че е оптималното време между процедурите.

# 311
  • софия
Благодаря момичета значи ще поръчам и двете

# 312
  • sofiq
Мен пък ме запалихте по безглената мезотерапия,тъй като не мога да поръчвам от чужди сайтове намерих в бг сайт за 100 лв.добра ли е цената?

За целулит с какви продукти конкретно я ползвате?

# 313
Мен пък ме запалихте по безглената мезотерапия,тъй като не мога да поръчвам от чужди сайтове намерих в бг сайт за 100 лв.добра ли е цената?

За целулит с какви продукти конкретно я ползвате?

Аз ползвам тези продукти за целулит:
http://kozmetikabg.eu/anticeluliten-krem-lipoaminosel-p-2341.htm … bcuf3tcr98u17r8p3
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/DERMED … ntakten-gel-250ml
като първия го ползвам от две седмици,а втория от няколко дена и отзиви е малко рано да давам,но определено има промяна в посока намаление на целулита.
Цената е добра за Б-я,иначе от Алиекспрес идва ок 60лв

# 314

Общи условия

Активация на акаунт