Юнчето расте на топло в мама и скоро ритничетата му ще усетим с трепет голяма

• 47 776
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, имам белтък в урината, чести епителни клетки и чести левкоцити  Rolling Eyes
Утре съм на лекар и отсега се напрягам.
Мисля да повторя изследването и да дам стерилна урина, че тази беше на място в лабораторията.
Някоя от вас имала ли е такива резултати?
Аз имах левкоцити точно в Надежда в лабораторията, повторих изследването в Токуда и нямаше нищо нито в стерилната, нито в обикновената урина.

# 676
Друго , което ме вълнува напоследък за раждането , преди 3 години ми е секциото , заради прееклампсия , сега моята не иска да чуе за нормално раждане , а аз чета ли чета из нета. Ако не вдигна пак кръвно , защо да не опитам по естествен начин , има ли други мами след секцио ? И само да вметна в Стара Загора в двете частни секциото е около 1000 и ми се виждат много , а  в София направо си дерат яко 2000 за раждане... Дано си заслужават парите и да ви обръщат внимание

# 677
Titinq, пробвай с Биозин мама, малко да ти поправи имунитета. Аз и пчелно млечице доста време съм взимала. И се обличай топло.

# 678
Аз кървене от носа не съм имала , обаче с моите настинки вече е кошмар , зверска кашлица , утре пак на лекар . Дали може някакъв сироп да пия , и защо ли не ми изписа не знам . Не мога и да спя много от кашлица .

На мен през декември ми изписаха Геломиртол за кашлицата, не мога да кажа със сигурност дали имаше ефект, но поне е нещо. Но това, което мисля,че ми помогна, беше сироп от лук и мед. Гадно е, но за 2-3 дни след Геломиртола пих от него и кашлицата ми мина.

# 679
Момичета, аз се чудя за раждане между Токуда и Надежда. Следя се в Токуда, но напоследък чувам само хубави неща за Надежда и започвам да се разколебавам за Токуда. Какво е вашето мнение, коя от двете е по- добрия избор?
Desert видях, че и ти си се колебаела.. какво натежа за Токуда?
За Надежда мога само хубави неща да ти кажа,но имай в предвид че момичетата като мен,който са правили инвитро процедурите си там,имат усложнениеня по-време на бременноста(впчетлението ми е ,че докторите си падат по-странните случаи)или са тяхни пациенти преди това са малко по-превилигировани от другите.От една страна това е нормално,защото все пак първоначално възниква инвитро центъра,а в последствие останалата част от болница и първоначалната идея е просто да затвоят цикъла.Минуса на всичко това е ,че всъшност малко трудно ще си запазваш часове,но ако решиш просто да отидеш и да родиш там никой няма да те върне
За Токуда мога да кажа много добри думи за доктора от Виена Инвитро център(който е в Токуда)-д-р Станулов,нямам представа дали може да се ражда при него,но е един много добър,внимателен и тактичен млад специалист

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 09:44 от bebeshok0326

# 680
LITTLE_E много са факторите, поради които взех това решение:

- Професионализъм на лекарите по мое мнение - имаше няколко неща, които в Надежда не видяха при мен
- Отношение към пациента ( не бях доволна )
- Близост на болницата до вкъщи
- Финанси (имам фонд с допълнително осигуряване за Токуда)
- Неонатологията на Токуда

С тези неща не искам да натежавам в избора на никого. Всички мои приятелки са ЗА Надежда, познавам момичета, които са раждали там и много им е допаднало. Имах адски добри отзиви за Надежда преди да започна да се следя там, и отидох като върл "фен", но очаквах други неща и не ги получих. Например: Лекарката, която ми беше на ЖК ми беше казала като ми излезне микробиологията да и пратя скрийншот във вайбър. Пращам и го аз, но няколко пъти ми дава, че не е доставено. Накрая ми даде, че е. Минават два дни и никакъв отговор. Обаждам и се аз, да я питам какво трябва да предприема в следствие на този резултат, и тя започва да ми крещи: "Какво си ми пратила ти ? Нищо не си ми пратила ?" Аз започвам да и обяснявам по най-милия и нормален начин, че затова съм я попитала "ПОлучихте ли изображенията?" Нейния отговор беше лаконичен "ДА" във вайбър и от това аз си правя извода, че трябва да се обадя. С тази жена съм се видяла един път на ЖК и после това първо мое обаждане доведе до това отвратително отношение. И след като и предишните пъти когато бях в болницата, се оказа че не са познали проблем, който имам, бях при друг лекар, който доста ме неглижира, чаках 3 часа пред спешен кабинет, защото лекаря при който имах час от 1 месец не дошъл на работа и т.н. Много са нещата и не са за описване тук. Въпросът е, че макар всички да са супер положително настроени към Надежда, аз си казах в един момент, защо да давам същите пари, които бих дала и на друго място, само че да получавам такова "обслужване" и отношение. В крайна сметка основната причина тогава да избера Надежда беше очакваното от мен по-добро отношение към пациента. Когато не получих това се загуби смисъла от ходенето ми там, пък ако другите майки са "уцелили" с по-добър лекар, много се радвам за тях, но аз лично никъде не усетих това "добро отношение", за което се говори.  newsm78

