Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 8 тема

• 52 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Моята е Франция. Аз имам 4 планети в 4 дом и нямам никакво, ама никакво желание да емигрирам.

# 571
Mirkasc много пъти съм имала усещането, че не принадлежа на мястото, обстановката, ситуацията, в която съм. Да, обаче, астрологията ми е давала отговори защо съм именно в това място, в такава ситуация,  страна или реалност.
Скандинавия,  особено Швеция беше голяма моя тръпка. Проработих я. Смея да вярвам.
Пожелавам ти да намериш отговора -защо така се чувстваш и най - главното - да ти се даде шанс да се почувстваш на мястото си.
И моят Северен възел е в Козирог. Прави и квадратура с Плутон и Меркурий. Опозиция със Сатурн. Дерзая....с вяра, че се справям. При все засечките, изпитанията и трудностите.

Magi, моля те, напиши колко градуса е опозицията марс нептун. Какво разбираш под широка опозиция?

Fiesta, чудесни пожелания! Simple Smile Благодаря, да ти се връщат стократно!
И на мен Луната ми влияе силно, управител на Съдбата ми е. И си пожелавам да се науча, веднъж завинаги....аспектите й са ми огромно предизвикателство. Желание имам, ама сили, мъдрост и воля......си прося от Бога.

# 572

Катерица И моят Северен възел прави квадратура с Плутон и опозиция със Сатурн.  Аз си го тълкувам, че трябва тотално да трансформирам себеоценката си, да стана по самоуверена и да комуникирам повече с близките си хора (Северен възел в 3 дом), но ми е много трудно - Слънцето ми е в 12 дом в съвпад с Плутон. Явно това ще са моите уроци на Земята.
Аз имам и Йод с връх Южен възел. Основата ми е във 2-ри дом в Скорпион (Луна съвпад Нептун) и 4-дом в Козирог (Юпитер). Усещам обаче, че нещо неочаквано ще ми отключи Йода, не нещо което съм постигнала сама. Има ли и други хора с Йод в групата и как го усещат.
Аз малко хаотично се движа в познанията си по астрология, но много въздух имам в картата. Земя имам само от един ретрограден Марс в Телец, който хич не ми помага, но пък реши ли за помага, мога да не спя за да изпипам нещата до последния детайл.

Честит празник на патерица на всички именници  bouquet   

# 573
Mirkasc, да, аз има Йод. В 10 дом, на върха му е Луната ми. И моят  Марс е в Телец.  И Слънцето ми е в широк съвпад с Плутон :-  ) Действието му ми е закодирано от ранното ми детство, нещо , което сама си го открих и осъзнах, никой астролог, до сега , уви не ми го е разяснявал. А се оказа толкова основополагащо. Особено във връзката ми с баща /партньорства, съпруг. Явно човек сам трябва да си помага. Поне за мен така се оказва.При теб бащата със сигурност ти е дал болка /разочарование /проблем, нали?
И аз имам да се уча на сила на Духа, на самоувереност.  Hug

# 574
Извинявам се за нахлуването в темата и глупавия ми въпрос, но все още съм начинаеща...  Като един свръхчувствителен, вглъбен и глупав рак, както и благодарение на това, че при мен Меркурий е в Рак, чувствата и емоциите ми влияят и на начина ми на мислене (в момента съм нещастна и мисля негативно за всичко  Mr. Green) Та въпросът ми е какво в картата ми трябва да погледна, за да разбера дали мога да очаквам възобновяване на контакт с важен за мен човек? Много благодаря

# 575
  • в 1001-та нощ
За любовна връзка ли става въпрос? Какви са Ви взаимоотношенията?

# 576
Та въпросът ми е какво в картата ми трябва да погледна, за да разбера дали мога да очаквам възобновяване на контакт с важен за мен човек?

– прогностика
– синастрия
– партньорска карта

И все пак имай предвид, че астрологията не е всесилна и някои неща не може да предскаже със сигурност. Това важи за твоя и за неговия избор. А и по принцип колкото е по-осъзнат човек, толкова по-трудно могат да бъдат прогнозирани неговите избори. Прогнозира се астрологичното "време" – тенденциозно кога и какви енергии ни влияят, кои сфери от живота могат да бъдат засегнати. А едни прекратени отношения дали ще бъдат възобновени – това вече зависи от редица фактори.

# 577
Да, но специфичното е, че през цялата връзка имаше моменти на раздяла и възобновяване на отношенията. Искам да разбера дали това е поредният такъв. Мога ли да приложа снимки на неговата и моята карта, за да получа мненията Ви?

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 18:36 от welcometoheaven

# 578
Здравейте,

Предстои ми планиране на поредна АТР процедура. Моля за съвет кога е подходящо според моя хороскоп. Родена съм на 22.04.1975 в 18:40 /18:42/.

# 579
Извинявам се за нахлуването в темата и глупавия ми въпрос, но все още съм начинаеща...  Като един свръхчувствителен, вглъбен и глупав рак, както и благодарение на това, че при мен Меркурий е в Рак, чувствата и емоциите ми влияят и на начина ми на мислене (в момента съм нещастна и мисля негативно за всичко  Mr. Green) Та въпросът ми е какво в картата ми трябва да погледна, за да разбера дали мога да очаквам възобновяване на контакт с важен за мен човек? Много благодаря
Задай хорарен въпрос.

# 580
Моля за мнение,  коректно ли е да се каже /тълкува, че  когато даден напрегнат аспект (квадратура например)  е разходящ,  усилията и положеният труд, провокирани от него, ще бъдат "увенчани " с крах и загуби. А при същия напрегнат аспект, но сходящ , същите тези усилия, при все загубата на енергия, сили, ресурси, все пак ще доведе до постижение, успех, градеж....

# 581
# 582
Не съм чувала за такава трактовка. Но по принцип сходящите аспекти се считат за по-силни.
Ако се разглежда в хорарна карта, разходящите говорят за минали събития или обстоятелства.

# 583
Бях го чела някъде, затова, по спомени питам. Да се филтрира инфо  е голямо майсторство Simple Smile
Благодаря ви много за отговорите, *Magi* и Sotis Hug

# 584
Да се филтрира инфо  е голямо майсторство Simple Smile

И е повече от необходимост вече, в нета и по книгите има много разнопосочна информация. И всеки допълва с някакви свои прозрения, размисли, концепции... Понякога има попадения, друг път се подава изопачена информация. От прекалено много философстване на теория. Според мен с повече практика и наблюдения се избистрят доста моменти.

Общи условия

Активация на акаунт