Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Провери в Техномаркет дали няма нормална четка. Аз от там си взех ексфолиращата.

http://www.technomarket.bg/aksesoari-za-grija-za-tialo/remington … 1-fc1000-09142498

# 151
Аз си ги поръчах от Германия, но ще проверя и в Техномаркет, ако има- да си вема оше няколко.

# 152
А защо ти трябва нормална? Сменяш ги на известно време, нали?

От немския амазон с превозвач ли поръчвате? И ако да - до немски адрес безплатна ли е доставката?

# 153
А защо ти трябва нормална? Сменяш ги на известно време, нали?

От немския амазон с превозвач ли поръчвате? И ако да - до немски адрес безплатна ли е доставката?
сменям ги на три месеца. До немски адрес е безплатна доставката. До български адрес беше около 8 евро досттавката и не си заслужаше за 3 четки .

# 154
Четките са по 8 евро = 16лв. а в Техномаркет са по 14лв. Не ти ли е по-добре от Техномаркет?  newsm78

Аз си поръчах четката с превозвач. Излезна ми 130лв.  Crazy Crazy Crazy Много съм щастлива!
Има една подробност обаче. В картата имах 133лв, изтеглиха ми 1,90 от Амазон някаква такса и другите пари не ми ги теглят. Защо? Заради минималната наличност в картата ли? Така като не е платена дали ще ми я пзратят?

# 155
  • гр. София
Четките са по 8 евро = 16лв. а в Техномаркет са по 14лв. Не ти ли е по-добре от Техномаркет?  newsm78

Аз си поръчах четката с превозвач. Излезна ми 130лв.  Crazy Crazy Crazy Много съм щастлива!
Има една подробност обаче. В картата имах 133лв, изтеглиха ми 1,90 от Амазон някаква такса и другите пари не ми ги теглят. Защо? Заради минималната наличност в картата ли? Така като не е платена дали ще ми я пзратят?

Тези 1,90 са проста за проверка на картата. Блокирани са ти от банката. Ще ти ги освободят след известно време. А парите за четката ще ти ги дръпнат, когато я диспачнат/шипнат. Сега може евентуално само да ти ги блокират.  Peace

# 156

Тези 1,90 са проста за проверка на картата. Блокирани са ти от банката. Ще ти ги освободят след известно време. А парите за четката ще ти ги дръпнат, когато я диспачнат/шипнат. Сега може евентуално само да ти ги блокират.  Peace
Имам абонамент за бюти бокс и на първо число ми теглят парите за кутията. Като сметката ще е на 0,00 дали ще е проблем това? Или да бягам до банката да внеса пари за всеки случай?

# 157
Ужас!Четката за нормална кожа ми е любима на мен,заедно с ексфолиращата Praynig А тази лукс,за която говорите-аз я имам,но не я ползвам.Със страшно много финни косъмчета е и почиства кожата много нежно  Peace

# 158

Лукса я нямат със сигурност там, за другите не проверих, но така или инае не са ми спешни , а Техномаркет е на другия край на града и не знам кога щях да се наканя да отида,. Но имайки предвид,е нормалната са я спрели от производство, ще си купя и от там, когато имам път.
А етката си я купих от английския Амазон за 110 лева, някаква акция беше.

# 159
  • гр. София

Имам абонамент за бюти бокс и на първо число ми теглят парите за кутията. Като сметката ще е на 0,00 дали ще е проблем това? Или да бягам до банката да внеса пари за всеки случай?
Ако нямаш никакви пари в картата, ще те уведомят по мейл, че са пробвали да теглят пари, но има проблем с картата/наличността или нещо друго. Това е техен стандартен мейл, в който и ще те уведомят колко дни ти остават, за да заредиш картата. През това време поръчаните неща остават. Канселират чак след петата проба за дръпване на пари, което може да е 5 дни, може и по-рано. Но за всеки опит ще те уведомяват по мейл. Не знам дали нямаше някаква разлика между английския и немския амазон в това отношение, но същината е една и съща  newsm78 Не помня немския дали уведомяват за оставащите дни.... newsm78 След като вкараш пари обаче, трябва да идеш в акаунта ти и да потвърдиш отново картата си.  Peace

# 160
  • софия
Момичета след дълго колебание  и  мислене поръчах три уреда .Този https://es.aliexpress.com/item/Portable-Household-Color-Light-RF … 70779132296128875
Този
 http://tehnoshop.info/product/698/ultrazvukova-shpatula-frimator … -lcd-displey.html
И този
http://dermarollerbg.com/дермаролер-за-домашна-употреба/
Иглите са 0,05мм.
Дано се увенчае лицето ми с успех.

# 161
Здравейте, от скоро ви чета, защото искам да си купя уред с лифтинг ефект. Първо исках дерморолер, но от едни клипчета в тубата се наплаших, кръв се лее, не мерси. Сега се чудя за уред за безиглена мезотерапия, доколко разбрах усещането е боцкане, но не ми ясно какъв да търся, параметри, марка?

# 162
  • софия
Как кръв се лее ?
Аз изгледах доста и  не видях кръв.

# 163
Как кръв се лее ?
Аз изгледах доста и  не видях кръв.
И аз заради това се отказах  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=yFNe2_9YJXs
Не че след дълбокия хим. пилинг не бях и по зле, ама това, нещо ми е много зловещо  #Crazy

# 164
Здравейте, от скоро ви чета, защото искам да си купя уред с лифтинг ефект. Първо исках дерморолер, но от едни клипчета в тубата се наплаших, кръв се лее, не мерси. Сега се чудя за уред за безиглена мезотерапия, доколко разбрах усещането е боцкане, но не ми ясно какъв да търся, параметри, марка?
И аз не съм наясно с марки и параметри, но си взех това http://condiciashop.com/beziglena-mezoterapia/portativna_mezoterapia
Боцкане е да, аз имам много нисък праг на болка и първият път, когато не знаех какво да очаквам, щях да изпусна уреда  Grinning Сега му свикнах, използвам на средна степен. Харесва ми, че не отнема много време като други уреди и процедури. ( на най силна степен 1 мин. на средна 5 мин)

Общи условия

Активация на акаунт