# 681
  • София
Д-р Станулов не се занимава с раждания, мисля. Може и да греша, но аз съм пациент на д-р Сенкова в същия ин витро център и в момента ме следи тя, но когато говорихме за това ми каза "НИЕ вече не се занимаваме с раждания", от което съдя, че има предвид и колегата си. Но пък може и друго да е имала предвид и той да изражда, за разлика от нея.

За "Надежда" аз  също съм чувала и добри, и лоши отзиви. Никога не съм била техен пациент и нямам никакви лични впечатления, всичко е от разкази на познати и приятелки. Но и на мен ми е направило впечатление това, което казва Бебешок - жените, които са имали нужда от асистирана репродукция и са забременели с тяхна помощ, явно получават добро отношение, много внимание и са като цяло доволни. Тези, които не са имали репродуктивни проблеми и отиват там за ЖК вече забременели и най-вече спонтанно, се чувстват пренебрегнати, претупани; смятат, че отношението не е добро и т.н.

# 682
*Cathy* така е да ! Верни са тези слухове. Още на първия преглед ме питаха дали съм забременяла спонтанно или инвитро. Когато им казах, че е спонтанно не ми обърнаха никакво внимание и след 5 минути бях излезнала от кабинета. Това беше за установяване на бременността прегледа.

# 683
Нашето момиче е добре, расте и шава Simple Smile Рита ми мехура и все трябва да съм на максимално 5 метра от тоалетна.

# 684
Нашето момиче е добре, расте и шава Simple Smile Рита ми мехура и все трябва да съм на максимално 5 метра от тоалетна.
Хаххаахахха и аз така. Вечер като си легнем на дивана с ММ и си гледаме филмче и аз през 30 минути някъде ходя до тоалетната.   ooooh!

# 685
Оооо, това за мехура колко е познато. Grinning  Днес за първия път през живота ми се случи да виждам черни мушички пред очите докато чистих зъбите. От начало даже помислих че са истински Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 12:49 от Karjala

# 686
Момичета, имам белтък в урината, чести епителни клетки и чести левкоцити  Rolling Eyes
Утре съм на лекар и отсега се напрягам.
Мисля да повторя изследването и да дам стерилна урина, че тази беше на място в лабораторията.
Някоя от вас имала ли е такива резултати?
Повтори изследването в друга лаборатория. Другият вариант е ако имаш течение да е попаднало в пробата и затова да ти излизат подобни резултати. Ако има възмоцност дай стерилна урина с катетар, така най-сигурно ще си покаже. Успех и не се шашкай Simple Smile

# 687
Здравейте, днес бях на лекар и ми казаха, че имам много над горна граница околоплодни води и много се притесних. Има ли някоя от вас с подобен проблем и как процедирате, че от това което прочетох в нета много се наплаших. Благодаря.

# 688
Здравейте, днес бях на лекар и ми казаха, че имам много над горна граница околоплодни води и много се притесних. Има ли някоя от вас с подобен проблем и как процедирате, че от това което прочетох в нета много се наплаших. Благодаря.
До колкото знам е по-често срещано (аз съм на долна граница) и нищо не може да се направи.До 28 с. Т
те нарастват и след това започват да намалят

# 689
  • Варна
Аз с предната бременност бях в горната граница, така се уплаших от това, което прочетох в нета, че на другия ден беж пли един уж много "добър" специалист, който ми наговори пълни щуротии, и съвсем изтрещях. Едвам дочаках редовната си ФМ седмица по-късно, оказа се че няма нищо притеснително, докторо каза, че е много важна да направят измерванията с ехографа точно, защото по-малко от милиметър грешка дава голямо отклонение в резултата. Консултирай се с някой добър специалист, може двама за по-сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт