Мъж Скорпион - 3

• 79 583
  • 798
  •   1
Отговори
# 660
  • Тра-ла-ла
Мрънкат ли мъжете Скорпиони?  Tired Или аз нацелих екземпляр, който е по-зле от Риба и Рак взети заедно в сферата на мрън-мрън, вай-вай?  Laughing Май Скорпитата са и големи критикари и заядливци и то за нищо  ooooh!

# 661
  • София
Критикари са. И много саркастично чувство за хумор, бая хапливо. Козирог и телец се справят, за останалите е малко трудно. Тежички партньори са.

# 662
  • Тра-ла-ла
Критикари са. И много саркастично чувство за хумор, бая хапливо. Козирог и телец се справят, за останалите е малко трудно. Тежички партньори са.
Да ме хапят и бодат е едно, да ме бъзикат саркастично - как да е. Но да ми сипват обвинения, критики и заяжданици с големия черпак....не, мерси. А имаме неангажиращи срещи от няколко дни. До вчера всичко беше на 6. Перфектно изкарване, все едно сме сродни души и се познаваме от години. А днес - коренно различен, мега кисел, песимистичен, мрънкащ, обвиняващ. До вчера нещо в мен му е харесвало и го е казвал/показвал, днес вече това не му е ОК и го дразни. Баси. Аз в живота си никога не съм срещала чак такъв човек, независимо от зодията или пола. Жива да не бях. Crazy Нищо няма да излезе от тази история. Whistling

# 663
себични са, егоисти и не изразяват емоции
изяждат се отвътре, но запазват адско хладнокръвие
манипулатори, много хитри и аналитични, пресметливи
дори когато са влюбени са изключително взискателни към жената до себе си, ревниви и подозрителни
това се дължи на вътрешна тяхна неувереност

# 664
дори когато са влюбени са изключително взискателни към жената до себе си, ревниви и подозрителни

Много лошо описахте хората от зодия Скорпион. Но от хората от зодия Скорпион имат и добри черти. Когато спечелиш сърцето на един човек от зодия Скорпион, той е предан до гроб и би дал всичко за този човек. Ако го нарани и предаде, тогава вижда другото лице на този човек от тази зодия. Ако няма интерес към някого, обича да си играе с този човек, докато не му писне.

# 665
  • Тра-ла-ла
Виняги се чудя защо жени от дадена зодия се хвърлят да защитават мъжете от същата зодия, все едно е лична обида Crazy Не е като да няма разлика между мъж и жена

# 666
  • София
Тралала.
Ако спечелите сърцето му
Ако това Ако онова

Хората са или с кисел и кофти характер, или са добродушни и няма нужда да се доказваш пред тях. Не сме рицари, а хора, които се опознават с времето и всеки преценява пасва ли му, или не.

Да искаш някой да ти се доказва, предполага, че смяташ, че стоиш по- горе от него като човешко същество, което е нелепо, ако искаш да ти бъде партньор.

Джулая, каквото виждаш, това е. Знам, че много хора ще се изсипят да кажат как били прекалено дълбоки натури, как иначе са мноого различни от това, кеото показват, как трябва да се докажеш, да спечелиш доверие, доброволно да си плюеш на фасона и да преминаваш "тестовете", но всички знаем, че в крайна сметка важно е какво е отношението сега, какви са действията и какво ти показва един човек.
Пък на имагинерното и вероятностното майната му. Можеше, щеше.

Няма нужда да се канонизират гадняри хора. Другото лице, не знам си какво. Ако постъпва като говедо, значи Е говедо.

Айде, приятно печелене на сърцето му, ама не забравяй, че и ние сме чувствителни, и странни, и непоказващи. Щом едни могат да се държат по- нормално, значи и други трябва да могат. Като киселее и се цупондри, не му ходи по гайдата. bouquet

# 667
  • Street of Dreams
Доколкото разбрах, човекът от много "перфектни" срещи е имал един кофти ден, причините за което не знаем. Това обаче не пречи на някои хора веднага да го зачеркнат като "говедо и това е". Вие си знаете...

