Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 9

• 84 446
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
За провалените сватби не мога да кажа, твърде много са, но ето списъка с браковете (не че и те не са много хаха Grinning):
Ридж - 8
Ерик - 2
Торн - 1
Ник - 1
Бил - 1
Грант - 1
Уип - 1
Общо: 15 Grinning
И въпреки това е на върха на щастието като облече булчинската рокля и се запъти към олтара...

Между другото, все още ми се струва, че е възможно шокъра на сватбата този път да е нещо наистина интересно, а не преувеличена глупост в стил ДиК. Дори и да не е това с падането на портрета върху Брук, ще е нещо друго. Има и спойлер, че лице от миналото ще се завръща като за сватбата... и тъй като тя сватбата вече започна, значи това лице няма да е официален гост.
Теориите ми за комбинация между старо лице+шокър са няколко:
-Тейлър се завръща и казва на Ридж, че някой от милионите им предишни бракове още е валиден и съответно брака му с Брук не е. Grinning
-Оригиналната Каралайн се завръща и излиза, че милиардите бракове на Ридж с всички жени, включително и Брук, са били невалидни. Grinning
-Ник се завръща с общото дете на Брук и Тейлър и съответно казва на Брук, че техният брак още е валиден.
-Стефани се завръща (малко вероятно, тъй като актрисата си е щастлива със семейството си дори и без да участва в тази боза).
-Детето на Бриджит се появява като тийнейджър и казва на Брук 'бабо'... и волната й младост приключва. Grinning
Последното в кръга на шегата, но предните няколко са си възможни. И все пак, очаквам ДиК пак да разочароват хората с очаквания, в техен стил си е.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 12:39 от SG7

# 601
  • Разпиляна във въображението
Гледам, че
Скрит текст:
Дона
се е появила.

# 602
Гледам, че
Скрит текст:
Дона
се е появила.
Тя се появи и на предния празник. Но няма да се изненадам това да е критерият на ДиК за 'голямо' завръщане. Sleeping Остава обаче шокърът, мен лично за момента нищо не ме е шокирало освен това, че Брук и Ридж си вярват колко са прекрасни и че бракът им ще оцелее дълго. Grinning

# 603
Ама я си представи, че поиска да остане и да привлече отново Ерик?

# 604
Ама я си представи, че поиска да остане и да привлече отново Ерик?
То мисля, че се говореше, че е възможно тя да има централна роля отново, но това не знам как се вписва с 'wedding shocker'. Иначе за мен е напълно излишно Ерик отново да го правят Меден мечок. То е ясно че дори и в дълбока старост е привлекателен заради красотата и добротата си (в банковата сметка Grinning), но ми се струва излишно да го разделят с Куин след като нито изневярата й, нито Шийла успяха да го направят.
И като споменах Шийла... не мога да повярвам, че ДиК успяха да съсипят дори нейния персонаж. Най-големият им и опасен злодей вече е симпатична лелка-сервитьорка в ресторанта на сериала.

# 605
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
да се включа и аз Simple Smile ето една снимка от шокъра 
вижда се, че Дона е там, така, че не е тя. Говори се, че тя ще се събере с бившия си - адвоката на Бил. Тоест може те да се появят неканени. Говори се също, че ще излезе история с Хоуп от нейното пребиваване в Милано, та може и това да е. Иначе, има доста препратки последните години към Стефани - портрета, ходенето до гроба й от Ридж и Брук, кръщаването на сина на Ридж - Дъглас, на нейната фамилия. Не вярвам да се върне тя, но може да е нещо свързано с нея.

# 606
Четвъртък, 8 февруари 2018 г. Уайът посещава Лиъм, Ерик говори от името на Стефани и Бет, а Брук и Ридж си дават лични
 Брук и Ридж имат своя единадесети сватбен ден

В имението на Форестър Картър започва сватбената церемония на Ридж и Брук, като казва ,че днес ще празнуват толкова силна любов, която  може да събере цялото семейство заедно. Картър се шегува ,че едва ли има някой , който да възрази срещу това…. Кейти  рецитира прочувствен пасаж за любовта .Тя казва на Брук: "Много те обичам" и те се прегръщат. Мая и Рик четат заедно пасажи от "Науката на любовта". Картър продължава с церемонията и казва, че всяка трудност може да бъде преодоляна с вяра и прошка. Ерик е съгласен, че Ридж и Брук са доказали това и изразява гордостта си. Той им благодари, че са включили и  Стефани и чете един от любимите и пасажи, преди да каже на Ридж и Брук, че Стефани и Бет щяха да се гордеят днес.
Картър призовава „младоженците”  да споделят личните си обети. Брук си спомня, че Ридж е откраднал сърцето и още в първия миг, когато са се срещали . Ridge разказва разни неща и  колко много обича Брук. Тя е спасила сърцето му и е неговата светлина, звездата му; която го води в къщи, когато се изгуби : "Благодаря ти, че ми позволи да открадна сърцето ти, обещавам, че ще се грижа за него до края на живота си."
Разменят си пръстените и Картър ги обявява за съпруг и съпруга : "Сега може да целунеш булката!"

Лиам отваря  вратата на хотелската си стая - това е Уаят, който казва: "Е, това отговаря на моя въпрос." Той пита Лиъм защо не е отишъл  на сватбата. Лиам казва, че това за него е прекалено много. Уайът разбира и не мисли, че брат му трябва да е сам точно сега. Лиъм размишлява, че той е обичал Стефка толкова дълго, че не си спомня какъв е животът без нея .
Лиъм казва ,че не е отишъл на сватбата , защото е щял да даде излишни надежди на Стефка . Уаят го успокоява, че все още е добър човек - той просто прави това, което трябва да направи за себе си. Той уверява брат си, че не трябва да премине през това сам.
Следва :Мая и Картър споделят близък миг.
В този епизод нямаше нищо шокиращо .

https://www.youtube.com/watch?v=i5kxS2PwUjM

Малко в аванс :
Friday February 9:
Liam offers his brother advice regarding Katie.
Katie bonds with Thorne, and Maya shares a moment with Carter.

Wyatt's feelings are hurt by Katie's choice.
Liam urges Wyatt not to mess up what he has with Katie.
Ridge and Brooke hang Stephanie's portrait for their wedding day.
Carter performs the wedding ceremony.
Steffy insists on knowing Hope's plans where Liam's concerned.
Katie and Wyatt's relationship hits a roadblock.

Everyone will have an issue with Bill, who goes from bad to worse.
Liam is faced with finding forgiveness for Steffy or becoming hardened like his father.
Steffy, Hope, and Sally are all in the running for Liam's affections.
Thorne's connection with Katie affects her relationship with Wyatt.
Carter will become a factor in Rick and Maya's relationship.
Rick and Maya heat up the steam room.
Ridge and Brooke have sexy time.
Hope comforts Liam.
Liam receives a sweet present from Steffy.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 22:37 от Ели-фен

# 607
Шокиращото е било, че е нямало нищо шокиращо.

# 608
Шокиращото било, че портрета на Стефани ще проговори на Брук Wink
ето и нещо забавно от официалните снимки на CBS за сватбата

Мая е по домашни чехлички Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 09:44 от marquise de kukundrel

# 609
Шокиращото било, че портрета на Стефани ще проговори на Брук Wink
ето и нещо забавно от официалните снимки на CBS за сватбата

Мая е по домашни чехлички Simple Smile

Grinning
Рик и Мая уж ще ги размърдват по време на сватбата, защото тя щяла да си има 'момент' с Картър. Да видим...Rolling Eyes

Иначе и аз четох, че явно портрета на Стефани ще проговори на Брук, с реална епизодична поява на Сюзън Фланъри. Това ми беше минало наум, но не очаквах ДиК да са толкова не-зациклили, че да направят свръхестествено нещо. Grinning Добрият въпрос обаче е... защо ще дава подкрепа на Брук послучай 86876885-тата й сватба, като може да даде подкрепа на внучка си Стефи в един от най-трудните периоди в живота й досега? Сценаристите изкарват връзката помежду им прекалено велика, та те са се ненавиждали през 99% от времето, да не говорим че според мен Брук се чувства като победител над Стефани- пролича си и от погледа, който метна на портрета като започна сватбата. Grinning

# 610
Може пък Брук и баба Стефка да си контактуват на друго ниво и да са си по-близки .
Малката Стефка не е отворена към никого , интересува я само собствения и задник /в случая с Бил и около задника/ . В този сериал не я дават  толкова близка с баба и .

Петък 9 февруари 2018:
В имението Forrester сватбеното тържество на Ридж и Брук започва . Brooke споделя прегръдка с Хоуп и Ридж пита Steffy как се чувства , и двамата съжаляват, че Лиъм не е дошъл.
 Ерик призовава всички да вземат чаши и след това да вдигнат  тост за младоженците.
Брук и Ридж танцуват , Дона улавя букета, сватбената двойка разрязва тортата и Торн държи реч - благодари на Ридж, че го е поканил  да му е кум . Той казва ,че  Брук е великолепна ...и  той им пожелава всичко най-хубаво . Ридж прегръща брат си , следват аплодисменти ,Торн и Кейти излизат навън. Те говорят отново за тайнственото гадже . Кейти смята, че има чувства към този човек , но не е сигурна ,че е взаимно .
В хотела Лиъм пита Уаят за любовния му живот и отбелязва , че всеки следобед около 14:00 часа изчезва някъде . Уаят се смее и се опитва да отрече .
Liam  се чуди защо е толкова загадъчен за това. Уаят решава да признае , че е Кейти. Лиам пита :"Кейти кой?", после възкликва : "Кейти Лоуган ?!" Те обсъждат ,че Бил не знае .
След това той казва , че е казал нещо на Кейти - че не иска ангажименти . Лиам отбелязва , че това означава, че може да се виждат с  други хора и  предупреждава брат си да не сбърка . Уаят решава да отиде  веднага и да я изненада. Той излиза, оставяйки Лиъм , продължава да се чуди : „ Кейти?”
В къщата на Кейти Уаят пали свещи за романтична вечер-изненада. В един момент той поглежда през телескопа към имението на Форестър и вижда Торн да целува Кейти.

В имението на Форестър всички се подготвят за прочувствените речи . Брук вдига поглед към портрета на Стефани и казва, че си е помислила, че след всичко, което са преживели, беше добра идея да бъде там. В един момент портретът от стената и проговаря :
"Здравей!” Брук не е сигурна, че е тя. Стефани продължава : "сладката ми малка уличница от долината". Тя я съветва да не излиза от правия път . Брук се разплаква, Ридж се приближава към нея и казва :”все едно майка е в стаята” . Брук се усмихва: "Тя е тук."
Следва :Уаят прави смело предложение на Кейти.

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 21:55 от Ели-фен

# 611
Е добре... ДиК все пак успяха да ме разчувстват с няколкото секунди със Стефани. Не е истина, че този изключително тъп сериал може да се промени толкова само като гласа на тази жена отново прозвучи в него. Но все още смятам, че е нелепо да говори на Брук, а не на някой от наследниците си или дори на Ерик. Но да се надяваме, че поне този път Брук ще успее да се стабилизира след нейната благословия.
Епизодите със сватбата много ме разсмяха, но и ми се сториха едва ли не като последни за сериала. Най-добре щеше да е Бел и сценаристите му да престанат да мъчат себе си и зрителите и да спрат тук, но... явно няма. Аз все пак чувствам това като добър финал и затова спирам да гледам. Все пак ще хвърлям по едно око на резюметата, за да видя дали Брук ще изпълни молбата на Стефани да не позволява на Ерик да я сваля от заслуженото й място в имението Форестър. Grinning

# 612
Е добре... ДиК все пак успяха да ме разчувстват с няколкото секунди със Стефани. Не е истина, че този изключително тъп сериал може да се промени толкова само като гласа на тази жена отново прозвучи в него. Но все още смятам, че е нелепо да говори на Брук, а не на някой от наследниците си или дори на Ерик. Но да се надяваме, че поне този път Брук ще успее да се стабилизира след нейната благословия.
Епизодите със сватбата много ме разсмяха, но и ми се сториха едва ли не като последни за сериала. Най-добре щеше да е Бел и сценаристите му да престанат да мъчат себе си и зрителите и да спрат тук, но... явно няма. Аз все пак чувствам това като добър финал и затова спирам да гледам. Все пак ще хвърлям по едно око на резюметата, за да видя дали Брук ще изпълни молбата на Стефани да не позволява на Ерик да я сваля от заслуженото й място в имението Форестър. Grinning
абсолютно те подкрепям, крайно време е да спрат и да не подновят договора с Бел за сериала и без това той последния е за сезон 2017-2018, тоест скоро трябва да има инфо дали ще има нов сезон.
Наистина си звучеше като хепи енд!

# 613
Ако сватбата е прощален епизод с Брук/SG7 беше написал ,че тя заминавала за Австралия/  , аз не съм сигурна ,че ще ми е интересно  даже  само да чета статиите за  сериала  newsm78
Нещо си само с Пам ,Чарли , Кейти ,Стефка и новата Хоуп с масивната челюст,  не ми се гледа .

# 614
Все още няма да се прощаваме с Брук, защото в трейлърът за следващите епизоди я има как изненадва Ридж с палаво бельо. Grinning Като се замисля, това би бил по-подходящ край за нея, отколкото да се прави на променена, каквато знаем, че не е. Grinning
Но и Ридж ще заминава за Австралия, за да снимат филм с актрисата, която играе Ана от GH, това мисля че беше постнато тук преди време. Така че и двамата може да не се мяркат за известно време в ДиК, но въпросът е дали ККЛ ще се върне после или този път Брук ще е зарязала Ридж заради няколко SMS-а. Grinning
Аз все пак се надявам тя да се нанася в Австралия само временно, за периода докато снимат там. Колкото и тъп да е станал ДиК, ако си позволят да изпуснат и тази легенда... наистина вече няма да има смисъл да се гледа, то не че сега има хаха. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт