Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 9

• 84 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Това разтягане на локума с Брук, Ридж, Ерик и Куин взе да ме отегчава на макс. Все едно пък не сме виждали един милион пъти подобна тъпа ситуация. Поне се заливам от смях докато гледам как Брук се възмущава как можело Ридж да й изневери с жената на баща си, колко отвратително било това и т.н.  Mr. Green Тотална ирония.

# 136
Ами онзи сериал Три сестри ли беше. Май пак с Освалдо. Спомням си една как се въргаляше по стълбите.

Три съдби. Така и не намерих време да го гледам, а изглеждаше вълнуващ.

# 137
Три съдби е един от любимите ми сериали.

# 138
Отегчителна седмица в ДиК . Спектрите бръмчат  възбудено и леко преправят откраднатите модели на ФК . По всякакъв начин се опитват да попречат на Коко да ги види .Тя отказва на Р.Дж. да дойде на ревюто , той е озадачен .
Бил вече  се готви да вземе сградата , сигурен в неуспеха на Спектрите и  статията на ЕДИНСТВЕНИЯ  моден журналист .
Започва ревъто , моделите са хубави , но  журналистът  казва ,че ужасно приличат като стил на ФК-мода . Коко се вглежда  в тях и установява ,че това са скиците , които е виждала във ФК .
Томас рещава да отиде на ревюто , поглежда към Сали , после към подиума и онемява ...
Надявам се другата седмица  главните действащи лица да се върнат  в сериала и тази паплач  Спектрите  да се разкарат .

# 139
Епизодите със Спектра миналата седмица ме накараха да се кефя на сериала почти както едно време (дори и на бъзика с Мая и Рик и брошката се смях много, въпреки че те попринцип са ми неприятни). Все едно гледах старите времена на сериала, когато борбата между компаниите беше front and center, но този път беше с един такъв по-съвременен и младежки привкус. Харесва ми колко задълбочено изграждат образа на Сали- жена, разкъсваща се между двете посоки в живота си. С Томас са супер двойка, най-доброто което на него му се е случвало в любовен план. Ар Джей и Коко също ме радват много, такава тийн двойка не бяхме имали от... хм, ние май никога не сме имали такава? Винаги е имало един, който е по-голям- Амбър при Рик, Амбър при Томас, Оливър при Хоуп...
Новото-старо интро също ме радва много, голяма класика си е.

# 140
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Линк за сваляне на 24-ти епизод на сериала "Mariana de la noche" / "Тъмна орис" с бг субтитри:

ДОСЕГА В "ТЪМНА ОРИС"...

Еп.29:
Марсия казва на Изабел и Атилио, че отново е имало експлозия в мината и сигурно всички са мъртви. Казва им също, че Мариана е влязла в мината, за да умре заедно със Сокола.

Игнасио и останалите миньори биват извадени от мината. Мариана е щастлива, че Соколът/Игнасио е жив. Марсия се появява и се хвърля върху него и го целува по устата, което кара Мариана да се съмнява в любовта му към нея.

Атилио отива при Мариана и я пита как е могла да влезе в мината и да се изложи на опасност. Пита я защо плаче, след като Соколът е жив.

Изабел се среща с Лукресия и тя й казва, че Соколът и всички останали са жива. Лукрсия й казва, че Соколът всъщност се казва, че той се казва Игнасио Луго Наваро. Изабел й казва, че той не е кръвен Луго Наваро, а че те са го взели веднага след раждането му. Лукресия не спира да се чуди дали Игнасио не е нейният син от Атилио.

Атилио не позволява на Мариана да излезе и разкъсва роклята й.

Вечерта, докато Игнасио се къпе в реката,

Кумаче го издебва и се готви да го нападне, за да го убие, но се появява Марсия и го удря с камшика си. Марсия си сваля дрехите и отива при Сокола/Игнасио и започва да го целува. Мариана се появява и ги вижда.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 21:15 от David_Charvet

# 141
Вчера  Том , силно разочарован, наговори на Сали  много тежки думи – за това ,че и е казал ,че я обича , че е щял да и помогне с дизайните и т.н. , накрая я нарече крадец .
Тя много се разчувства и каза ,че ще захвърли всичко , за да е с него , но той и каза ,че  вече всичко е приключило .
Малката на Р.Дж  обвини  дебелата Спектра ,че всички  модели са на ФК , а тя и каза ,че  благодарение на нея ги имат и и каза за брошките с камерите .
Единственият моден критик в Л.А. напъна  шивача от Спектра и му каза ,че може да разпознае  моделите на ФК , опита се да го каже пред пресата , но не му обърнаха внимание , защото  всички искаха интервю от Спектрите .
През това време Брук и Р.Дж видяха на компютъра ревюто и изреваха на умряло , тя веднага тръгна да търси Ридж . Р.Дж. се пулеше като наакан , а на вратата беше  малката Спектра и гледаше тъжно …
Днес /вторник/ -всички са се събрали в офиса на ФК ,Ридж е ядосан и говори за сигурността, която имат , всички скачат в разговора и Томас казва на Стефка да го каже... аз те предупредих за спектрите…
В офиса на Спектрите Сали се кара с дебелата маман , Сали я обвинява ,че е загубила Том заради нея , а той е можел да и помогне и да са заедно .
Дундесата  обяснява ,че с парите , които ще дойдат , могат да постигнат мечтите си , а Сали  и отговаря , че тя е унищожила нейната мечта... и на Коко също .
Ар.Дж  обвинява  Коко ,пита как е могла да направи това. Коко казва, че тя е видяла  моделите на ФК на ревюто , притиснала е баба си /дебелата Спектра/  и тя го е признала. После  е казала , че тя /Коко/ е откраднала моделите .
Всички разпитват Том ,той им казва, че Сали е била на сцената и всичките им модели са били от нашата колекция. Стефка и Ридж нападат Том , той казва , че кражбата не е била първоначалната цел на Сали, тя е дошла в Л.А., за да проектира сама, но статията на Джарет почти я е съсипала.
Обсъждат ,че и в миналото е имало такива кражби и нищо не са постигнали  в съда , Ридж казва - каквото и да е, няма да им се размине , Стефка казва, че ще повдигне обвинения срещу Сали.

Сали обвинява  бабата ,че е съсипала любовта и , че ще обяви пред пресата , че това е поредната рекламна каскада,  за да се върнат в старите дни, така че хората да си припомнят Форестър и Спектрите, за да привлекат вниманието към новите модели.
Бабата  казва, че тя говори глупости,  че няма да й позволи да хвърли бъдещето си, за да забавлява принца Том , докато той чака бебето му  да се върне.
Следват още  простотии  все в този дух около бандитското ревю .
Коко обяснява на Р.Дж. за камерите и че са я подвели да шпионира без нейно съгласие. Тя му казва, че се чувства ужасно, че не го обвинява, ако не й вярва. Тя му казва, че съжалява и си тръгва. той я спира и казва, че сестра й и баба й са откраднали от тях, казва, че й вярва и я прегръща.
Томас казва, че е играл... като аматьор. Рик се консултира с Картър и им казва, че той  ще направи проучване.
Ридж казва, че иска Спектрите зад решетките. Мая казва , че Сали не е била сама в това и е имала вътрешен човек. Ридж казва - Коко... и излиза от офиса.
Ридж намира Коко и Ар Джей заедно , идват и останалите , всички я обвиняват и Стефи каза, че тя е откраднала цялата им линия. Р. Дж. Се опитва да я защити и казва , че не знаят цялата история. Ридж казва, че тя е крадла... това е цялата история.
Ар Джей се опитва да обясни на всички за камерите в бижутата , казва, че Коко е жертва.
Брук пита дали има какво да каже ,за да се защити  и Коко казва- всичко това се е случило заради мен. Ридж й казва, че е време да си ходи ,Рик казва, че ще се радва да я придружи.
Коко си тръгва , дребният Форестър припка след нея , опитва се да я убеди ,че ще им разкаже всичко , но тя отговаря ,че вече няма значение-те никога няма да й се доверят отново .

# 142
Сряда - В Спенсър Бил  си мисли за Брук и огърлицата-талисман , която и е дал…, а тя още не се е обадила след Австралия .
Jarrett идва и разказва  , че Spectra са откраднали моделите на Forresters и ревюто е минало блестящо .
Бил крещи – „небостъргачът ми ,  по дяволите!"
Бил нарежда на Джарет да отпечати унищожителна рецензия за свеждане до минимум шансовете за успех на Спектрите .
Steffy казва , че трябва да намалят загубите си и да започнат от начало, също така няма да им  се размине на Spectra .
Steffy грабва чантата и тръгва…
Томас свива рамене , съветва RJ да спре да мисли за Коко, въпреки че той е склонен да  и повярва .
Още трагедии в Спектра , Коко  реве , Сали се чувсва виновна …По-късно Steffy пристига , тя започва да обвинява  Сали, а знаем ,че за това я бива .
 Сали се извинява - тя знае, че е разочаровала  Steffy и Томас ,но се надява един ден да спечели одобрението им и може би дори да бъдат приятели.
Steffy фучи , че тя е боклук …..
Брук пристига в Спенсър и Бил засиява . Тя му благодари , че и е дал време и  пространство. Бил пита за Ridge , Брук не иска да го обсъждат , но потвърждава, че не му е простено.
 Бил пита защо е дошла . Брук връща меча - огърлица. Тя казва , че си е върнала  контрола върху живота  и никога повече няма да приема  "жребеца " за даденост. Бил цвили /ужасно нелепо / ,а  Брук декларира любовта си. Те се целуват.

# 143
Четвъртък, 20 април 2017 г.. : Бил и Брук отново се свързват, Картър обмисля възможния съдебен процес, а Ерик изисква отговори от Ридж.

Бил разпитва Брук защо не се е омъжила за Ридж , тя не иска да го коментира . Бил иска да е сигурен ,че вече няма пречки пред тях .
Брук и Бил се целуват в кабинета . Тя пита Бил как е знаел  къде да я потърси в Сидни.   Той казва, че не е, но смята, че това е  знак, че са били привлечени към едно и също място.
Бил я хвърля страстно на бюрото, но Брук се отдръпва . Тя иска подходяща среща и го моли да дойде при нея  по-късно.
Във ФК Картър не намира изход за успех при евентуално дело срещу СПЕКТРА.
Ерик е разочарован от това ,че Ридж е изпуснал юздите във фирмата и  е допуснал кражбата да се случи .
Ерик и Ридж решават, че веднага ще започнат нова колекция.
Ерик  пита Ридж защо той и Брук не са се оженили .
В кухнята Кейти издевателства над Куин, че обмисля предложението си за работа във Форестър. Куин казва, че Ерик е зает.
Кейти казва , че ще чака и ще си поръча малко закуски.
Куин се опитва да обясни на Кейти ,че  ще признае на Ерик, но Кейти предупреждава, че Ерик ще осъзнае, че връзката й с Ридж е нещо повече от няколко целувки, откакто Брук отмени сватбата и няма да й прости.
Идва  Ерик и иска да разбере от  Кейти  какво се е случило, тя казва, че Ридж не е успял да направи сестра и щастлива ...,че я е разочаровал  по същия начин, по който многократно го е правил. Ерик казва , че Ридж има проблеми с обвързването и подкрепя предложението на Кейти за чай.
Quinn отива  да вземе мед. Когато Кейти отбелязва  колко време я няма , Ерик изпраща Ридж да помогне. В кухнята Куин се оплаква от Кейти на Ридж, който съветва Куин да не я дразни . Тя не може да загуби Ерик за нещо, което не е реално.
 Ридж си спомня, че тя е казала , че го обича в Австралия. Куин настоява, че тя не го е казала, но възбедата  му се разраства, докато не разлива  меда на ризата си. Тя твърди, че не може да се случи отново. Ридж кимва. "Разбрах."
След това на The Bold and the Beautiful: Ридж се запознава със схемата на Кейти.

