Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 9

• 84 963
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Благодаря ти  bouquet

# 181
Още нещата се въртят около терзанията на  клана Авант - ще има бебе или не ...
Ридж е уволнил Том и сега той се успокоява със Сали , докато на Ридж му премине вълната .
Младоженците  са се  забили на меден месец .

Week of May 29:

Monday May 29:

Saul wants a partnership with Sally.

Thomas gets another chance with his family.

Tuesday May 30:

Thomas tries to get Sally and Coco's relationship back on track.

Katie issues a threat to Quinn.

Wednesday May 31:

Thomas becomes the new boss at Spectra Fashions.

Ridge tries to reassure Quinn.

Thursday June 1:

Eric tries to intervene with Thomas.

Katie wonders what's happening at the Forrester mansion.

Friday June 2:

Word spreads of Thomas' new position.

Steffy and Sally square off.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 20:46 от Ели-фен

# 182
И в крайна сметка обявиха, че Каралайн ще се завръща в ДиК. Не съм сигурен как да възприемам това. Актрисата ми е приятна, но героинята ми стана доста противна покрай бозите с бащата, сина, брата и т.н. А и се притеснявам, че ще я върнат само колкото да развалят връзката на Томас и Сали. Не че не ми е ясно, че рано или късно ще се стигне дотам, но ми се искаше да ги погледам още малко преди да започнат сапуненостите. Mr. Green Поне е хубаво, че Сали завинаги ще си остане жената, която беше първо с Томас- това може да е добра основа на една дългогодишна любовна история. А и те двамата вече имат страшно много поддръжници, като чета коментарите на няколко места- сценаристите определено трябва да залагат много на тях и в бъдеще. И на Коко и Ар Джей също.

# 183
Том и Сали ми харесват , той ще откаже да се върне във ФК , въпреки че Стефка организира среща  за връщането му , Ерик и тя  му казаха ,че мястото му е при тях , но Ридж мръхтеше .
Том ще започне работа  в Спектра  за голямо неудоволствие на  роднините си и ще имаме   интересни  конкурентни ревюта .
Кейти  пак я хваща параноята , защото разбира ,че  беднякът Ридж се е нанесъл да живее в къщата за гости .
Тя започва да лази по нервите на Куин  /интересно  до кога ще и се разминава... Twisted Evil/.
Трагедията в лагера на Авант се задълбочава , не дават  надежда на Никол  да има бебе -имала добре функциониращи яйчници , но увредена матка /извинявам се за  леко  гадните подробности/ , явно бутат сериала към сурогатно майчинство / Саша ???/ .
Бил и Брук се връщат от  медения месец , интересно  до кога тя  ще  търпи  доста  гадния му характер  Thinking , но той , когато е около нея е различен .
Уаят щял да има  нова  връзка .

# 184
Понеделник , 29 май 2017 г.
Във ФК Ерик , Стефка и Ридж  водят разговор с Том , те го искат обратно във фирмата . Ридж естествено бръхти за връзката му със Сали , Том заявява, че го карат да избира между любов и семейство. И тримата уверяват Томас, че личният му живот е негов собствен бизнес и го умоляват да се върне и да помогне.

Мая и Рик  си пътуват за ревюто в Париж , престоят им се удължава , Мая се обажда  да чуе как е бебето , попада на Никол , която не е много словоохотлива и и казва ,че  трябва да се погрижи за Лизи , Мая казва на Рик , че изглежда, че Никол се опитва да я накара да се почувства виновна. Рик я успокоява.

В Спектра  текат някакви интриги – двамата мъже  , на които няма да запомня имената , нещо  не са очаровани от намесата на Том . По-късно Том пристига и казва на Сали, че Форестър искат да го върнат при тях , после продължава – инвестицията ми обаче остава тук , сега  вече съм партньор ….,  Сали е зашеметена , тя скача от радост  и си представя първото успешно модно шоу и се целуват .

След това в The Bold and the Beautiful: Куин получава заплаха от Кейти , която май пак  е с параноя…

Вторник – в Спектра Сали е превъзбудена и щастлива от идването на Том на борда , но тъгува за сестра си Коко , която още не и е простила.
Във ФК  усилено работят по новата колекция , Ерик казва ,че им липсва още един дизайнер , Ридж казва ,че Зенде помага , а и Том сигурно ще дотича до края на деня .
Ерик отива на някаква среща .
Великата проектантка Кейти е  създала някакво  комплектче  - обеци , колие и пръстен  и е много щастлива , опитва се да го покаже  на Куин , но тя я отрязва ,че би включила  само обеците . Кейти се разбеснява – комплектчето си вървяло  заедно , Куин не разбирала от стил и т.н. . Куин отговаря ,че сега са обърнати към по-младата аудитория и нейното комплектче е еснафско …  Кейти яхва метлата и  излиза .  Случайно отива точно в ресторанта , в който е Ерик и започва да се оплаква от Куин . Ерик пита има ли и нещо друго  , освен  критиките  в работата  , Кейти  си поема въздух и казва ,че ще му каже всичко ….

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 23:05 от Ели-фен

# 185
Сватбата на Брук и Бил
https://www.vbox7.com/play:7c98c5f2ba

Сряда - Кейти тъкмо си пое въздух  да  започне да топи и Ерик дръпна една реч  колко е щастлив ,че Куин иска да събере семейството и как я е поканила на работа в офиса , как  тя е още  млад дизайнер и нещата постепенно ще се получат и т.н.
 Куин отиде при Ридж в къщето за гости и започна  да се оплаква  как Кейти я тормози , рекетира и как я принуждава да приеме  експериментите  и за ревюто . Ридж се опита да я успокои , каза и ,че може  да даде самостоятелна линия на Кейти , за да си троши главата и да се укроти , Куин се разфуча ,че не може да приеме  боклуците , които тя предлага....,  после и двамата  декларираха ,че не е трябвало да допуснат това между тях да се случи ..., а после се награбиха и паднаха върху леглото  hahaha
През това време Кейти  обясняваше на Ерик ,че  иска да има до себе си  лоялен и почтен мъж /само дето не му каза - като теб  ooooh! /.
Кейти никога не ми е била приятна с нейната двулична "почтеност" . Защо  с милионите , които  отмъкна от Бил  не си започне собствен бизнес  като е толкова велика  и не си гледа детето  newsm78
Драмата на Никол се задълбочава , дали няма да изпуши и да отвлече бебето ?

# 186
Защо продължават да ни занимават с тази простотия с Ридж и Куин? Confused

А Никол точно към отвличане на бебето отива. Дано да не я изкарат луда задето най-накрая й се е появил майчинския инстинкт, това е нещо напълно нормално в такава ситуация. Мая е тази, която трябва да си вземе поука, след като толкова държеше сурогатната майка да е не достатъчно зряло момиче от семейството и да е толкова близо до детето, което си е биологично нейно.

# 187
Uh, oh! Just when you thought Quinn was the bad mama, it turns out Katie is also proving she’s more than Quinn’s match. But, at what cost?
Monday, June 5, 2017    Episode #7600
Katie anxiously awaits word on her proposed jewelry designs, Eric concurs with Quinn on why there is a concern.
Rick has a disconcerting interaction with a family member that he just can’t shake.

Tuesday, June 6, 2017    Episode #7601
Quinn gets a taste of her own medicine when she is on the other side of a serious threat.
The issue of parenting becomes an contentious topic within a dysfunctional family.

Wednesday, June 7, 2017  Episode #7602
Ivy makes an unsuccessful attempt to reason with an irrational Katie about the suspicions she has.

Quinn confides in Ridge her fears about returning to work.

Thursday, June 8, 2017  Episode #7603
The feud between Quinn and Katie reaches a new and dangerous level.
Carter’s timing of presenting Rick with a legal matter couldn’t come at a worse time.

Friday, June 9, 2017    Episode #7604
Thomas attempts to play mediator between a quarrelling Steffy and Sally over lunch.
Katie must respond to severe allegations by Quinn to the police.

Петък, 2 юни 2017 г
Стефи обвинява Том, че е обърнал им е гръб .
Ерик е поканил Кейти на вечеря , след като тя му се оплака ,че Куин я прренебрегва в работата .
По време на  вечерята Ерик е ентусиазиран  за събирането, докато Куин шепне в Ридж, че Кейти ги наблюдава. Ерик съобщава, че Томас ще работи в Spectra Fashions.
Ридж  протестира, докато Ерик твърди, че всичка си става законно.
Кейти наблюдава Куин, която е притеснена от случката  с Ридж на леглото в къщата за гости. Ерик обявява , че Ридж и Куин са решили да обмислят решението си за  шир-потребата  на Кейти /бижутата/.
Кейти се надига. Ерик се подчертава , че всички се намират под един покрив, преди да се качат горе. Кейти иска да говори с Куин на саме. Уайът разпитва  Ридж относно странното поведение на майка си. Ридж само мръхти .
Навън Кейти казва на Куин, че проектирането и осмисля живота  и й благодари за справедливия избор . Куин присвятква с очи ,  Кейти обещава да запази тайната и, докакто Куин стои настрана от Ридж.
По-късно Куин моли Ерик да е до нея  и да я приеме за всички грешки- "Аз наистина те обичам толкова много."  Тя не може да  си избие  от главата страстната целувка  с Ридж,  той прави същото в стаята си.
Във  "Forrester Creations" Steffy  разбира ,че Том окончателно е решил да работи  в Спектра ,  той и казва ,че много е изтърпял  и иска най-после да се докаже .
В офиса на Сали, бандата е ентусиазирана от новото партньорство.
Мъжете са скептични , те искат  да знаят какво ще стане, ако не се получи. Сали е готова да даде шанс на Том и добавя, че той убеди Коко да й прости.
По-късно Стефка пристига и  се изправи срещу Сали. Стефка е обичайно арогантна и обвинява Сали за  всички злини по света .
Следва в The Bold and the Beautiful: Рик е разстроен след  разговор  с някого от семейството си.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 21:40 от Ели-фен

# 188
Идната седмица най-накрая и старческият стоъгълник ще стане интересен. Mr. Green Кейти ще изтрещи и ще иска да убива Куин, дори ще насочи пистолет към нея (възможно е Куин да е насочила пистолета в самозащита, в трейлърът не се вижда кой го държи). Съчувствам й на Кейтито- Ерик толкова време не й схвана намеците и не скочи в леглото с нея, отново е засенчена от сестрите си, при които свалката с него се получи много по-бързо. Joy Как една Лоугънка да не откачи в такъв момент хаха! Joy

# 189
В промото дават как Кейти  дебне с телескоп ,  направо яхва метлата и прави  онази  /нейната/  физиономия на  бесен булдог  Shocked Close Twisted Evil
Куин май ще се оплаче от нея , защото  на една от снимките  тя е при полицая на сериала и нещо се оправдава пред Ерик .

# 190
Понеделник- Кейти нервно чака в офиса с Айви, докато Ерик гледа моделите и с Ридж и Куин, в друг офис. Кейти казва, че се надява да ги харесат, казва, че да работи във ФК за нея е шанс , от който тя се нуждае, че е имала тежка година и е загубила пътя си ,но сега тук  го е намерила... точно тук във ФК .
Ерик гледа скиците и не е щастлив, той казва на Куин, че разбира какви са притесненията й. Ридж казва, че може би с малко опит….., тя ще се оправи,но Ерик не е съгласен и казва, че кейти е повече за работа в офис , отколкото в дизайна, той казва, че всички знаят какво трябва да се направи.

Ридж пита дали Ерик  иска да уволни Кейти и Ерик казва, че не иска, но няма смисъл да я държим, само защото ни е приятелка. Куин казва, че Ерик е казал, че мястото й е в заседателната зала и може би ще намерят нещо. Ерик казва, че ако нещо се появи, тя ще бъде поканена , но те нямат нищо в момента. Ридж казва, че ще я задържат в бижута и ще й помогнат. Ерик казва, че няма смисъл и пита Куин дали има някакъв проблем. Куин казва не... няма проблем,казва, че на Кейти й е приятно да работи с тях, а Ерик казва, че Кейти е разумен човек и трябва да знае, че това не се получава. Ридж предлага да отиде с Куин ,но Ерик му казва не, той не иска Кейти да го чуе пред всички.

Проблеми с Мая-Никол и Рик ….Никол им държи сметка ,че не са я  поканили   да  се грижи за бебето , а са помолили Пам….
Ридж казва на ерик, че не смята, че е необходимо да уволни Кейти. Ерик казва, че не е редно да я държим в положение, в което не е , че Кейти трябва да бъде уважавана, а не да я съжаляват, тя иска да има власт и цел, трябва да я оставим да си отиде, за да може да го намери  призванието си .

Куин се връща в стаята и моли Айви да им даде няколко минути. Айви си тръгва, а Кейти пита какво мисли Ерик. Куин и казва, че Ерик е разгледал  бижутата и и  че няма да използват нито един от моделите. Тя казва на Кейти, че Ерик мисли, че може би нейното призвание не е в дизайна, че тя е повече за….,Кейти скача и казва, че Ерик ще промени позицията си ! Куин казва не... той те моли  да си отидеш.

Ридж мисли, че трябва да е там –при Куин и Кейти , ако има проблем. Ерик пита дали Ридж знае нещо, което той не знае. Кейти казва- уволнявате ме ... не мога да повярвам, че правиш това. Куин каза, че не е тя и Кейти казва, че... Ерик никога не би направил нещо подобно. Куин каза, че Ерик го прави, защото мисли, че Кейти ще разбере и ще намери нещо подходящо за себе си .
Кейти пита дали има нещо подходящо за нея във ФК , а Куин  казва – не сега. Кейти не може да повярва . Куин казва, че тя мисли, че Кейти трябва да се занимава с  числа и бюджети… Кейти казва  вече бясна -   мястото ми не е там , Куин Фулър... как смееш да ми нареждаш... да ме уволниш? Ти си тази, която не принадлежи на това място  …., как това се случва... хора като теб получават точно това, което искат... няма значение, че нараняваш хората, лъжеш, крадеш... винаги можеш да спечелиш!
Аз правя всичко по силите си, за да бъда добра и да играя по правилата и няма значение, защото губя! Губя всеки път. Трябва да си зъл и да извършиш престъпление след престъпление... без наказание и  ще бъдеш възнаграден  , можеш да живееш в къща с мъж, който те обича...
Куин се опитва да я успокои , че ще  се опита да направи нещо, Кейти казва- ще ми намериш някаква безсмислена работа, за да ме успокоиш, за да си държа устата затворена? Нали  си спомняш,че  знам,  малката ти мръсна тайна?  Куин казва, че ще и намери друга работа, може би тук във ФК, ще направи всичко, което може.
Кейти вече съвсем е изперкала , тя крещи на Куин и я блъска
-   ти ще си платиш за всичко , ще дойде този ден…
после та намира пистолета на Чарли , който Пам е зарязала там  и то взима , насочва то  към Куин.
Куин й казва да остави това. Кейти казва - победители и губещи - това е светът, в който живеем, където хора като мен са сами и хора като теб се прибират  у дома в красива къща, при  красив мъж, който я обича , нямаш си и на идея какво е да загубиш, може би трябва да променя това, може би трябва да го направя и да се отърва от теб веднъж завинаги. Кейти насочва  пистолета..., а Куин крещи ... не!

# 191
Кейтиту е ненормална  ooooh!

# 192
6 ЮНИ 2017 Г.

В офиса Кейти сваля пистолета и се подиграва на Куин – как е да зависиш от милостто на някой друг ? Влиза Ридж , Куин крещи  да вземе пистолета – тя се опита да ме убие …
Ридж взима оръжието и установява ,че не е заредено .Кейти и се подиграва ,че има много по-ефикасни начини да я нарани и излиза .
Куин се радва ,че  Ридж е там и я успокоява , Кейти се връща и ги вижда , не крие отвращението си .
В Париж Мая и  Рик се притесняват от  явно  неприязненото отношение на Никол , коментират ,че тази вечер Пам ще се грижи за бебето , а Никол и Зенде  могат да са заедно …
Малката Спектра и  лигльото на ФК също са учудени от промяната в Никол в отношението и към бебето /то  и е казало „мама” , а  големият Бонго я поощрява , че това е правилно …/.

Кейти крачи нервно у дома и гледа през телескоп –дебне Куин и Ридж  вместо да си гледа детето . Тя мърмори и сама си се нахъсва – трябва , трябва да то направя ….. ,тя дебне , за да хване Ридж и Куин . После  тя ги вижда заедно пред къщата- "Лъжци! Господи, колко ви  мразя!

Следва в The Bold and the Beautiful:Куин признава, че се страхува.

# 193
Тотално куку! Shocked
Поне сериалът най-накрая живна доста- не помня откога не е било толкова интересно, колкото в последните седмици и месеци. Този път поне ще си заслужи номинацията за Еми, където попринцип просто номинират четирите останали сапунки. Laughing А Хедър Том според мен отново я гласят за Главна женска роля.

Не знам дали някой тук все още гледа General Hospital, но няма как да не спомена колко се накефих, когато във вчерашния епизод се чудиха къде може Валантайн да е отвел момиченцето, и Нина беше сигурна, че е отишъл в 'България, която винаги е искал да посети'. Вече и в най-старата американска сапунка ни има.Peace

# 194
Хаха, супер!

Общи условия

Активация на акаунт