Мъж Скорпион - 3

• 79 484
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Всички, родени в началото на знака притежават доста повече от характерните му черти. Луната в рак, слънце в скорпион и Марс в козирог дават подсилен стремеж към намиране на брачен партньор, грижа за другия (финансова и емоционална), вярност и лоялност към семейството. Вероятно първо човека иска да има стабилна работа, собствено жилище и емоционална сигурност, преди да встъпи в брак. Ако вече я притежава - желанието идва бързо и импулсивно.

# 91
  • Варна
И моят е октомврийски и не е отмъстителен.Случва се да се ядоса, но от двама ни той е по-уравновесен и спокоен.Някак си умее да се владее като цяло.Обаче понякога, ако нещо истински го вбеси / което е рядко/, буквално сменя цвета на лицето.

# 92
И моят е октомврийски и не е отмъстителен.Случва се да се ядоса, но от двама ни той е по-уравновесен и спокоен.Някак си умее да се владее като цяло.Обаче понякога, ако нещо истински го вбеси / което е рядко/, буквално сменя цвета на лицето.
А ти каква зодия си, ако може да питам?  Peace Иначе Скорпионите отдавна съм забелязала, че са значително по-търпеливи и НЕизбухливи в сравнение с огнените зодии.

# 93
  • Варна
А ти каква зодия си, ако може да питам?  Peace Иначе Скорпионите отдавна съм забелязала, че са значително по-търпеливи и НЕизбухливи в сравнение с огнените зодии.
Аз съм си казала по-назад, Риби съм.Огнена е дъщеря ни, тя е лъв.Малка е, ама как го върти на пръста си....

# 94
Леле колко сте наивни по отношение на скорпионите. Я си наемете по един детектив пък после ще си говорим.  Laughing

# 95
  • Варна
Леле колко сте наивни по отношение на скорпионите. Я си наемете по един детектив пък после ще си говорим.  Laughing
Кой по-точно е наивен и за какво?

# 96
  • София
Искаше да намекне, че изневеряват.

# 97
Това, че някой е имал лоши преживявания с определен представител на дадена зодия, не значи, че всички са такива, това е моето твърдо мнение. Все пак неща като възпитанието, ценностите и средата си казват думата. Да не говорим, че знакът, в който се намира Слънцето абсолютно не е единственият в наталната карта на един човек. По тази логика, аз трябва да съм огромна мръсница като съм Стрелец, но през живота ми съм имала отношения само с трима мъже, все дълги връзки, а за изневяра не ми е минавало през ума. Всеки човек си е индивидуален  thumbsup

# 98
  • Варна
Мъже от всякакви зодии изневеряват.И жени също.Не мисля, че зависи от зодията.
Аз не бих пращала на мъжът ми детективи, нямам проблем с доверието.И по телефоните не му ровя  Laughing

# 99
Последния път, когато г-н представител на скорпион го докарваше идеален, на базата на една нелепа случайност, се поразрових и се оказа, че на 90% е изтъкан от лъжи. Човек, когото съм познавала към 10 години. Дори беше лъгал много грозно за майка си. Тая жена как ли би се чувствала ако знае... Никога няма да забравя как ми увисваше ченето в ступор при всяко ново откритие. Скорпионите много ревностно бранят тайните си, защото да се знаят е особено взривоопасно. Ако хванете Скорпион в лъжа, обичайно има нещо много по-дълбоко. В конкретния случай не говоря за изневери, а за неща на човешка и материална плоскост.

Скорпионът и Дева или Овен не си пасват като цяло, защото девите и овните ужасно много държат на лоялността и истинността, а скорпионите не могат да предложат такива неща.

Изневерите на скорпионите са отделна работа. Един от близките ми приятели само чака жена си да се обърне. Иначе пред нея е памук и пример за идеалност. Не знам как се чувства тя, не допускам за 15 години да не е разбрала. Сигурно има едно над 100 изневери. Но иначе са от семейния тип - но искат да имат една жена завкъщи и много за мимолетни забавления. Според мен не влагат много в изневерите - със сигурност изливат щедро емоция, но тя е много мимолетна. За разлика от Овните например, които кръшнат ли, положението е плачевно във връзката.

# 100
Съгласна съм с всички мнения, защото всеки си го базира на личен опит, но само не трябва да слагаме под общ знаменател. Между другото доста жени изневеряват, дори повече от мъжете. Познавам една жена Овен, която емоционално съсипа нейния Скорпион, който беше напълно лоялен и верен - изневери, скандали, долбопробно поведение от нейна страна. Флиртува с всеки мъж, който й направи комплимент.

# 101
  • Варна
Нали знаеш, че това нищо не доказва?Това е твоят живот, твоето обкръжение.За съжаление си останала излъгана и това наистина е ужасно.Но не  редно да слагаме всеки мъж от дадена зодия под общ знаменател.
Аз например около себе си имам доста скорпиони.И наистина нямам твоите наблюдения.Което пак нищо не доказва.Хора има всякакви  Wink

# 102
Не целя да се оплаквам или да убеждавам някого. Не считам опита си за изолиран случай, по-скоро съм склонна да вярвам, че различията в разбиранията се определят от перспективата. Всеки преценява сам за себе си.

# 103
Имам следната чуденка- с какво толкова в поведението си, успяват да запленят другия човек. Виждала съм го, усещам го, но искам да го разгадая. Благодаря  Simple Smile

# 104
Тайната е, че мълчанието им те кара да припознаваш какво ли не.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт