Мъж Скорпион - 3

• 79 570
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
.аз като съм стрелец,мене защо ме харесват скорпиони!?
По палавост се надушвате Mr. Green Всички ходят след Стрелкините с изплезени езици Mr. Green
Ха,ха Джулая,това твърдение не беше  ли за скорпионките?

# 691
  • Варна
Аз съм Риби, едната ми най-добра приятелка е типичен Стрелец.Много е готина и забавна, познаваме се от малки, в много тежки ситуации за едната или другата сме били рамо до рамо.Обичам я и ми е повече сестра отколкото приятелка.Обаче с моя скорпион им трябваше време да свикнат един с друг и да се харесат.Причината - за него тя е много луда, вятърничева, с две думи несериозна.За нея пък той беше особняк, с когото трудно намери допирна точка.С течение на времето се приеха и сега моето и нейното семейство сме си много, много близки, вкл. и нейния съпруг/близнак/.С което искам да кажа, че това, което наблюдавах беше до голяма степен пълно несходство в характерите.На моя ск. майка му е стрелец и трудно се разбират.Тя си говори едно, той си прави каквото знае и така.

Колкото до скорпионите - аз с моя лятото ще правим 12 години заедно.Аз съм труден и особен харктер, не се е плашил от мен, аз го отблъснах, той още повече се заинати да ме спечели.Не ме е подлагал на тестове.И предния ми ск. / 6г. не го е правил/.Мисля, че това зависи от жената, до колко е склонна да им играе по свирката.Аз не съм склонна и общо взето противно май на зодията ми съм доста рязка  и директно съм си казвала и показвала що за човек съм.Ако иска да е с мен ще ме обича каквато съм, ако ли не - има и други мъже.Не ми е тактика, просто съм такава.Моя специално явно това му харесва, щом още е с мен и се разбираме без да се налага да стъпвам на пръсти или да се съобразявам с така спряганото тук скорпионско его.В момента даже чакам още едно представителче на тази за мен любима зодия и у дома ще стане забавно.

# 692
  • София
Не ме е подлагал на тестове.И предния ми ск. / 6г. не го е правил/.Мисля, че това зависи от жената, до колко е склонна да им играе по свирката.

Съгласна. Кучето скача според тоягата, а скорпионът не прави изключение.
Има и кротки, разбира се. Все пак различни хора.
Склонна съм да се променяма в смисъла на напасване и то не прекалено. Но иначе и аз давам сериозен отпор при опити да ми човъркат и рушат същността.

Има някаква въртележка. Хем няма да вземат за сериозни неща жена, която е тип вечно съгласяваща се и постелчеста, хем като им дойде въпросният отпор в следствие на по- силен характер, ама ти защо така и онака. Да има нещо да се ръчкате там. Laughing

Честито за бебенцето! Simple Smile

# 693
  • Варна
Благодаря Simple Smile

С моят ск. сме си говорели, той наистина не харесва такъв тип кротки жени тип "Да, мило!".Няма тръпка.А те тръпката си я обичат, търсят си я.Но това трябва да идва отвътре, насила не се получава.Предполагам и оттам идват разочарованията на много жени.Между другото аз егоизъм не съм виждала в скорпион.Към близките си, в т.ч. и половинките те не са егоистични.Даже обратното.

# 694
  • Street of Dreams
Джулая, човекът просто е бил откровен с теб, че не отговаряш на неговата представа за жена. И то го е направил без дълго да те върти и мотае, това заслужава похвала. Не виждам защо толкова хора скочиха да го оплюват за това, че знае какво иска и това в случая не си ти. Всеки си има вкус и оставам с впечатлението, че и ти не си възхитена от него - всичко е ок.

За връзката скорпион - скорпион изобщо не съм съгласна, а напротив - единствено друг скорпион може да разпали душата на скорпион. И не, не харесват кротки , мяукащи жени със сигурност - това би ги отегчило. Но прекалено агресивното поведение пък приемат за не-женствено. Искат да знаят, че под твърдата обвивка жената е чувствена и ранима, също като тях. Аз съм убедена, че рачките са точно такива, но точно тяхното его е твърде силно и се получава сблъсък.

# 695
  • Тра-ла-ла
Джулая, човекът просто е бил откровен с теб, че не отговаряш на неговата представа за жена. И то го е направил без дълго да те върти и мотае, това заслужава похвала. Не виждам защо толкова хора скочиха да го оплюват за това, че знае какво иска и това в случая не си ти. Всеки си има вкус и оставам с впечатлението, че и ти не си възхитена от него - всичко е ок.
Явно за 1 ден е превъртял играта. Голямо мислене ще да му е ударил през нощта между среща 1 и 2 Laughing

Първо не беше откровен. Аз му дадох картбланш да каже, каквото му тежи, за да не става още по-тъпо и ако има проблем - да си го изговорим на място, независимо от изхода на разговора и срещата. Големи хора сме, колко да е трудно да си кажеш нещата? Да не говорим, че той много бурно искаше 2рата среща и после ми кифлее и ми мрънка. Не посмя да ми каже проблема на момента в очите.
Второ - той ме постави тези няколко дни в ситуации да бъда по-активна и мъжко момиче. После ме обвини за това каква съм била, как съм се държала (истината е, че се е почувствал по-малко мъж). От там дойде драмата. Сам си го наби на крехкото его.
Трето си остави вратичка. Да видим дали ще я открехне Mr. Green

Дали съм възхитена или не - не знам. За 2 дни видях 2 личности. Едната много ми хареса, другата - пази Боже. Интересно ми е да разбера образа на този екземпляр, независимо дали нещо ще се случи или не Grinning Нямам проблем с това да не ме харесват, ама ако може без драми, сочене с пръстче и обиди на 2ра среща.

# 696
  • София
Е стига, де. Не се самонавивай така. Това са просто две срещи, изчакай го и виж нататъка. Поне 4-5 срещи да минат и решаваш. Като винаги (поне в първите месеци) трябва да си имаш други опции Wink Скорпитата ако те харесват - още в началото те търсят и се опитват да обсебват. Аз по това ги познавам дали искат само хахо-хихи или евентуално нещо по-сериозно.

# 697
  • Бургас
Джулая,пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш истински и вълнуващ мъж.Като си е оставил вратичка ти я затвори от вътре.Не си губи времето и се забавлявай

# 698
  • Тра-ла-ла
Е стига, де. Не се самонавивай така. Това са просто две срещи, изчакай го и виж нататъка. Поне 4-5 срещи да минат и решаваш. Като винаги (поне в първите месеци) трябва да си имаш други опции Wink Скорпитата ако те харесват - още в началото те търсят и се опитват да обсебват. Аз по това ги познавам дали искат само хахо-хихи или евентуално нещо по-сериозно.
В близките седмици няма как да се срещаме със Скорпито..той нанякъде, аз в друга посока. Ще го видим дали ще мъцне нещо отнякъде след това фиаско и ще иска среща или ще ближе рани тихомълком Laughing  Той и за хахо-хихи даде назаден Crazy Къде ги тия палави Скорпита?! Градски легенди Joy  Опции има, разбира се Wink Не съм се затръшакала като вдовица за  Whistling

Джулая,пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш истински и вълнуващ мъж.Като си е оставил вратичка ти я затвори от вътре.Не си губи времето и се забавлявай
Това и ще направя Hug

# 699
  • София
Искат да знаят, че под твърдата обвивка жената е чувствена и ранима, също като тях. Аз съм убедена, че рачките са точно такива, но точно тяхното его е твърде силно и се получава сблъсък.
Особено ако са с асц. скорпион Mr. Green

# 700
Аз се разминах с единствения скорпион, който ми е привличал вниманието. Не ми се занимаваше, а сигурно щеше да е интересно...
Ама така е, като съм мързелива. Хем ги знам какво представляват, един такъв ме е отгледал, та щях да имам начален старт с тегавия им характер Wink

# 701
Здравейте, какво ще кажете за комбинацията жена везни и мъж скорпион?

# 702
  • София
Здравейте, какво ще кажете за комбинацията жена везни и мъж скорпион?
Това е нашата комбинация Simple Smile Заедно сме вече 20 години и като цяло мога да кажа, че се разбираме  Heart Eyes

# 703
Ние от година сме заедно и мога да кажа, че мъжът скорпион е първият мъж в живота ми който успява да ме впечатли -  интелектуално и като сила на характера. Понякога си мисля дали ме обича наистина макар че той го показва постоянно, но както вие ги описвате тук скорпиончетата излиза, че въобще не е лесно да им задържиш любовта и вниманието....

# 704
  • София
Жената везни (подобно на жената козирог) може да има връзка с когото си пожелае. С риби и телец има много трудности, с останалите криво-ляво се получава. Личното ми мнение е, че за везната - козирог, овен, стрелец и водолей са най-подходящи партньори.

Общи условия

Активация на акаунт