iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 814
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,когато съм поръчвала съм объркала магнезия,как е станало идея нямам,пускам няколко поръчки и явно,,каква е разликата между този и този ?
Дениз?
Благодаря
1. http://www.iherb.com/Now-Foods-Magnesium-Citrate-180-Softgels/22552
и
2. http://www.iherb.com/Now-Foods-Magnesium-Citrate-200-mg-250-Tablets/691
и този като по горния ли е,състава на двата са еднакви.
3. http://www.iherb.com/Now-Foods-Magnesium-Citrate-120-Veggie-Caps/698
Взимала съм от първия.

1. Магнезия е три форми -  цитрат, глицинат и малат. И трите са хубави. Формата е гелове /Softgels/ капсулата е от желатин.
2. Магнезий форма цитрат. Под формата на табл.
3. Магнезий форма цитрат. Под формата на гелове, като капсулата е от целулоза / растителна капс./.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 17:39 от denis.

# 106
Момичета, направо и аз се изкушавам да пробвам номера с БД  #Crazy
Първоначално ви дърпат цялата сума, и после чакате да ви се възстанови разликата ли? Каква ли ще е сумата изписана на кашона  newsm78 (ама хич не ми се занимава с митниците).

И моля някой да ми припомни reward-a приспадаше ли се от сумата на кашона?

# 107
При мен този продукт - http://www.iherb.com/Madre-Labs-Serumdipity-Hyaluronic-Acid-Faci … fl-oz-30-mL/68528
дава БД и с ДЧЛ и по пощата  Laughing
Ако се поръчва през ДЧЛ и стойността е под 30 лв. дължи ли се ДДС? То е ясно, че вероятно ще мине през митница, но аз вече съм им клиент и няма да имам допълнителни разходи Simple Smile

# 108
Здравейте,

на въпросите относно новия метод:

1. Да, веднага щом финализирам поръчката влизам в нея, за да откажа ненужното.
2. Поръчка, която е модифицирана се изпраща на следващия ден, а не на в деня на поръчката, както сме свикнали.
3. В потвърдителния мейл от Iherb за изпратена поръчка (този, който съдържа Tracking Number) са изписани всички продукти, но Order Total е само за поръчаните неща и за разлика от стандартната поръчка липсва полето Order Subtotal.
4. Относно притесненията какво ще бъде изписано на кутията - ще мога да потвърдя на 100% щом получа първата си поръчка с отказан продукт, но това което виждам в подробното описание на поръчката в страницата на Iherb, след като е пратена изглежда така:

Order Total

Subtotal $6.05
Shipping $0.00
Tax $0.00
Rewards $0.00
Total Cancelled ($28.88)
Order Total $6.05
Reorder

Смея да се надявам, че няма промяна в правилата и щом Subtotal е с тази стойност, същото ще бъде изписано и на кутията.

5. Както вече отбелязах, първоначално формирания Loyalty Credit се запазва дори и след модифициране и пращане на поръчката. Лично аз изчаках 3 дена, за да им дам възможност да коригират сумата, но нямаше промяна и снощи го използвах за нова поръчка. Вероятно това е бъг в системата им и е въпрос на време да го отстранят, но за момента нещата стоят по този начин. Очевидно е оставена възможност за изкуствено натрупване на Loyalty Credit, без реално да се заплаща за това и ако не бяха променили схемата на шипинга едва ли някой щеше да забележи.
6. Утре би трябвало да получа извлечение за картата си и ще мога да потвърдя със сигурност сумата за отказаните продукти веднага ли е освободена или остава блокирана за някакъв период.
7. И накрая, малко инфо от руските форуми и блогове - някои потребители са получили уведомления по email, че е възобновена безплатната доставка за поръчки над 60$ с някакъв техен доставчик, но не знам доколко това е актуално за нас при условие, че ние подобна опция не сме имали никога, а и митническите правила за България като член на ЕС са други. Мярката е в отговор на многобройните оплаквания и сериозния отлив на клиенти след последните нововъведения. За момента никой не знае новите правила окончателни ли са, какъв е принципа за формиране цената на доставка и изобща каква е целта на тази промяна.

Това е, което знам аз  Hug

# 109
  • на земята
Дениз, благодаря и аз това разчетох ,но да питам.Всички са хубави ,ще се пият  Simple Smile

# 110
  • Варна
denis., благодаря  bouquet

# 111
Здравейте дами!Днес за първи път се опитах да направя поръчка от сайта....но не ми одобрява адреса!Живея в квартал "Надежда".....как да го напиша адекватно....че да ми приеме поръчката?Благодаря предварително на отзовалите се!

# 112
  • София
Здравейте дами!Днес за първи път се опитах да направя поръчка от сайта....но не ми одобрява адреса!Живея в квартал "Надежда".....как да го напиша адекватно....че да ми приеме поръчката?Благодаря предварително на отзовалите се!zh
kv. Nadezhda

# 113
Здравейте дами!Днес за първи път се опитах да направя поръчка от сайта....но не ми одобрява адреса!Живея в квартал "Надежда".....как да го напиша адекватно....че да ми приеме поръчката?Благодаря предварително на отзовалите се!zh
kv. Nadezhda
Ейййй......стана!!!!Много благодаря! Grinning

# 114
Denis, ХК (на др Бест) дали е подходяща при болки в таза? Или нещо друго да ми препоръчаш?

# 115
  • София
Denis, ХК (на др Бест) дали е подходяща при болки в таза? Или нещо друго да ми препоръчаш?
Зависи каква  е причината, а тя се установява от лекар.
Най-общо, за болки в стави, прешлени, сухожилия и т.н. /костна система/ се ползва Босвелия, Куркума, Джинджифил, Кверцетин, Бромелин, Целадрин, МСМ, Омега 3 /повече ЕРА/, Бенфотиамин, вит. В6, вит. В12, вит.С, Биофлавоноиди.
За смазване и подобряване моториката на ставно-мускулния апарат, т.е ако това е причина за болката - ХК може да помогне /Омега 3, АЛА - също/

# 116
Благодаря ти  Hug

# 117
  • София

Дневна промоция
валидна до  20.01 - 20.00 ч. н. вр.

$9.96
Prenatal DHA, 450 mg, 180 Fish Gelatin Softgels

# 118
  • София
Благодаря  tzvt за споделеното!  bouquet

# 119
  • София
Денис, имаш ли мнение за тези продукти:
Fertility Blend 1 и Fertility Blend 2? И двете ми се струват по-добри от Fertilaid, като повече харесахме второто.
Скрит текст:
ММ изпи 1 торба добавки миналата година, но реализирахме 2 неуспешни процедури инвитро  Sad Сега прави пауза, но ми се иска после да пие нещо такова комбинирано, че вече не му се занимава с 10-15 отделни неща, а аз искам все нещо да взима  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт