Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 9

• 84 968
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Нямам търпение.

# 436
Новата Хоуп - Annika Noelle

Харесва ми, хубава е. Дори прилича на Ким.

newsm03 newsm10 newsm51 Много красиво момиченце , направо грее и ми харесва повече от Ким  newsm78

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 12:48 от Ели-фен

# 437
Има хубаво излъчване. Сега ако се прибере и с бебчо  Heart Eyes

# 438
Има хубаво излъчване. Сега ако се прибере и с бебчо  Heart Eyes
Това би било неочаквано и размърдващо сюжета, но не виждам как е възможно. Тя загуби бебето от Уайът и това беше причината да замине. Не е била нито с него, нито с Лиъм след инцидента.
Актрисата иначе е много хубава и с по-тъмна коса, каквато като гледам е основната й визия, но като за Хоуп явно ще я изрусяват.  Mr. Green

Като гледам завръщането на Торн няма да е в кой знае каква полза за сериала щом ще го набутват в изтъркания сюжет да е мъж на Брук, но дано поне Хоуп да донесе някаква полза. Не че за нея има кой знае какъв избор, де- ясно е, че пак Лиъм и Уайът ще са опциите.  Mr. Green Да вземат да я хванат с градинарчето на Ерик и Куин, много секси ще са заедно. Mr. Green

# 439
Може да се представи, че не го е загубила. Тя онази Куин постоянно беше след нея и е искала да се защити  Whistling

Уаят ще хукне след Хоуп. Кейти ще е нещастна и е време да мине и през Торн  Laughing

# 440
Кейти и Торн не се ли бяха награбвали вече? Mr. Green Или това бяха Торн и Дона? Този сериал колкото повече го гледаш, толкова повече се объркваш кой с кого е бил. Joy
За Хоуп е ясно, че Лиъм е голямата й любов и със сигурност ще скочи към него по някое време, колкото и до ден днешен да не съм доволен, че заряза Оливър заради него. Но пък поне Лиъм в нейно отсъствие взе да ми става по-симпатичен, да видим дали сега няма пак да го направят блеещо теле, което да се наслаждава докато жените се карат за него. Mr. Green Интересно е и на чия женска страна ще съм сега, когато вече не само Хоуп ми е антипатична, а и Стефи.

Жалко, че тук не гледате GH. Направо ми е смешно като погледна какви изтъркани сапунени глупости коментираме за отново баналния ДиК, докато в много по-добрия сериал въпросите в момента са от сорта на "Кой от двамата Джейсъни е истинският?", "Кой и как е направил така, че да имат едни и същи спомени?", "С кого ще остане Сам ако съпругът й се окаже Дрю- с него и дъщеря им или с Джейсън и сина им?"... И още, и още... Mr. Green

# 441
Никога не съм гледала сериала и изобщо не съм запозната с него  Sad

Добре, че Хоуп помогна на Лиъм иначе Бил през крив макарон  Whistling  Той винаги ми е бил по-към нежната Хоуп като равнопоставен, отколкото към Стефи, която намирам за груба и нахална и държаща под чехъл.

# 442
Никога не съм гледала сериала и изобщо не съм запозната с него  Sad

Добре, че Хоуп помогна на Лиъм иначе Бил през крив макарон  Whistling  Той винаги ми е бил по-към нежната Хоуп като равнопоставен, отколкото към Стефи, която намирам за груба и нахална и държаща под чехъл.
GH е жесток сериал, който може да бъде супер зарибявка като се поопознае. Може да се каже, че е сапунена смесица между ДиК, Спешно отделение и Кръстникът. В Dailymotion качват епизодите с добро качество.

За разкритието чий син е Лиъм не беше ли малко по-различно- той си мислеше, че е Ридж, но после се оказа, че може да са и Торн или Бил, защото и двамата бяха спали с майка му? И аз имам спомен, че Хоуп участваше в този сюжет и го подпомогна, но не помня точно как.
Мен Хоуп точно тогава взе да ме дразни, преди това ѝ се радвах много. Но ми заприлича на типична Лоугънка като не забелязваше бедния компютърен инжинер на компанията докато не се оказа, че е наследник на богат род. Още при появата на този потенциал веднага заряза сдобряването си с Оливър, на който беше дала надежди и отскочи към първородния наследник Спенсър. Grinning
Стефи пък взе да си пада по него по съвсем различна причина- че в него виждаше човека, който ѝ спаси живота. По-добра двойка бяха докато тя обичаше и преследваше само него, след това като тръгна да скача на брат му и баща му... и тази идея се разводни, типично за ДиК.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 18:22 от SG7

# 443
Вчера са повтаряли мазния епизод със софрата и  как всеки казва на съседа си за какво му е благодарен /освен когато не го мрази/ .
Днес щяло да има спортно мероприятие , така че почивка до понеделник .

# 444
Понеделник :
След вечерята с благодарностите  Ерик седи с Брук и Ридж и им благодари за това ,че са приели Куин в семейството. Той би искал да види как и те двамата са толкова щастливи, колкото са и те с Куин . Ридж казва, че с удоволствие ще прекара остатъка от дните си с Брук .
Точно тогава Торн (в ролята е Инго Радемахер) влиза през вратата. Брук го прегръща  ентусиазирано, Ридж  мръхти -  добре дошъл у дома , „малък братко ".
Торн казва на Брук, че изглежда красива както винаги. Ерик е щастлив и  прегръща Торн , Ридж гледа тъпо . Торн казва , че е уморен, а Ридж отбелязва ,че идването му е малко внезапно. Торн не е съгласен и казва – върнах се  у дома. Той обаче не иска да притеснява  Ерик и Куин и не е сигурен къде ще остане.
Разговорът се обръща  към любовния живот на Брук. Тя казва ,че се развежда с Бил, но оспорва твърдението на Ридж, че са "отново заедно " с  него . Торн изглежда развеселен . Торн иска да знае къде стоят той и Ридж. Ридж твърди, че винаги е добре дошъл. Торн му казва  да остави обръщението  "малък" брат; защото това е снизходително и напомня за  „кафявата“ му кръв /за това ,че са полу-братя/. Ридж го предупреждава ,че това е  лоша посока на разговора и е лоша идея.
Steffy си спомня, че е била в истерия след секса с Бил. Лиам се чуди какво се е случило с нея.  Лиам казва на Стефка  да го придружи в Спенсър, тъй като това е ново начало за семейството им. Ст. се съпротивлява, но той казва ,че наистина се нуждае от нея.
В Спенсър Бил се прави на изненадан от новината , че  Лиъм е възобновил  сватбените си обети и е щастлив да се помирят , същевременно той си спомня за секса със Стефка .
Уайът влиза, той се чувсва  изолиран от семейните проблеми и новите отношения .
Бил и Ст. се чувстват  неудобно, когато Лиъм говори за семейството, което е на  първо място . Уайът споменава небостъргача. Бил казва ,че се ангажира със "Скай", но Спектрите ще започнат  да работят на ново място. Уайът си мисли, че е в паралелна вселена. Лиам продължава с благодарствените речи .
Следва : Лиам още не знае за тайната на Стефка и Бил.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 22:31 от Ели-фен

# 445
Дори и аз се изненадвам от себе си, но новият Торн ми харесва с Брук. Още от първите сцени актьорите имат химията, която ККЛ така и не разви с настоящия Ридж. Само героят да не беше Торн... Изключително тъпо и предвидимо решение на сценаристите е да го върнат и най-накрая да го направят отново централен, за да може 20 години по-късно изведнъж да се сети, че още обича Брук. Трябваше да е нов герой, с нея щяха да си паснат идеално.

# 446
Вторник, 28 ноември 2017 г .: /много  разговори , които  повтарят  стари теми/:
Най коментираното /от зрителите/  от епизода е прическата на Брук , тя определено изглежда освежена и подмладена . Торн също и прави комплименти , тя се смее, че не е нужно да се подмазва , той може да остане там, колкото му харесва. Брук го пита за напрежението между него и Ридж. Торн коментира, че е било забавно, когато Ридж го наричал  "малък братко”, когато са били деца, но не вече е дразнещо... Той признава, че отношението на Ридж е една от причините, поради които той е останал настрана. Брук признава, че Ридж може да е груб на повърхността си , но това е част от нещата, които го правят неустоим. Торн се надява, че Ридж  я цени. Той пита защо Брук е прекратил брачните си планове в Австралия и бързо прави заключение , че Ридж я е измамил. Торн съжалява. Брук му благодари; казва му че е добре ,че се е върнал ./С две думи  имаме нов Торн , който е нахъсан да се противопостави на Ридж/ .
Във  "Forrester Creations" Куин си говори с  Ридж, отбелязва ,че това е наистина хубава почивка, особено след като Шийла не я е сринала. Ридж пък говори за това, че заедно с Брук отново обединяват семейството си. Разговорът тръгва към завръщането  на Торн. Куин се чуди дали Ридж не е леко разочарован от това , че брат му се е върнал. Ридж я уверява, че не се тревожи за малкия си брат. Връщайки се обратно към Брук, той казва, че имат шанс и нищо и никой няма да им попречи.

Още: B & B хвърля Annika Noelle като Hope Logan

Пам се среща с Шийла , тя се стряска , когато я вижда в "Ил Джардино", след това пита дали Ерик знае, че все още е в града. Шийла я уверява, че няма да притеснява Ерик или някой друг.
Шийла подчертава, че все още има опасения, че Куин може да бъде лоялната съпруга, която заслужава Ерик.
Пам решава да ходи  на гроба на Стефани, а Шийла предлага да отиде с нея. Шийла се шегува , че имат много общи неща – напомня и за случката , когато Пам докара на  Дона на Голямата мечка.

В кабинета на Бил, той и Стефка си разменят напрегнати  погледи , когато Лиъм разказва на Уайът колко се радва, че ще се помири с баща си - и той го дължи на жена си. Бил е нетипично мазен и сговорчив , казва , че не е виновна Лиъм, че той е направил неща, които никога не би трябвало да прави един бащата на сина си. Той обещава, че никога повече няма да бъде същия  човек.
Уайът е изненадан от помирението им , но се надява, че те  ще се придържат към него  .
Лиам отново превъзнася Стефка и казва , че всички ще продължат и ще се съсредоточат върху бъдещето.
По-късно Уайът и Лиам обсъждат плановете за строеж, когато Уайът изразява съмнението си  за внезапната прошка на Бил и Лиъм - той мисли, че се случва нещо повече. Начинът, по който Бил действа, го кара да мисли, че нещо друго се случва.
Все още в кабинета на Бил, Стефка му казва, че не вярва в това помирение , Бил се съгласява, че оставят Лиъм да живее с тяхната измама , но пък тя  е красива… Той изказва опасенията си , че Уайът е подозрителен. Steffy се паникьосва …., Бил твърди, че Лиам никога не може да разбере, че това ще го убие , обещава и ,че никой никога няма да разбере.

Следва:Шийла  се извинява…

# 447
Благодаря  bouquet

Трябва да проверя дали все още качват сериите от ДиК в Бокса Thinking

# 448
Благодаря  bouquet

Трябва да проверя дали все още качват сериите от ДиК в Бокса Thinking
Там качват с уникално качество, но с огромно закъснение. В Dailymotion е най-добре, там ги качват със задоволително качество още в минутата, в която са били излъчени в САЩ. Това важи за всички американски сапунки, между другото, а и за някои други. Но съм забелязал, че клипчетата ги има само по няколко дена или най-много седмици, после явно ги трият.

На Брук иначе наистина много й отива новата прическа, забравих да спомена. Освежава външния й вид, изглежда под 50, което за мъжемелачка като нея е добре. Grinning

# 449
С моето темпо на гледане предпочитам да ги има на линия дъъъълго време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт