Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
имам дермаролер, но не можах да си го причиня повече от веднъж
все още ми се струва, че съм млада и красива и ще мина без него  Blush Naughty

# 166
Еl _83 Да, аз също заглеждам него. Доволна ли си, като действие на кожата?

# 167
Здравейте!
Засилила съм се да си взема Кларисоник, н тук виждам, че се обсъждат и други четки - има ли място за сравнение? Не съм ползвала ел четка никога, само съм чела суперлативи за Кларисоника и сега се чудя дали да дам шанс на друг уред или направо да стрелям?

# 168
  • софия
Здравейте!
Засилила съм се да си взема Кларисоник, н тук виждам, че се обсъждат и други четки - има ли място за сравнение? Не съм ползвала ел четка никога, само съм чела суперлативи за Кларисоника и сега се чудя дали да дам шанс на друг уред или направо да стрелям?
Имам Кларисоник и съм много доволна.За сравнение имам и китайска с която мия маратонките на детето .

# 169
Еl _83 Да, аз също заглеждам него. Доволна ли си, като действие на кожата?
Имам я отскоро, използвах я с различни апмпули, но още не мога да кажа за ефекта.

# 170
Здравейте!
Имам Кларисоник и съм много доволна.За сравнение имам и китайска с която мия маратонките на детето .

Благодаря! Аз не обмислям китайска или нещо измислено като алтернатива, по-скоро нещо от типа на четката на Клиник или Магнисоник ли беше? Нямам никакви наблюдения  Embarassed

# 171
Как кръв се лее ?
Аз изгледах доста и  не видях кръв.
И аз заради това се отказах  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=yFNe2_9YJXs
Не че след дълбокия хим. пилинг не бях и по зле, ама това, нещо ми е много зловещо  #Crazy

Ей сега вече много време ще мине докато се наканя да си купя.
Или съм се отказала завинаги....  Shocked

# 172
Аз се отказах  #Crazy  определено

# 173
Момичета ползвам дермаролер от няколко години периодично с 0.2мм за лице.Не се лее кръв,само леко боцкане се усеща и според мен ако се ползва редовно в някакъв период с подходящата козметика си има ефект.Не се плашете от такива клипчета ,много зависи с каква дължина са иглите. Peace

# 174
  • София
Здравейте!

Благодаря! Аз не обмислям китайска или нещо измислено като алтернатива, по-скоро нещо от типа на четката на Клиник или Магнисоник ли беше? Нямам никакви наблюдения  Embarassed

Имам четката на Клиник от почти една година и съм много доволна. Peace Цената й обаче е малко по-ниска от тази на Кларисоник, поне в магазините в България.

# 175
  • софия
Да аз също поръчах два размера дермаролери за бедрата един и за лицето.
Четката за лице си заслужава да се закупи по скъпа и да се сменя главата с четката на 3месеца,и да не се ползва ако имаш повече пъпки и ранички или раздразнения по кожата.Аз бих си взела Ремингтън ако нямах моята.Всичко това са мои размисли с които не ангажирам никой

# 176
  • Пловдив
Аз съм с Ремингтън четка за лице и съм супер доволна. Лицето ми е уникално мекичко и приятно на пипапе. Но след като я купих загледах клипчета и сравнения между четка за лице и Форео луна и сега искам да взема на мъжа ми Форео. Много плюсове има във Фореото. Първо няма нужда от смяна на четки и няма никакъв шанс за развитие на бактерии заради силикона. Второ май има някаква възможност при неправилно използване на четката да се получи наранявания на кожата. И някакси тези неща ми се сториха много логични и реални. Та това са мойте размисли и страсти за почистването на лицето.

# 177
Аз не виждам как с четка ще си направиш раздразнения или проблем по кожата. Имам Ремингтон и първите пъти дори ми с стори безмислена заради меките косми...Трябва доста силно да натискам за да получа дори леко зачервяване, в предвид тънката ми кожа.

# 178
За съм си раздразвала кожата с честка, не е Ремингтон, но се получи нещо като прежулване, което отмина за два три дни, но не е приятно!

# 179
За тези които се чудят за прежулване. Аз имам четката на Ремингтън и не съм си плежулила лицето, тъй като четката има защита - при по силен натиск се изключва.  Flutter Когато си мия лицето, четката ми се изключва поне 2-3 пъти, защото натискам по-силно от необходимото hahaha

Общи условия

Активация на акаунт