# 144
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Линк за сваляне на 21-ви, 22-ри - 23-ти епизод на сериала "Mariana de la noche" / "Тъмна орис" с бг субтитри:

# 145
Седмицата в ДиК завърши по-интересно /поне за мен / : Брук покани Бил  у дома , той отиде  , след доза  разговори и закачки  се засили към спалнята , но Брук му каза да изчака да се преоблече  .
После тя се появи в корсаж , обшит с много  банктноти smile3556 , Бил  изцвърча от кеф – двете ми най-любими неща …, имаше и статуетка на кон , изобщо кичът беше пълен . Двамата се гушнаха  Heart Eyes
Кейти от скука  и от много пари  е измислила перфектен план да  трови Куин , тя  я изнудва  да започне работа във ФК и да ги дебне непрекъснато  Naughty .
Гламавият Ерик няма нищо против , Ридж се опитва да сумти и да измисли нещо , но Кейти ги рекетира ,че ще каже всичко на Ерик …..Май скоро ще видим старата Куин  afwitch ….
В някакво промо Ридж пак се опитва да пробута пръстен на Брук  , дано да не му се получи .

# 146
  • Разпиляна във въображението
Благодаря.  bouquet

# 147
 Simple Smile Малко в аванс
Monday, April 24, 2017                  Episode #7571

Ridge attempts to heal his heartbreak by delving into replacing the designs stolen by Spectra Fashions.

Katie has a much different opinion than Quinn regarding a suitable position for her at Forrester Creations.

Tuesday, April 25, 2017                  #Episode #7572

Having been banished from Forrester Creations, Coco weighs her future career options.

Ridge and Steffy decide to exact revenge on Spectra Fashions by getting Lt. Baker involved.

Wednesday, April 26, 2017            #Episode #7573

Sally is caught off-guard by Coco’s response to her offer.

RJ is put on the spot when his family recruits him to complete an uncomfortable task.

Thursday, April 27, 2017                #Episode #7574

Although grateful for his reunion with Brooke, Bill would like to know why she ended her engagement to Ridge.

Coco is torn between her family and her first love after being asked to turn on one of them.

Friday, April 28, 2017                      #Episode #7575

Thomas begins to have second thoughts about supporting his family’s intent to prosecute Sally.

Sally learns the hard way the consequences of orchestrating the Forrester Creations’ designs heist.

# 148
Понеделник -ДиК
След погушкването Бил и Брук  правят планове за сватбата си .-естествено Монте Карло .
Лиъм и Уаят чакат Бил , който им е определил среща , за да говорят за небостъргача , който  той иска да строи , става въпрос и за откраднатите дизайни на ФК .
Кейти се отмъкна във ФК , притисна Куин за  назначаването и във фирмата , тя се опъна ,че имат много работа , но нахалницата влезе при Ерик и обяви ,че е готова да помага , с каквото може /значи-нищо/.
Бил отива при момчетата , те забелязват ,че пак си носи медалиона-меч , той им казва ,че Брук пък пак си носи пръстена .
Брук отивъ във ФК и си крие пръстена , вижда Кейти и я пита какво прави там , тя и отговаря ,че ще работи във ФК , Брук е  щастлива – ще се видим по-късно , отивам на работа . Ридж тръгва след нея .
Ерик  има  телефонен разговор и  ядосано съобщава , че мърлите са откраднали и бижутата  за ревюто .

Куин е а и казва, че Айви е в Австралия и няма начин да се появи с нова линия... има нужда от помощ.Ерик веднага реагира ,че Кейти може да и помогне , Куин казва " не“ ,... а Кейти казва, че звучи невероятно.... тя никога не е проектирала , но обича бижута. Куин се опитва да спре това ,но Кейти настоява, че е бързо се учи  и звучи очарователно. Ерик мисли, че е страхотна идея, но казва, че зависи от куин. Ерик е развълнуван и казва поздравления, той  тръгва, за да донесе дизайн от долния етаж.
Кейти се лигави , че това ще бъде много забавно. Куин казва, че Кейти може да направи всичко, което иска, освен да работи с нея по бижутата.
Ридж влиза след Брук , тя му казва ,че сега трябва да рисува , той се опитва да се извини , Брук му казва да спре и тогава …той забелязва пръстена .
Уайът и Лиъм поздравяват Бил , говорят ,че  сватбата ще е скоро .Уайът се шегува ,че го е нямало  половин ден работа… , а небостъргача …,Бил казва, че не му пука за небостъргача и после се обръща към макета на сградата и казва... не се притеснявай, красавецо ... някой ден ще те построя.
Ридж казва на Брук, че е била доста  бърза ,  знам, че си разочарована и наранена, но какво правиш?
Брук казва, че прави това, което би трябвало да направи преди много време. Ридж й казва да мисли за Ар Джей  и семейството им. Брук казва, че си мисли за него /Р.Дж./и иска той да я види най-накрая щастлива .
Ридж казва, че я обича и може да го направи, Брук му казва, че не може... никога не е бил в състояние да го направи. Ридж продължава да напъва ... не се жени за Бил, защото направих грешка... свали този пръстен и ми дай още един шанс.

Брук пита как да му даде още един шанс... мъж, когото видях да целува друга жена в деня преди сватбата ни... съпругата на баща ти,  пита дали знае колко болезнено е това,тя казва на Ридж, че това е той -  трябва да завладее жените... без значение колко неуместно е... забрави за обвързването и лоялността ти.
Брук казва , че и двамата са правили грешки и глупости , но ...  аз се промених, аз съм зряла и това не е животът, който искам за себе си... пълен с разбити сърца  и предателство. Ридж пак се напъва  ,че той не иска  такъв живот , Брук му отговаря ,че действията му показват друго и сега може да ходи да си вземе Куин….Ридж казва, че това няма да се случи,Брук отговаря , че не й пука какво ще се случи... вече не е мой проблем, ще се оженя за Бил, ще бъда г-жа  Спенсър, ти ме нарани за последен път, винаги ще има място за теб в сърцето ми, но не мога да ти позволя да го разбиваш повече.
Брук се разплаква и казва на Ридж, че са имали добри моменти ... момчето от Бевърли Хилс и момичето от долината, тя казва, че са имали този сън и видение и са искали семейство, щяхме да сме женени и щастливи до края на живота си... това просто не е възможно. Брук  си тръгва ,а Ридж казва.... Логан. Брук  казва, не и излиза.

Кейти продължава да издивателства над Куин , К. и казва ,че няма да понесе присъствието и  и да и диша във врата , Кейти отговаря , че ще намери начин да се справи с това... Ерик  ми предложи позиция и аз приех.
Куин не харесва това... не харесва да бъде  контролирана. Кейти  казва на Куин, че времената са се променили, сега си под контрол и знам на какво си способа ,  ще бъдеш вярна на този красив мъж, който те обича, който ти вярва...
Куин каза, че Кейти е тази, която заплашва да каже на Ерик , а гя е отговаря -  само ако ме принудиш, не искам да го правя.
Куин я гледа изцъклено  и после казва добре дошла на борда . Кейти казва, че не е било толкова трудно. Куин взима ножа  за отваряне на писма и го гледа, после връща писмото и се вглежда  в Кейти /Куин се завръща !/.

# 149
  • Разпиляна във въображението
Благодаря. Ще гледам епизода. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт