Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
и аз оттам поръ`чах миналия месец, но исках да знам дали няма по-бърз натшин. ( не знам къде ми изтшезна тш- то Simple Smile Мерси

# 346
Като стана въпрос за резервната глава Лукс за четката на Ремингтън, бихте ли споделили тези от вас, който я имат как и с какви продукти я използват. Че аз нещо не мога да и намеря и приложение и това си е  newsm78

# 347
най-често я ползвам с ексфолианти. За маските ползвам масажната глава, както и за маслата. Сега видях,е ума и ултра сензитив лукс в немския амазон.

# 348
Моята мезотерапия пристигна, здрава и работеща  Mr. Green, довечера ще дебютирам с първа процедура с нея  Hug.

# 349
Внимавай само да не я изтърваш,че вече две счупих..чупи им се прозрачната пластмаса на малки парченца, отгоре която е . Втората съм я позалепила, крепи положението докато чакам следващата.

# 350
 monda , хубава работа ! Твоята с кабела ли е или бялата без кабел?
Аз така щях да си изпусна шпатулата , добре че падна на табуретката и се размина без повреди. Поради тази причина, пред тоалетката, където се обработвам съм си постлала едно пухкаво килимче, та ако пада, да пада на меко  hahaha. Пък и да се случи случка, цената е такава, че лесно можеш да я прежалиш, само чакането малко изнервя  Close

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 12:51 от 3ори

# 351
моята е черната с кабел от Алито. И аз упорито поръчвам от съшив=я търговец- и втора и трета. Четката на Ремингтън пада почти всеки ден на плочките в н=банята, няма проблем. Шпатулата и тя е здрава доста, но мезото...много афиф работа. А виждали ли сте да се продават само тъбичките с газ за дЂрсонвал?

# 352
  • София
Monda, тръбички за дарсонвал гледах из бг сайтовете (май беше на silviacosmetic, но не съм на 100%).

Мезотерапията я тествах веднъж (моята е от тези белите), щифтове из зъбите нямам, но имам коронка - така или иначе ток не ме удари  Laughing

И да се оплача - ултразвуковата ми шпатула явно няма да дойде, а това беше уредът, който най-много исках. Гледах си в хисторито - шипинга е канселиран на 03.03, не пише защо, а магазинът на продавача вече го няма. Отворих диспут, но повече ме е яд за загубеното време. Сега ще си поръчам друга  Whistling

# 353
  • софия
В този сайт нищо не е сигурно.Първата ми поръчка бяха около 20 малки неща за проба.И един часовник ,който увеличиха 3 пъти времето,диспут,върнати пари и забравен .А по код пишеше в България.
След 10м дойде този прословут часовник за 1$ . И да ти кажа малко със страх поръчвам по скъпи от 5$ неща ,или са мокри,неработещи ,не идват или ги чакаш и забравяш за тях.Дано ти дойде ,аз чакам и шпатула и дермабразио и мезоролер без игли (за след игления ,ако се обърка нещо) и мезотерапия baby_neutral дано и дойдат и работещи и здрави.

# 354
Точно дребосъците може да се загубят.
От години поръчвам, нищо драматично не се е губило Simple Smile
И аз си порхчах мезо за РД Simple Smile чакам си я Simple Smile

# 355
  • София
Аз съм доволна от алито. Поръчвала съм камара неща от там и винаги са били изрядни, мезотерапията също е от там. Днес си погледнах пощата - диспутът е затворен, ще ми върнат парите. Доволна съм.
Вчера ми дойдоха ампулките, тествах мезото с ампула с хиалуронова киселина. Сега очаквам тиквата да се пукне и да излезе принцесата от вътре  Joy hahaha

Аз малко се размислих за ултразвуковата шпатула, чудя се дали да не взема едно диамантено микродермабразио вместо нея  newsm78

# 356
Точно дребосъците може да се загубят.
От години поръчвам, нищо драматично не се е губило Simple Smile
И аз си порхчах мезо за РД Simple Smile чакам си я Simple Smile

И при мен така!
Поръчвала съм и лампи и уреди и всичко си работи безпроблемно.
Е, понякога може да ес загуби нещо, но това са 1-2 неща и е допустимо да има някакъв процент за загуба или повреда.
Сайтът обаче и добйр, защото задържа парите докато не потвърдите доставката и при някакви неуредици общо-взето при диспути сана страната на купувача.

# 357
Някой от вас бори ли се с целулита? Дали ще има по добър резултат ако се " вкара " с шпатула или мезотерапия антицелулитния продукт?

# 358

Аз малко се размислих за ултразвуковата шпатула, чудя се дали да не взема едно диамантено микродермабразио вместо нея  newsm78

По-назад се коментираше, че микродермабразиото не е препоръчително да се ползва пролетно-летния сезон, защото кожата става фоточувствителна.

sunny112233 , аз имам такива намерения да се пробвам и да, точно това е идеята, да се вкара подходящ продукт с помощта на някой от уредите.

Аз пък нещо се замислям за комбиниран уред за йонна и фотонна терапия. Чета хубави неща за йонофорезата, а Амрита и Глори имат хубави разтвори за йонофореза  Thinking

п.п. Онзи ден се престраших и почистих носа на тийнейджърката ми с шпатулата. Ей, светна този нос! Направо съм изумена. И сега се чудя, дали може нещо да навреди на подрастващ организъм / почти на 13 г. е/ ползването на подобен уред, как мислите?

# 359
  • Пловдив
Лъжа ли се или някой назад беше купил четката на Реминктон за тяло? Доволни от нея? Hug

Общи условия

Активация на акаунт