# 668
  • Тра-ла-ла
Джулая, каквото виждаш, това е. Знам, че много хора ще се изсипят да кажат как били прекалено дълбоки натури, как иначе са мноого различни от това, кеото показват, как трябва да се докажеш, да спечелиш доверие, доброволно да си плюеш на фасона и да преминаваш "тестовете", но всички знаем, че в крайна сметка важно е какво е отношението сега, какви са действията и какво ти показва един човек.
Пък на имагинерното и вероятностното майната му. Можеше, щеше.

Айде, приятно печелене на сърцето му, ама не забравяй, че и ние сме чувствителни, и странни, и непоказващи. Щом едни могат да се държат по- нормално, значи и други трябва да могат. Като киселее и се цупондри, не му ходи по гайдата. bouquet
Тази Джулая, дето си плюеше на фасона и бореше вятърни мелници с любов, отдавна умря Laughing Да живее новата Джулая Mr. Green Явно свише ми се пращат още блиц ситуации, които бързо да разцъквам, за да си докажа и затвърдя, че мога да бъда хард като реакции и думи и да не подг*зувам на всякакви негативни типажи и емоции. Никакво сърце няма да печеля, щом Скорпито още в началото си показа тъмната страна и ми развали дзена, дето така ревностно пазя  Crossing Arms Добър човек е, наистина, ама тази тъмна страна не е за мен.

The Catcher in the Rye, абсолютно си права. Ако още в началото изскочат доста негативни черти, то е много вероятно след това да се разкрият още "прекрасности". Логиката, че ако сме бели и добри - ще направим от звяра човек....наистина е нелепо.

Доколкото разбрах, човекът от много "перфектни" срещи е имал един кофти ден, причините за което не знаем. Това обаче не пречи на някои хора веднага да го зачеркнат като "говедо и това е". Вие си знаете...
1 (официална) перфектна и следващата - хвани тия киселеения, мрънканици, обвинения Crossing Arms Кога се запознахме, кога стигнахме до тук Crazy

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 19:53 от Джулая

# 669
  • София
Тази част беше към поста на Дженифър, който беше общо за скорпионите. Че като ги предадяли и така нататък. На първо място сме хора и който се държи гадно, значи е гадняр. Просто е и не съществува много дълбока и сложна зодия, която да го оправдае.
Четете.
Което е към Джулая, съм го написала към нея конкретно.

Браво, че си изкоренила този порив. Труден път е Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 21:53 от The Catcher in the Rye

# 670
  • Тра-ла-ла
Пустата ми рачешка интуция се оказа права, че нещо отдавна гложди Скорпито и има причина поведението му да е настъпва-отстъпва Grinning Бил се подплашил от характера ми  Crazy Говорим за възрастен индивид, не за непорастнало лапенце на 20-30г. Прекалено мъжко момиче съм му идвала. При първата среща обсъдихме това, защо съм се превърнала в такава и уж не му пречеше, а се подхилваше, че не съм хапка за всеки мъж. Но някак си горд, че той не се е подплашил от моята особа, след като изрично го бях питала един път дали му се струвам прекалено странна. И уж всичко ток и жици.

Още вчера на 2 пъти му предложих да си помисли дали наистина ме харесва, щом започна ударно с критиките и забиването на жилото. Е, днес е размислил и решил, че не съм негов тип. Живи и здрави Grinning

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 09:41 от Джулая

# 671

Много лошо описахте хората от зодия Скорпион. Но от хората от зодия Скорпион имат и добри черти. Когато спечелиш сърцето на един човек от зодия Скорпион, той е предан до гроб и би дал всичко за този човек. Ако го нарани и предаде, тогава вижда другото лице на този човек от тази зодия. Ако няма интерес към някого, обича да си играе с този човек, докато не му писне.
Дженифър, опасявам се, че ти описа още по-лошо зодия Скорпион, всъщност Simple Smile Иначе да, прави сте и двете,според мен.
Джулая, не искам да излизам лош пророк, но се боя, че това не е краят на вашата история. Пожелавам ти късмет, както и на всеки от нас, който се е забъркал със Скорпион Grinning

# 672

Дженифър, опасявам се, че ти описа още по-лошо зодия Скорпион, всъщност Simple Smile Иначе да, прави сте и двете,според мен.
Джулая, не искам да излизам лош пророк, но се боя, че това не е краят на вашата история. Пожелавам ти късмет, както и на всеки от нас, който се е забъркал със Скорпион Grinning

Не знам как е при мъжете от тази зодия Скорпион. Аз съм от тази зодия и съдя по себе си най-вече. Познавах и други от тази зодия, но само жени. И те не бяха "цвете за мирисане". Така не се разбрах с тях. Имах само един път допир с мъж Скорпион, но два Скорпиона на едно място изобщо не се разбират. Така че бързо свърши каквато и да е комуникация и познанство с този мъж. По-добре да бъдат надалеч един от друг два Скорпиона.

# 673
  • България
Да ме хапят и бодат е едно, да ме бъзикат саркастично - как да е. Но да ми сипват обвинения, критики и заяжданици с големия черпак....не, мерси. А имаме неангажиращи срещи от няколко дни. До вчера всичко беше на 6. Перфектно изкарване, все едно сме сродни души и се познаваме от години. А днес - коренно различен, мега кисел, песимистичен, мрънкащ, обвиняващ. До вчера нещо в мен му е харесвало и го е казвал/показвал, днес вече това не му е ОК и го дразни. Баси. Аз в живота си никога не съм срещала чак такъв човек, независимо от зодията или пола. Жива да не бях. Crazy Нищо няма да излезе от тази история. Whistling
Такива са си. Както казвам уж на шега на Скорпито у дома- "Ако не съм аз, не знам кой друг ще те търпи." Crazy
  Признавам обаче, че вече 12 години и той понася лошите ми настроения. Редки са, но ги има.  Mr. Green

По-добре да бъдат надалеч един от друг два Скорпиона.
Тази битка девет години я водиха майка ми и баща ми. Интересното е, че след като минаха няколко години от развода им, станаха много добри приятели и даже празнувахме заедно, като присъстваше и поредната му жена.  Grinning

# 674
  • Тра-ла-ла
Така ли правят Скорпитата? Бягат, размишляват и после се връщат като наперени мъжкари все едно нищо не е било?

Не знам дали ще се върне. Не държа. Да кажем, че оставихме вратичка за нещо неангажиращо някога, някъде, евентуално. Но само, ако сме готини като на 1вата среща. Според мен той наистина е наплашен за егото си, което очевидно е крехко. Чета, че Скорпитата харесвали по-слаби жени. Явно аз наистина го плаша щом не пърхам с мигли, не се правя на безпомощна и съм била активната в това да се случи нещо между нас. Но като не му харесвам - да си каже. Ама хем му се иска, хем не му стиска. До предният ден беше ухилен до ушите, очите му грееха, превиваше се от смях в компанията ми, ахкаше на разказите ми. На следващият ден буквално ме мразеше с всяка пора на тялото си и ме изкара ужасен човек, защото реално беше бесен на себе си, че се е издънил като мъж. За което само той си е виновен.

Но има нещо, което е още по-лошо от киселеенето, мрънкането и жиленето. Този човек има маниакална нужда всичко да му е планирано до секунда, милиметър, движение, приказка. Никакви отклонения, никакви промени. Мания е слабо казано. Психопатия е. Ако не си с неговите разбирания - не ставаш. Ще те сгърчи за нула време. Това е по-плащещото.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 22:42 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт